Wimbledon

WIMBLEDON 2024

”Turneringen är ett ikoniskt brittiskt kulturevenemang som ses av miljontals människor över hela världen och är det perfekta tillfället för Range Rover att interagera med våra globala kunder med kreativ storytelling som perfekt fångar elegansen och förfiningen hos våra fordon och synergierna mellan våra två moderna lyxmärken.”
Geraldine Ingham
Range Rover Managing Director

DELAD PASSION

I hjärtat av vårt samarbete finns en känsla av tyst förfining och ett gemensamt engagemang för en hållbar framtid. Vår Range Rover-familj står redo att transportera spelare och funktionärer under hela turneringen.


Med laddningsmöjligheter på plats och en räckvidd på upp till 125 km* på ren el är Range Rover och Range Rover Sport plug-in hybrid alltid redo.

Wimbledon

EN FÖREBILD

Världens äldsta tennisturnering är också sommarens stora sociala evenemang. I en serie lekfulla vinjetter ger Range Rover-familjen liv åt Wimbledons umgängesformer.

RANGE ROVER

Wimbledon

DRYCK MÅSTE HANTERAS MED FÖRNUFT

Perfekt svalka för en sommardag med SV Signature Suite.
Wimbledon

LÄMPLIGA KLÄDER MÅSTE ALLTID ANVÄNDAS

Range Rovers design är aldrig felplacerad.

RANGE ROVER SPORT

LÄMPLIGA PAUSER FÖR ATT LADDA

LÄMPLIGA PAUSER FÖR ATT LADDA

Med snabb likströmsladdning är Range Rover Sport plug-in hybrid aldrig ute ur spelet länge.
SITT PÅ DIN TILLDELADE PLATS

SITT PÅ DIN TILLDELADE PLATS

Din personliga VIP-loge med perforerade Windsor-lädersäten.

RANGE ROVER VELAR

TYSTNAD

TYSTNAD

Ta en paus från spänningen och njut av den tysta komforten i kabinen.
SPELET FORTSÄTTER NÄR TAKET HAR STÄNGTS

SPELET FORTSÄTTER NÄR TAKET HAR STÄNGTS

Håll regnet ute, släpp in solen med det skjutbara panoramataket.

RANGE ROVER EVOQUE

Pivi- och InControl-funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet är marknadsberoende – fråga din återförsäljare om tillgänglighet på den lokala marknaden och fullständiga villkor. Vissa funktioner levereras med ett abonnemang som kräver ytterligare förnyelse efter den initiala löptiden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobilnätsanslutning kan inte garanteras på alla platser. Information och bilder som visas i samband med InControl-tekniken, inklusive skärmar eller sekvenser, är föremål för programvaruuppdateringar, versionskontroll och andra system-/visuella ändringar beroende på aktuella tillval.  


Extrautrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på marknad och fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information eller konfigurera ditt fordon online.