### LAND ROVER LADDHYBRID (PHEV) FLEET & BUSINESS

STÖRRE BESPARINGAR. BÄTTRE HÅLLBARHET. MER ELEGANS.

När du väljer en Land Rover får din verksamhet dra nytta av över 70 år av kompetens, stabilitet och lyx. Med en Land Rover laddhybrid (PHEV)
får du ta del av fördelarna med eldrift så som bättre hållbarhet, mer elegans och kostnadsbesparingar.

LÄGRE SKATT FÖR FÖRETAGSBILAR

LÄGRE SKATT FÖR FÖRETAGSBILAR

Laddhybrider har normalt lägre beskattning än bensin- och dieselfordon. Eventuellt kan din organisation även utnyttja möjlighet till nedskrivning så att fordonsvärdet dras av från dina årsvinster.
ULTRALÅGA UTSLÄPP

ULTRALÅGA UTSLÄPP

I eldriftsläget (EV) släpper en laddhybrid från Land Rover inte ut några avgasutsläpp under körning. Det kan bidra till att minska din organisations totala miljöpåverkan och återspegla ditt engagemang för ett mer hållbart företagande.
SPARA UPP TILL TREDJE DEL AV BRÄNSLEKOSTNADERNA

SPARA UPP TILL TREDJE DEL AV BRÄNSLEKOSTNADERNA

Jämfört med bensin och diesel är eldrift det mest kostnadseffektiva sättet att hålla din vagnpark igång varje dag. Genom att ladda bilen hemma under natten, då elen i regel är som billigast, kan förarna sänka sina bränslekostnader med så mycket som en tredjedel.
LÄGRE PUNKTSKATTER OCH REGISTRERINGSAVGIFTER

LÄGRE PUNKTSKATTER OCH REGISTRERINGSAVGIFTER

Punktskatterna är generellt lägre för elbilar. I länder där nummerskyltar köps i samband med bilen, eller där de lottas ut, kan elbilsägare gynnas av lägre kostnader eller helt slippa utlottningen av registreringskyltar.
LAND ROVER BUSINESS CONTRACT HIRE

LAND ROVER BUSINESS CONTRACT HIRE

Business Contract Hire är ett bekvämt hyresavtal som är anpassat efter din budget där du betalar en fast månatlig avgift under en tidsbestämd period. Du kan även inkludera ett underhållspaket (tillval) för att hålla din Land Rover i perfekt skick.
UTFORSKA ERBJUDANDEN FÖR FÖRETAG
SUBVENTIONERADE PRISER FÖR LADDUTRUSTNING

SUBVENTIONERADE PRISER FÖR LADDUTRUSTNING

I många länder erbjuder regeringar särskilda upplägg för laddning på arbetsplatser, vilket kan sänka kostnaderna avsevärt för inköp och installation av laddpunkter på arbetsplatser och i kommuner.

VI HJÄLPER DIG ATT GÅ ÖVER TILL ELDRIFT

Det är inte bara våra bilar som erbjuder förstklassig service. Vårt team av Fleet and Business-experter ser till att övergången från bensin och diesel till eldrift blir så smidig som möjligt.

SKRÄDDARSYDDA LADDNINGSSTRATEGIER

Var och en av våra återförsäljare har en särskild elbilsspecialist som vägleder dig genom anpassningen till den nya drivkraften. Detta omfattar rekommendation av de bästa laddningsleverantörerna och strategierna anpassade för din verksamhetsstorlek.

FÖRETAGSPROFILERING

Vi kommer att samarbeta med dig för att identifiera vilka delar av din flotta som är lämpligast att elektrifiera baserat på befintlig användning. Detta kan omfatta företagsundersökningar och testperioder av fordon.

FÖRARPROFILERING

Varje typ av elbil har speciella fördelar när det gäller laddning, räckvidd och prestanda. Vi kommer att samarbeta med dig för att ta reda på om dina förare är mer lämpade för en viss typ av elbil baserat på deras körmönster och beteenden.

LAND ROVER LADDHYBRIDER

NYA RANGE ROVER PHEV*

NYA RANGE ROVER PHEV*

Den ultimata Range Rovern. En bil som föregår med gott exempel med sin modernitet, makalösa elegans och oslagbara Land Rover-kompetens.

- Räckvidd på upp till 100 km i eldrift
- CO2 från <30 g/km
UTFORSKA DENNA MODELL
NYA RANGE ROVER SPORT PHEV

NYA RANGE ROVER SPORT PHEV

Vår mest dynamiska Range Rover. Med sina sportiga designelement och kraftfulla framtoning är Range Rover Sport designad för att väcka uppmärksamhet.

- Räckvidd på upp till 41 km i eldrift
- CO2 från 72 g/km††
UTFORSKA DENNA MODELL
RANGE ROVER VELAR PHEV

RANGE ROVER VELAR PHEV

En dramatisk, mångsidig Range Rover. Velar visar vägen när det gäller design som utstrålar självsäkerhet, individualitet och elegans.

- Räckvidd på upp till 61 km i eldrift
- CO2 från 52 g/km††
UTFORSKA DENNA MODELL
RANGE ROVER EVOQUE PHEV

RANGE ROVER EVOQUE PHEV

En kompakt Range Rover för staden och mer därtill. Den coupéliknande siluetten och den moderna lyxiga interiören gör stort intryck var du än är.

- Räckvidd på upp till 68 km i eldrift
- CO2 från 43 g/km††
UTFORSKA DENNA MODELL
DISCOVERY SPORT PHEV

DISCOVERY SPORT PHEV

Den mångsidiga kompakta SUV:en. Discovery Sport är redo för alla familjeäventyr.

- Räckvidd på upp till 64 km i eldrift
- CO2 från 46 g/km††
UTFORSKA DENNA MODELL
DEFENDER PHEV

DEFENDER PHEV

Den tuffaste och mest kapabla Land Rovern. Utrustad med våra tuffaste material hittills och testad till maxgränsen - Defender är designad för att klara allt.

- Räckvidd på upp till 55 km i eldrift
- CO2 från 64 g/km††
UTFORSKA DENNA MODELL

TVÅ IKONISKA VARUMÄRKEN EN EXTRAORDINÄR PORTFÖLJ

Som ett komplement till Land Rovers PHEV-sortiment finns Jaguars nya elektrifierade utbud, inklusive helt eldrivna Jaguar I-PACE. Vår imponerande portfölj ger dig tillgång till en rad enastående fordon för alla dina affärsbehov – och hanteras enkelt under ett och samma avtal.

GÅ ÖVER TILL ELDRIFT

Prata med vårt specialistteam för att ta nästa steg mot att elektrifiera din verksamhet tillsammans med Land Rover och Jaguar.

*Kan beställas från början av 2022. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.

Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

††Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning med ett fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.

Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardväg. Vilken räckvidd som uppnås varierar beroende på fordons- och batteritillstånd, faktisk rutt, miljö och körstil.