rrs
SYNS. MEN HÖRS INTE.

UPPLEV KÄNSLAN AV ATT KÖRA PÅ 100%
EL I RANGE ROVER SPORT PHEV.

BOKA PROVKÖRNING HÄR
VÅR MEST DYNAMISKA RANGE ROVER
360 EXTERIÖR DENNA MODELL

CO2 UTSLÄPP g/km
Så lågt som 69


BRÄNSLEEKONOMI blandad körning l/100km
Från 3.0

ÖVERLÄGSET BEKVÄM. EXCEPTIONELLT PRAKTISK.
UTFORSKA UTRUSTNING

CO2 UTSLÄPP g/km
Så lågt som 69


BRÄNSLEEKONOMI blandad körning l/100km
Från 3.0

FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på Range Rover Sport.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
FLEET & BUSINESS
Drömmer du om att köra Range Rover Sport i jobbet? Se alla erbjudanden här.
KAMPANJPRISER
Är Range Rover Sport din drömbil? Ta del av alla aktuella erbjudanden här.
LJUDLÖS LYX

Range Rover Sport PHEV, plug-in hybrid, drar blickarna till sig och låter dig köra upp till 48 km på bara el. Under huven gömmer sig en kraftfull Ingenium-bensinmotor på 300 hk och en elmotor på 85 kW.

Tillsammans ger de dig 404 härliga hästkrafter som tar dig från 0 till 100 km på 6,7 sekunder. Lär dig mer om våra elektrifierade modeller här.

LÄS MER
HÖJDPUNKTER
DESIGN
Med sportigare designinslag och en kraftfull, muskulös hållning är Range Rover Sport byggd för att imponera. Renare, mer dynamisk. Ett modernt formspråk genomsyrar alla delar — från den sportiga kylargrillen hos Range Rover Sport till de nya luftintagen på motorhuven och snygga fälgar med sportkänsla.
LÄS MER
yt:Fkte7Z6SpPU
PRESTANDA
Olika drivlinor levererar hisnande vägprestanda. Den kompressormatade 5.0 liters V8-bensinmotorn har en högre effekt på 525 hk och kombinationen avancerad Ingenium bensinmotor och elmotor levererar den anmärkningsvärda prestandan hos Range Rover Sport plug-in hybrid (PHEV).
LÄS MER
yt:yijhQ_JMe0I
TEKNIK
Vårt infotainmentsystem Touch Pro Duo har två 10-tums högupplösta pekskärmar. Använd Touch Pro Duo tillsammans med head-up displayen i färg och den interaktiva instrumentpanelen för att samtidigt se och interagera med flera funktioner samtidigt.
LÄS MER
yt:OqpcmiZs3yQ
DESIGN
UTFORSKA EXTERIÖR
UTFORSKA EXTERIÖR

Med muskler och perfekta proportioner är Range Rover Sport gjord för att dra till sig uppmärksamhet vart du än kör den.

SE GALLERI
DYNAMISK DESIGN
DYNAMISK DESIGN

Range Rover Sports närvaro är nu mer utsökt än någonsin tidigare. Med sin distinkta silhuett, obrutna midjelinje och bakåtsluttande tak går det inte att ta miste på Range Rover-arvet.

SE GALLERI
LED-STRÅLKASTARE
LED-STRÅLKASTARE

Varje aspekt hos Range Rover Sport har utformats med precision för en ren och strömlinjeformad exteriör. Ny LED-belysning som sveper runt karossens hörn understryker bilens slimmade utseende med integrerade animerade blinkers som tillval.

SE GALLERI
yt:9t6C057826g
UPPLEV PERFEKT BALANS, OSLAGBART GREPP OCH KOMFORT.
BOKA PROVKÖRNING
UTFORSKA INTERIÖR
UTFORSKA INTERIÖR

Lyxig, extremt bekväm och exceptionellt praktisk. Range Rover Sport är en förares dröm rakt igenom.

