URBAN
ROAD TRIPS

Ge dig iväg på ett biläventyr med start i betongdjungeln. Alla rutter ligger inom Range Rover Velars elektriska räckvidd på upp till 53 km*.
URBAN<br>ROAD TRIPS

MED STADEN SOM UTGÅNGSPUNKT

Får du direkt en klump i magen om någon bjuder in dig till en avlägsen spartansk stuga? Våra urban road trips passar dig som gärna startar resan på solvarma stadsgator och inte kan få nog av konst, design, god mat och natursköna vyer.

Rutterna har körts med vår citychica plug-in hybrid Range Rover Velar som har en elektrisk räckvidd på upp till 53 km*. Följ rutterna till punkt och pricka eller plockar ut några godbitar som passar dig. Vart bär det av?

STOCKHOLM: DJURGÅRDEN RUNT

Upptäck den lummiga ön Djurgården i Stockholm. En perfekt resa för dig som uppskattar havsutsikt, vacker konst, god mat och sommargrönskande naturen.
KUNGLIG MARINA
FIKADAGS
SKULPTURPARK
NORDISK KONSTPAUS

STOCKHOLM: LIDINGÖ KULTURTUR

Ta en kultur- och designspäckad road trip på idylliska Lidingö i Stockholms inre skärgård. Varva konstupplevelser med promenader och god mat och dryck i vackra omgivningar.
STARTA MED KONST OCH HAVSUTSIKT
BENSTRÄCKARE
FIKDAGS
KÄND BRONSSKULPTUR
LYXIGT HOTELLSLUT

MALMÖ: LEKPARK TILL BOKSKOG

Kombinera lek i innerstaden med utomhusaktiviteter i skogen. Ta en road trip från Folkets Park i centrala Malmö till Bokskogen strax utanför stan. Ett tillfälle att äta gott i det fria, ta en tur med den medhavda mountainbiken eller bara vara.
STARTA MED TEMALEK
FIKADAGS
LUGNT SKOGSAVSLUT

MALMÖ: KLASSISKT MÖTER NYTT

Upplev både klassiska och nya moderna pärlor i centrala Malmö. En road trip som bjuder på massor av god mat, härligt strandhäng och nyskapande konst.
SMAKSÄKER BÖRJAN
KONSTFYLLD PAUS
DRINK PÅ TAKET
KLASSISKT SLUTMÅL

LÅT ÄVENTYRET FORTSÄTTA

TA EN LADDAD PROVTUR

TA EN LADDAD PROVTUR

Provkör en fulladdad Land Rover. I navigationssystemet hittar du ett tips på ett härligt utflyktsmål inom bilens elektriska räckvidd.
TIPSA OSS OCH VINN EN HELG MED DIN DRÖMBIL

TIPSA OSS OCH VINN EN HELG MED DIN DRÖMBIL

Dela din ultimata bil-hemester weekend med oss och få chansen att uppleva den i en ny Land Rover plug-in hybrid!
DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

Hejdå, väntetid! Just nu har vi massor av nya bilar som kan levereras omgående. Sök och hitta dina drömmars Land Rover här.