URBAN
ROAD TRIPS

Ge dig iväg på ett biläventyr med start i betongdjungeln. Alla rutter ligger inom Range Rover Velars elektriska räckvidd på upp till 53 km*.

MED STADEN SOM UTGÅNGSPUNKT

Får du direkt en klump i magen om någon bjuder in dig till en avlägsen spartansk stuga? Våra urban road trips passar dig som gärna startar resan på solvarma stadsgator och inte kan få nog av konst, design, god mat och natursköna vyer.

Rutterna har körts med vår citychica plug-in hybrid Range Rover Velar som har en elektrisk räckvidd på upp till 53 km*. Följ rutterna till punkt och pricka eller plockar ut några godbitar som passar dig. Vart bär det av?

STOCKHOLM: DJURGÅRDEN RUNT

STOCKHOLM: DJURGÅRDEN RUNT

Upptäck den lummiga ön Djurgården i Stockholm. En perfekt resa för dig som uppskattar havsutsikt, vacker konst, god mat och sommargrönskande naturen.

Starta äventyret på Biskoppsuddens Marina. En levande mötesplats på natursköna Djurgården med anor från början av 1900-talet, då Kungliga Svenska Segel Sällskapet, anlade sin hamn här. Njut av storslagen utsikt över Stockholms inlopp, vackra båtar och en bensträckare i solen.
KUNGLIG MARINA
FIKADAGS
SKULPTURPARK
NORDISK KONSTPAUS
STOCKHOLM: LIDINGÖ KULTURTUR

STOCKHOLM: LIDINGÖ KULTURTUR

Ta en kultur- och designspäckad road trip på idylliska Lidingö i Stockholms inre skärgård. Varva konstupplevelser med promenader och god mat och dryck i vackra omgivningar.

1908 byggdes Millesgården där paret Carl och Olga Milles bodde och verkade. Här finns en utomhusskulpturpark, bevarat bostadshus, konsthall samt café och restaurang. Hänförs av Carl Milles kända verk, se hur paret bodde och ät något gott på terrassen med havsutsikt.
STARTA MED KONST OCH HAVSUTSIKT
BENSTRÄCKARE
FIKDAGS
KÄND BRONSSKULPTUR
LYXIGT HOTELLSLUT
MALMÖ: LEKPARK TILL BOKSKOG

MALMÖ: LEKPARK TILL BOKSKOG

Kombinera lek i innerstaden med utomhusaktiviteter i skogen. Ta en road trip från Folkets Park i centrala Malmö till Bokskogen strax utanför stan. Ett tillfälle att äta gott i det fria, ta en tur med den medhavda mountainbiken eller bara vara.

I Malmö finns det ett tjugotal lekplatser som kretsar kring ett speciellt tema. De är unika och har specialgjorda attraktioner.Cirkus, hav- och strand, sol, sagor, teater och äventyr är bara några festliga exempel. Börja er road trip vid den som lockar allra mest!
STARTA MED TEMALEK
FIKADAGS
LUGNT SKOGSAVSLUT
MALMÖ: KLASSISKT MÖTER NYTT

MALMÖ: KLASSISKT MÖTER NYTT

Upplev både klassiska och nya moderna pärlor i centrala Malmö. En road trip som bjuder på massor av god mat, härligt strandhäng och nyskapande konst.

Börja resan i matmeckat Saluhallen! I ett kulturminnesskyddat godsmagasin från 1898 kan du stärka dig med allt från handdragna nudlar och hawaiiska pokebowls till dagens färska fiskfångst och rykande nygräddade stenugnspizzor. Ta med dig det som faller dig i smaken eller sitt ner och koppla av på den stora uteserveringen.
SMAKSÄKER BÖRJAN
KONSTFYLLD PAUS
DRINK PÅ TAKET
KLASSISKT SLUTMÅL

LÅT ÄVENTYRET FORTSÄTTA

TA EN LADDAD PROVTUR

TA EN LADDAD PROVTUR

Provkör en fulladdad Land Rover. I navigationssystemet hittar du ett tips på ett härligt utflyktsmål inom bilens elektriska räckvidd.
TIPSA OSS OCH VINN EN HELG MED DIN DRÖMBIL

TIPSA OSS OCH VINN EN HELG MED DIN DRÖMBIL

Dela din ultimata bil-hemester weekend med oss och få chansen att uppleva den i en ny Land Rover plug-in hybrid!
DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

Hejdå, väntetid! Just nu har vi massor av nya bilar som kan levereras omgående. Sök och hitta dina drömmars Land Rover här.