SE GALLERI
ELEGANT DESIGN
ELEGANT DESIGN

Förarmiljön har möblerats om rejält och alla detaljer är noggrant och vackert utformade. Bland de intuitiva designdetaljerna finns SportShift-växelväljaren, dolda pekkänsliga belysningsknappar samt den dynamiska ratten med växlingspaddlar.

SE GALLERI
LASTUTRYMME
LASTUTRYMME

Det komfortabla förvaringsutrymmet i Range Rover Sport ger enkel åtkomst till dina personliga tillhörigheter. Här finns bland annat djup förvaring i mittkonsolen och en nytt, övre handskfack samt ett kylfack (tillval).

SE GALLERI
VERSIONER OCH SPECIALBILAR
HSE SILVER
HSE SILVER

Range Rover Sport HSE Silver bygger på vår HSE-modell och har försetts med utvändiga detaljer i Shadow Atlas för att förstärka den sportiga känslan. Dessutom kan du välja mellan olika invändiga färgsättningar och premiumrattar för att göra körningen riktigt personlig.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
HSE Dynamic Stealth
HSE DYNAMIC BLACK

Range Rover Sport HSE Dynamic Stealth är en elegant version med blanksvarta fälgar, Meridian Surround-ljudsystem och Black Pack som gör bilen ännu mer sofistikerad. Uppgraderad utrustning som ett fast panoramatak bidrar till det exklusiva utseendet.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
SVR CARBON EDITION
SVR CARBON EDITION

Denna kompressormatade SVR är den ultimata blandningen av lyx och kraft. Samtliga invändiga designförstärkningarna är gjorda av kolfiber, de är distinkta och vackert skapade med utsökt finish. De bidrar till att spegla bilens prestanda.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
PRESTANDA
PHEV
RANGE ROVER SPORT PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Detta ipluggbara hybridfordon (PHEV) levererar en exceptionell körupplevelse och ledande Range Rover Sport-köregenskaper både på väg och i terräng. PHEV tar Range Rover Sport från 0-100 km/h på bara 6,7 sekunder och vidare till en toppfart på 220 km/h.

UTFORSKA PHEV
yt:ZhhTeJfW_Xc
MOTORER
MOTORER

Från ren och skär körglädje till bränsleekonomi har varje motor till Range Rover Sport optimerats för speciella attribut. Ingenium-teknik stöder våra fyrcylindriga motorer och den kraftfulla kompressormatade v8-motorn på 5.0 liter ger enastående prestanda och en fantastisk körupplevelse.

SE SPECIFIKATIONER
yt:J0WQSnWLB6Q
DYNAMIC RESPONSE
DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response förbättrar köregenskaperna med hydraulisk krängningshämning som optimerar vägprestanda och passagerarkomfort. Den kan leverera både smidigare körning i låga hastighet och ökad stabilitet i hög hastighet samt bättre styrprecision.

boka prövning
TEKNIK
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

De 10 tums högupplösta skärmarna Touch Duo Pro låter dig se information på ena skärmen, till exempel när du använder navigationssystemet, samtidigt som du kan manövrera flera funktioner, som exempelvis mediainställningar, på den andra.

UTFORSKA TEKNIK
FÖRARTEKNIK
FÖRARTEKNIK

Den högupplösta interaktiva förardisplayen på 12,3 tum ser till att du förutom har tillgång till den information du behöver även kan välja underhållning och säkerhetsinformation. Head-up displayen låter dig behålla ditt fokus på vägen och presenterar viktiga fordonsdata så som hastighet, växelläge och vägvisning.

UTFORSKA TEKNIK
MÅNGSIDIGHET
5 + 2 SÄTEN
5 + 2 SÄTEN

221 literDen tredje sätesraden (tillval) är utformad för tillfällig användning*, vilket innebär att bilen har plats för upp till sju personer. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 162.

5 SÄTEN
5 SÄTEN

780 literÅk iväg med hela familjen över helgen och njut av fantastisk komfort och gott om utrymme för allt bagage. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 623.

