RANGE ROVER

BANBRYTANDE INNOVATION
RANGE ROVER
Range Rover har en rik historia av banbrytande innovationer och fortsätter att skriva om reglerna för precision och kvalitet.

DESIGNFRÄMJANDE INNOVATION

Vår moderna designvision är möjlig tack vare att vi kombinerar den senaste ingenjörstekniken med intuitiv teknologi.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Taket har ett lasersvetsat gränssnitt som ger en sömlös finish helt i linje med vår designfilosofi. De infällda elementen ger ett slipat utseende och förbättrar den aerodynamiska prestandan. Dörrens rundade kant möter fönsterglaset på ett elegant sätt tack vare den dolda midjelinjen. Range Rovers digitala LED-strålkastare har en branschledande mikroprocessor och 1,2 miljoner mikrospeglar. Dessa kan fokusera på 16 objekt parallellt och sudda ut eventuella reflexer. De världsledande dolda röda LED-bakljusen smälter in i bilens blanksvarta grafik och tänds bara upp när de behövs.

EN LUGN FRISTAD

Active Noise Cancellation och en sofistikerad plattform ger en av de tystaste kupéerna på marknaden.

Nästa generations Active Noise Cancellation avlägsnar oönskade ljud, vibrationer och distraktioner i kupén. Via världens första nackstödshögtalare skapas individuella tysta zoner i kupén som gör att föraren och passagerarna håller sig alerta på vägen till resmålet. Fyra accelerometrar och mikrofoner på utsidan av bilen övervakar hjulvibrationer, däckljud och motorljud och genererar en ljuddämpande signal som spelas upp via bilens 35 huvudhögtalare. Tekniska förbättringar bidrar till 24 procent minskat vägbuller redan innan Active Noise Cancellation är aktiverat.

SÖMLÖST INTEGRERAD

Äkta modern lyx kräver avancerade funktioner som är sömlöst integrerade och alltid uppdaterade.

Avancerade funktioner så som Remote Park Assist och infotainmentsystemet1Pivi Pro2 är sömlöst integrerade, enkla att använda och relevanta. Tack vare trådlösa automatiska uppdateringar (SOTA) är Range Rover alltid aktuell.

ELEKTRISK PRESTANDA

Range Rovers nya karossarkitektur utgör grunden för alla effektiva drivlinor, inklusive plug-in hybriden med utökad räckvidd. En helt eldriven Range Rover kommer att ansluta sig till familjen 2024 i vår strävan mot en elektrisk framtid.

DAGLIGA RESOR

75 %

Med en räckvidd upp till 113 km kan 75 procent av alla dagliga resor3 genomföras på bara el i EV-läget.

ELEKTRISK RÄCKVIDD (UPP TILL)

113KM **

WLTP. Förväntad verklig räckvidd upp till 88 km.

CO2UTSLÄPP (FRÅN)

18 G/KM **

Njut av noll koldioxidutsläpp i EV-läget.

OFFENTLIG LADDNING (FRÅN)

<60 MIN

Ladda upp till 80 % på under en timme med en 50 kW DC-snabbladdare. <60 mins med DC-snabbladdning4.

MLA-FLEX

Den nya karossarkitekturen MLA-FLEX utgör den perfekta basen för nya nivåer av komfort och förfining.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Den nya karossarkitekturen MLA-Flex ger en 50 procent styvare kaross och tekniska förbättringar som möjliggör 24 procent mindre buller i kupén. Genom att kombinera den senaste tekniken med 260 000 virtuella tester och 1,2 miljoner kilometer av prototyptestning är Range Rover tålig, sofistikerad och levererar en otroligt hög kvalitet.

FORTSÄTT UTFORSKA

HÖJDPUNKTER

HÖJDPUNKTER

Range Rover tar täten.
RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Se hela familjen.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se alla mått och fakta.

**Visa WLTP-värden

Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2,2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

1Tillgänglig från mitten av 2022.

2Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

3Förutsätter laddning endast hemma och baserat på anonymiserade ägardata från Range Rover-kunder.

4Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl- och Pivi Pro-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av mjukvaruuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.