HITTA DIN LADDADE
LAND ROVER

Lär känna vår laddbara hybridfamilj - och hitta rätt modell för dig och din livsstil.

VILKEN PHEV GER DIG PULS?

Alla modeller erbjuder körglädje på 100 % el – så att du kan färdas utsläppsfritt genom sommaren.
När äventyrslusten faller på, kan du dra nytta av Land Rovers oslagbara terrängegenskaper
och ta dig an en värld av nya upplevelser, oavsett väder och underlag.

RANGE ROVER EVOQUE

Finansiell leasing från: 4.862 kr/mån
Billån från 6.347 kr/mån

Range Rover Evoque är suvarnas SUV som kammat hem över 225 globala priser – en designikon med upp till 55 km elektrisk räckvidd. Men stirra dig inte blind på allt det vackra! Fyrhjulsdrift, Terrain Response 2, vadningsförmåga upp till 60 cm och en maximal dragkapacitet på 2 000 kg gör Evoque kapabel till mycket mer än bara finåkning i city.
RANGE ROVER EVOQUE

PROVKÖR OCH INSE
ATT MER ÄR MÖJLIGT

DISCOVERY SPORT

Finansiell leasing från: 4.747 kr/mån
Billån från 6.203 kr/mån

Kompakt, djärv och sportig. Discovery Sport är en mångsidig familjefavorit som låter dig köra upp till 55 km på 100 % el. Med 5+2 säteslayout kan du ta ombord sex andra upptäcktsresanden och godbitar som interaktiv förardisplay, adaptiv farthållare med styrassistent och Adaptive Dynamics gör körningen rolig och trygg - vad som än händer.
DISCOVERY SPORT

DU ÄR REDO FÖR
EN LADDAD IKON

RANGE ROVER VELAR

Finansiell leasing från: 5.682 kr/mån
Billån från 7.417 kr/mån


Velar är valet för dig som inte kan få nog av glamorös minimalistisk design. En SUV som korats till världens vackraste och låter dig köra upp till 53 km på 100 % el. På många sätt den perfekta kompanjonen i storstadsdjungeln, men den tar dig framåt precis lika elegant om du istället väljer slingriga landsvägar och snabba motorvägar.
RANGE ROVER VELAR

LAGERBILAR TILL
SNABB LEVERANS

DEFENDER

Finansiell leasing från: 6.293 kr/mån
Billån från 7.867 kr/mån


Defender är en äventyrares våta dröm. En ikon som låter dig köra upp till 43 km på bara el – utrustad med intuitiv teknik som ständigt håller dig uppkopplad. Fyrhjulsdrift, elektrisk luftfjädring och 2-stegad fördelningsväxellåda gör att du är kapabel att ta dig an nästan vad som helst.
DEFENDER

vill du veta mer?
få vårt nyhetsbrev

RANGE ROVER SPORT

Finansiell leasing från: 7.193 kr/mån
Billån från 8.991 kr/mån


Är prestanda och muskulös sportig design av största vikt? Då är Range Rover Sport rätt för dig. Byggd för att dra blickarna till sig med modernt formspråk, är exceptionellt praktisk och utrustad med upp till 48 km elektrisk räckvidd. Kliv in och påbörja resan genom att accelerera ljudlöst från 0-100 km/h på 6,7 sekunder.
RANGE ROVER SPORT

fyll på med ny energi

LADDA BATTERIET

Att köra på el ska vara enkelt. Vi berättar allt du behöver veta om laddning och krossar kanske en myt eller två på vägen.
LÄS MER OM LADDNING