4 SÄTEN
4 SÄTEN

1142 literUtnyttja fyra av sätena och få mer plats över till större föremål som exempelvis en skidväska. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 959.

3 SÄTEN
3 SÄTEN

1324 literMed tre säten uppfällda har du ett lastvänligt utrymme att spela med. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 1127.

2 SÄTEN
2 SÄTEN

1686 literMed fem säten nedfällda är det inga problem att packa sportutrustning, väskor och mycket annat i lastutrymmet. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 1463.

*Den tredje sätesraden lämpar sig för äldre barn som kan använda antingen bältet för vuxna eller en bälteskudde tillsammans med bältet för vuxna. Den är inte lämplig för mindre barn som behöver en barnstol
som innebär att de inte hålls fast direkt med bältet för vuxna. Lastutrymmet bak är reducerat på PHEV-modeller, kontakta din lokala återförsäljare för närmare information.

Torr: Volym uppmätt med VDA-kompatibla fasta block (200 mm x 50 mm x 100 mm).
Våt: Volym uppmätt genom simulering av lastutrymmet fyllt med vätska.

I P400e-versioner är lastutrymmesvolymen upp till 79 liter mindre och lastutrymmets golv 46 mm högre. Kontakta din lokala Land Rover-återförsäljare för mer information.

MER LYXIG, BEKVÄM OCH PRAKTISK ÄN NÅGONSIN
boka prövning
ACTIVITY KEY

Hänge dig åt dina favoritaktiviteter i naturen med bilnyckeln säkert förvarad i bilen. Land Rover Activity Key (tillval) har ett kraftigt vattentåligt armband som inte hindrar dig från att delta i en mängd olika aktiviteter där det annars skulle vara besvärligt att ha med sig en nyckel.

UTFORSKA UTRUSTNING
yt:hTmyWzGZnAM
KOMPETENS
HJULUPPHÄNGNING
HJULUPPHÄNGNING

En säker samlad körning säkerställs av den senaste elektroniska luftfjädringen som ger exceptionell stabilitet. I Range Rover Sport SVR finner du kittlande prestanda med SVR Sport-upphängningen som är optimerad för prestanda och förbättrad väghållning.

JAG VILL FÅ INFORMATION
yt:vxO4Gs86oxo
FYRHJULSDRIFT
FYRHJULSDRIFT

Fyrhjulsdrift (AWD) levererar enastående vägprestanda och full terrängkapabilitet. För att bibehålla optimalt väggrepp och framkomlighet under alla förhållanden är drivningen i Range Rover Sport dynamisk och levereras med hjälp av en rad avancerade tekniska lösningar.

BOKA PROVKÖRNING
KÖRNING MED SLÄP OCH BOGSERING
KÖRNING MED SLÄP OCH BOGSERING

Med en ojämförlig bogserkapacitet på upp till 3 500 kg* och anpassade dragtekniker, däribland Trailer Stability Assist (TSA) och en avancerad version av densamma, kan Range Rover Sport ta sig an de mest krävande uppgifterna.

LADDA NER BROSCHYR
LAND ROVER TILLBEHÖR

Förhöj din Range Rover Sport när du känner för det genom att lägga till Land Rover tillbehörsutrustning. Anpassa din bil efter dina behov med snygga, slitstarka och mångsidiga tillbehör som utformats, testats och tillverkats enligt samma precisionsstandarder som den originalmonterade utrustningen.

SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR
yt:TED-gXX5_3c
VÄLJ DIN RANGE ROVER SPORT
VÄLJ DIN MODELL

*Begränsad till 2 500 kg på P400e-modeller. Begränsad till 3 000 kg på SVR och Si4-modeller.

Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.

WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval och vara beroende av marknad eller drivlina. Besök din landsspecifika Land Rover-webbplats eller din lokala Land Rover-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor för ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas på denna sida, inklusive skärmbilder och sekvenser, kan påverkas beroende på mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.