COUNTRY<br>ROAD TRIPS

COUNTRY
ROAD TRIPS

Ge dig iväg på ett idylliskt biläventyr med start på landet. Alla rutter ligger inom Discovery Sports elektriska räckvidd på upp till 55 km*.

MED LANDET SOM UTGÅNGSPUNKT

Tystnaden, vidsträckta fält, traktorljud, nattdopp i sammetslena insjöar och idisslande kossor. Våra country road trips passar dig
som helst startar resan på en dammig grusväg och vill upptäcka storslagen natur, lokalt mathantverk och historiska sevärdheter.

Rutterna har körts med vår mångsidiga plug-in hybrid Discovery Sport som har en elektrisk räckvidd på upp till 55 km*. Följ
rutterna till punkt och pricka eller plockar ut några godbitar som passar dig. Vart bär det av?

ÖSTERLEN: FRÅN NYBAKAT TILL VINSLOTT

ÖSTERLEN: FRÅN NYBAKAT TILL VINSLOTT

En åktur för dig som vill ha en optimal kombination av storslagen natur, vandringsleder, salta bad, mathantverk och en chans att uppleva historiens vingslag.

Starta Österlen-äventyret med en frukost, fika eller lunch på café Byvägen 35 i Sankt Olof. Ett populärt ekologiskt hembageri med stenugnsgräddade matbröd och sötsaker. Ät på plats i trädgården eller köp med något gott.
EN GOD START
NATURSKÖNT STOPP
TA ETT DOPP
GOTT AVSLUT PÅ SLOTT
STOCKHOLM: VASAPARKEN TILL VÄRMDÖ

STOCKHOLM: VASAPARKEN TILL VÄRMDÖ

Kombinera lek i innerstaden med fartfyllda utomhusaktiviteter i lantlig miljö. Ta en road trip från Vasaparken i centrala Stockholm till Siggesta Gård på skärgårdsön Värmdö. Ett tillfälle att äta gott i det fria, ta en tur med mountainbiken, hälsa på alpackor eller hyra en SUP.

Vi startar resan i Vasaparken! Här bjuds det på mycket kul för hela familjen. Roa er med fasta lekfyllda element som gummiberg med studsmattor, klättervägg, gungor, basketkorg och pingisbord. Har ni packat picknickkorgen finns det gott om plats att breda ut filten
LEKFYLLD START
SKOJ AVSLUT PÅ VÄRMDÖ
STOCKHOLM: LIDINGÖ FAMILJEMYS

STOCKHOLM: LIDINGÖ FAMILJEMYS

Ta en road trip på vackra Lidingö i Stockholms inre skärgård. Här finns massor av härliga badplatser och mysiga utflyktsmål där man kan äta eller köpa med sig något gott, som passar hela familjen.

Starta äventyret på Elfviks Gård. En levande lantlig mötesplats med lantbruk, antikhandlare, konstgalleri och gårdsbistro. Köp med ägg, ost och lammkorv, titta på konsthantverk, besök skinnboden och gå på skattjakt bland antikviteter och nyproducerat.
EN SMARRIG START
DOPP I DET BLÅ
MATRAST
LANTLIGT SLUT

LÅT ÄVENTYRET FORTSÄTTA

TA EN LADDAD PROVTUR

TA EN LADDAD PROVTUR

Provkör en fulladdad Land Rover. I navigationssystemet hittar du ett tips på ett härligt utflyktsmål inom bilens elektriska räckvidd.
TIPSA OSS OCH VINN EN HELG MED DIN DRÖMBIL

TIPSA OSS OCH VINN EN HELG MED DIN DRÖMBIL

Dela din ultimata bil-hemester weekend med oss och få chansen att uppleva den i en ny Land Rover plug-in hybrid!
DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

Hejdå, väntetid! Just nu har vi massor av nya bilar som kan levereras omgående. Sök och hitta dina drömmars Land Rover här.