TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Alla tillval kan inte fås till alla modeller. Kontakta din lokala Land Rover-återförsäljare för närmare information.

TIL TOP
TILLVALSPAKET
BLACK EXTERIÖRPAKET
BLACK EXTERIÖRPAKET

Det svarta exteriörpaketet levererar ett mer dynamiskt utseende med hjälp av en rad detaljer som inkluderar motorhuv och bakluckstext, grilldetalj, luftutsläppens infattning i främre stötfångaren1 samt stötfångaraccent i Narvik Black.

SE GALLERI
SHADOW EXTERIÖRPAKET
SHADOW EXTERIÖRPAKET

Shadow exteriörpaket innebär specialdetaljer som förstärker Range Rovers sofistikerade uttryck. Här ingår Shadow Atlas motorhuv och baklucketext, grilldetalj, luftutsläppens infattning i främre stötfångaren, infattade dörrhandtag, accentuerad sidografik och stötfångarkant.

SE GALLERI
SVO DESIGNPAKET
SVO DESIGNPAKET

Utsökt framarbetat av Special Vehicle Operations-teamet kompletterar SVO Design-paketet perfekt bilens utmärkande design och otvungna elegans. Exteriören innefattar en unik främre stötfångare, en bakre stötfångare med inbyggda avgasrör, sidointag, galler och inklädda sidotrösklar.

BYGG DIN EGEN
UNDERHÅLLNINGSPAKET
UNDERHÅLLNINGSPAKET

Underhållningspaketet innehåller DAB-radio, MeridianTM Surround-ljudsystem, CD/DVD-spelare, 10-tums baksätesunderhållning, digital-tv samt hushållsuttag och säkerställer att varje resa blir underhållande för förare och passagerare.

BYGG DIN EGEN
SIGNATUR UNDERHÅLLNINGSPAKET
SIGNATUR UNDERHÅLLNINGSPAKET

Med det bästa inom bilaudio och visuell teknik innehåller signatur underhållningspaketet DAB-radio, Meridian™ surround-ljudsystem, CD/DVD-spelare, 10-tums baksätesunderhållning, digital-tv och eluttag.

BYGG DIN EGEN
PAKET FÖR SLÄPVAGNSKÖRNING
PAKET FÖR SLÄPVAGNSKÖRNING

Perfekt för den som vill få ut så mycket som möjligt av Range Rovers ojämförliga dragkapacitet. Dragpaketet består av dragkroksuttag, dragkrok för olika höjder, elektriskt utfällbar dragkrok, Advanced Tow Assist, ett reservhjul i fullstorlek samt Range Rover Activity Key.

BYGG DIN EGEN
TILLVAL FÖR EXTERIÖR
DISTINKTA FÄLGAR

Range Rover är den mest eleganta Land Rovern någonsin och finns med ett urval av matchande fälgar. Exklusiva premiumfälgar, i 19 till 22 tum, kan fås i en rad olika utföranden inklusive Diamond Turned , Dark Grey och Gloss Black.

BYGG DIN EGEN
PANORAMATAK

Det fasta eller skjutbara panoramataket (tillval) fyller kupén i Range Rover med ljus och förstärker känslan av rymd och kontakt med utsidan. Detta finns att beställa i en färg som matchar bilens karossfärg eller i kontrasterande Narvik Black eller Indus Silver.

BYGG DIN EGEN
LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX-TEKNIK
LED-STRÅLKASTARE MED MATRIX-TEKNIK

LED-strålkastare med matrix-teknik (tillval) med karakteristiska varselljus aktiverar en adaptiv ljusstråle (ADB) och har ett adaptivt främre belysningssystem (AFS). Båda systemen samarbetar för att maximera sikten i alla körförhållanden.

BYGG DIN EGEN
PIXEL LED-STRÅLKASTARE
PIXEL LED-STRÅLKASTARE

Pixel LED-strålkastare (tillval) med kännetecknande varselljus erbjuder vår mest avancerade teknik och bygger på kompetensen hos belysningssystemen ADB och AFS för LED-strålkastare med matrix-teknik. De ger en skarpare upplösning för att maximera den befintliga ljusstrålen för föraren och för exaktare avbländning för att undvika att blända mötande fordon.

