TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Alla tillval kan inte fås till alla modeller. Kontakta din lokala Land Rover-återförsäljare för närmare information.

TIL TOP
TILLVALSPAKET
BLACK EXTERIOR PACK
BLACK EXTERIOR PACK

Förstärk exteriören hos din Range Rover Sport genom att välja Black Pack. Detta paket ger ett mer dynamiskt utseende genom att kombinera detaljer i Gloss Black med accenter i Narvik Black, inklusive kylargrill, motorhuv och hjulhusens luftutsläpp samt spegelkåpor.

SE GALLERI
CARBON FIBRE EXTERIOR PACK
CARBON FIBRE EXTERIOR PACK

Förhöjer din Range Rover Sport. Detta paket består av finish i Gloss kolfiber i exteriören, inklusive spegelkåpor, kylargrillens infattning, motorhuv och luftutsläpp i hjulhusen samt bakluckans kant, för att förstärka bilens unika utseende och eleganta hållning.

SE GALLERI
yt:eCmT5XnZ3Ys
SVR CARBON FIBRE EXTERIOR PACK
SVR CARBON FIBRE EXTERIOR PACK

Kolfiberpaketet till SVR:s exteriörpaket lägger till en glansig finish och kolfiberaccenter på främre stötfångare, kylargrill och luftutsläpp i hjulhusen. Den exklusiva motorhuven i kolfiber hos SVR, som är lackerad i bilens färg som standard, kan också fås med det snygga tillvalet där motorhuvens mittsektion går i kolfiber.

SE GALLERI
PRESTANDAPAKET FÖR KÖRNING PÅ VÄG/I TERRÄNG

Öka Range Rover Sports redan makalösa kompetens och körupplevelse på vägen och i terrängen med On/Off Road-paketet, som innehåller 2-stegad fördelningsväxellåda, Terrain Response 2, All Terrain Progress Control (ATPC), Dynamic Response med och elektroniskt aktiv differential med momentstyrning genom bromsning.

BYGG DIN EGEN
TILLVAL FÖR EXTERIÖR
FÄLGAR

Vår smidigaste, mest dynamiska och lyhörda Land Rover någonsin kan fås med ett urval av matchande fälgar. Exklusiva premiumfälgar, i 19 till 22 tum, kan fås i en rad olika utföranden inklusive Gloss Black, Diamond Turned och satinfinish. En unik och lätt fälg, exklusiv för SVR, finns också.

BYGG DIN EGEN
PANORAMATAK

Det fasta eller skjutbara panoramataket (tillval) fyller kupén i Range Rover Sport med ljus och förstärker känslan av rymd och kontakt med omvärlden. Detta finns att beställa i en färg som matchar bilens karossfärg eller i kontrasterande Narvik Black.

BYGG DIN EGEN
LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX-TEKNIK
LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX-TEKNIK

LED-strålkastare med matrix-teknik (tillval) med karakteristiska varselljus aktiverar en avancerad ljusstråle (ADB) och har ett adaptivt främre belysningssystem (AFS). Båda systemen samarbetar för att maximera sikten under alla förhållanden så att helljuset inte bländar mötande fordon och optimerat halvljuset för rådande körförhållanden.

BYGG DIN EGEN
PIXEL LED-STRÅLKASTARE
PIXEL LED-STRÅLKASTARE

Pixel LED-strålkastare (tillval) med kännetecknande varselljus erbjuder vår mest avancerade teknik och bygger på kompetensen hos belysningssystemen ADB och AFS för LED-strålkastare med matrix-teknik. De ger en skarpare upplösning för att maximera den befintliga ljusstrålen för föraren och för exaktare avbländning för att undvika att blända mötane fordon.

BYGG DIN EGEN
yt:Idxkxl4pdg4
LED-STRÅLKASTARE MED PIXEL-LASER
LED-STRÅLKASTARE MED PIXEL-LASER

LED-strålkastare med Pixel-laser och kännetecknande varselljus är det perfekta strålkastarvalet, med laserteknik som ger fem gånger högre luminans än standard LED-belysning. Denna belysning aktiveras när du kör i över 80 km/h och då ingen annan ytterbelysning detekteras och säkerställer klar sikt under mer än en halv kilometer.

BYGG DIN EGEN
TILLVAL INVÄNDIGT
LADDA NER BROSCHYR
INTERIÖRDEKORER
Välj bland olika interiörmaterial inklusive trä, aluminum och kolfiber. Vissa materialval är tillgängliga beroende på version.
FÄRGRIKTNINGAR INVÄNDIGT
För att bilen ska se lika bra ut som den kör finns en mängd färgställningar tillgängliga inklusive moderna val, Ebony Vintage Tan och Ebony Eclipse.
SÄTEN
Med upp emot 22 olika sätesinställningar finns sätena i bilen i flera olika material, inklusive semianilinläder, samt i moderna färgställningar. Massage (tillval), sätesvärme och kylning för ökad komfort.
ENFÄRGADE SÄTEN
För den som föredrar det enkla. Enfärgade säten i Ebony, Almond, Espresso eller Ivory kan fås i narvat läder, Windsor-läder eller semianilinläder.
TVÅFÄRGADE SÄTEN MED MOCKASTÖD
Med kontrasterande, sportig inredning. Tvåfärgade säten med mockaklädsel kan fås i Windsor-läder samt färgställningarna Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse eller Ebony/Pimento.
TVÅFÄRGADE SÄTEN
För en ännu lyxigare interiör. Tvåfärgade säten kan fås i semianilinläder samt färgställningarna Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse eller Ebony/Pimento.
TEKNIK

Range Rover Sports toppmoderna teknik bidrar till att hålla alla passagerare säkra, underhållna och uppkopplade på varenda resa. De senaste innovationerna, prestandan och funktionerna gör att du kan få ut det mesta av din bil.

UTFORSKA TEKNIK
LAND ROVER TILLBEHÖR
UTFORSKA TILLBEHÖR
HUSDJURSPAKET
Välj något av våra husdjurspaket så att ditt husdjur alltid reser säkert och bekvämt, samtidigt som din bil skyddas invändigt.
yt:53jhjBNto4s
CLICK AND GO SYSTEM
Detta mångsidiga tillbehörssystem för ryggstöd fästs mellan nackstödets fästen och flera anordningar kan läggas till som håller surfplattor, väskor och skjortor och jackor på plats.
yt:zYNw8zoz9OM
UTFÄLLBARA SIDOFOTSTEG
Dessa snygga och praktiska fotsteg som förvaras obemärkt under trösklarna tills de behövs gör det lättare att stiga in och ut.
yt:_JyDMoGrZkw
TILLBEHÖR FÖR TAKLAST
Utnyttja den flexibla lastkapaciteten och bekvämligehten med en rad olika taktillbehör inklusive den takmonterade cykelhållaren, hållare för vattensportutrustning och sporttakbox.
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på Range Rover Sport.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
FLEET & BUSINESS
Drömmer du om att köra Range Rover Sport i jobbet? Se alla erbjudanden här.
KAMPANJPRISER
Är Range Rover Sport din drömbil? Ta del av alla aktuella erbjudanden här.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.