BYGG DIN EGEN
LED-STRÅLKASTARE MED PIXEL-LASER
LED-STRÅLKASTARE MED PIXEL-LASER

LED-strålkastare med Pixel-laser och kännetecknande varselljus är det perfekta strålkastarvalet, med laserteknik som ger fem gånger högre luminans än standard LED-belysning. Denna belysning aktiveras när du kör i över 80 km/h och då ingen annan ytterbelysning detekteras och säkerställer klar sikt under mer än en halv kilometer.

BYGG DIN EGEN
TILLVAL INVÄNDIGT
BYGG DIN EGEN
BAKRE BAKSÄTE
Lädersätens i Range Rover är verkligen bekväma och mångsidiga. Den elmanövrerade, lutningsbara varianten har intelligent sätesfällning, vilket erbjuder möjlighet att fälla och konfigurera sätena från lastutrymmet. Sittkomforten förhöjs ytterligare med möjligheten att värma och kyla sätet.
REAR EXECUTIVE CLASS-SÄTE
Dessa säten ger den ultimata komfortupplevelsen med hjälp av bredare och djupare stoppning. Den elektriskt reglerade mittkonsolen integreras sömlöst med de två yttersätena för att åstadkomma en lyxig fyrsitsig miljö. För mer mångsidighet, fäll Executive Class-sätens bak för att maximera bilens lastutrymme.
DEKORDETALJER
Välj en av sju fanérer inklusive Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut och Black Burr Ash.
SÄTEN
Designade och skapade med högsta komfort i åtanke kan sätena i Range Rover fås i ett antal olika läder- eller textilklädslar. Förbättrad sätesfunktionalitet inkluderar ett övre axelstöd som tillval på sätet samt ‘Hot-Stone’-massagefunktion.
FÄRGVAL INTERIÖRT
Kupén i Range Rover har det bästa som kännetecknar en modern livsstil. Värmen i träfaner, stilrena metallytor och mjuka läderdetaljer skapar tillsammans en hemtrevlig känsla. För att tillgodose alla smaker finns ett brett utbud av färgsättningar och premium sätesmaterial att välja mellan.
INTERIÖRPAKET
En uppsjö av extra tillbehör kan beställas för att göra din Range Rover ännu mer personlig. Från underhållningspaket till ett Connect Pro-paket som erbjuder 4G wifi och Smartphone-paket som möjliggör synkronisering för flertalet smarttelefoner. Det finns ett paket för alla.
TEKNIK

Range Rover har vår mest innovativa och intuitiva SUV-teknik för att hålla dig informerad och underhållen.

UTFORSKA TEKNIK
LAND ROVER TILLBEHÖR
UTFORSKA TILLBEHÖR
HUSDJURSPAKET
Välj något av våra husdjurspaket så att ditt husdjur alltid reser säkert och bekvämt, samtidigt som din bil skyddas invändigt.
CLICK AND GO SYSTEM
Detta mångsidiga tillbehörssystem för ryggstöd fästs mellan nackstödets fästen och flera anordningar kan läggas till som håller surfplattor, väskor och skjortor och jackor på plats.
UTFÄLLBARA SIDOFOTSTEG
Dessa snygga och praktiska fotsteg som förvaras obemärkt under trösklarna tills de behövs gör det lättare att stiga in och ut.
TILLBEHÖR FÖR TAKLAST
Utnyttja den flexibla lastkapaciteten och bekvämligehten med en rad olika taktillbehör inklusive den takmonterade cykelhållaren, hållare för vattensportutrustning och sporttakbox.
JÄMFÖRA VÅRA BILAR
Använd jämförelseverktyget för att hitta din perfekta Land Rover.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ta reda på mer om våra bilar.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Land Rover-återförsäljare nära dig.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med ”tre fält” är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Sätena har nya stöd och mellanlager med mjukare och lösare läder för att optimera dessa funktioner. Kontakta din Land Rover-återförsäljare för mer information.