Land Rover x Niklas Söderlund

Följ med #TEAMDEFENDER på en episk resa i vår nya YouTube-serie.

SE ALLA 5 AVSNITT
"Jag vill pröva något helt nytt och gå långt utanför min comfort zone."
OM NIKLAS SÖDERLUND

Fotografen Niklas Söderlund har rest världen över för att fånga sina häpnadsväckande bilder. Med en stor passion för äventyr befinner han sig ofta på avlägsna platser för att hitta nya vinklar. För tillfället är han bosatt i Sverige.

NYA LAND ROVER DEFENDER

Nya Land Rover Defender har designats, utvecklats och byggts utan kompromisser. Allt för att du ska kunna drömma större och våga mer. Det är en ikon pånyttfödd, skapad för att du ska kunna få ut mer av världen, kunna gå “Above & Beyond”.

LÄS MER
HÄNG MED PÅ NIKLAS EPISKA RESA – SE ALLA 5 AVSNITT
Avsnitt 1
Det är dags för en episk resa genom Sverige. Upptäck hur frigörelse kan bli början på något stort och nytt. Bli inspirerad av kärleken till äventyr, utomhusliv och tatueringar. I premiäravsnittet av vår YouTube-serie, berättar Niklas (@nattesferd) Söderlund, hur hans resa till framgång inom sociala medier började.
SE HELA AVSNITT 1
yt:rxKvIX4WeLI
Avsnitt 2
#TEAMDEFENDER reser tillsammans med Niklas Söderlund och fångar hemligheten bakom hans framgångar inom fotografering. Via sitt populära Instagram-konto @nattesferd överväger han framtida expeditioner och risktagandet som är förenat med att nå nya höjder inom sin bransch.
SE HELA AVSNITT 2
yt:Z6FYbklAmVM
Avsnitt 3
I avsnitt tre får vi följa med när Niklas kör genom den vidsträckta svenska barrskogen i jakten på ny inspiration. Med full tank och rätt växel bidrar nya Land Rover Defender med den ultimata frihetskänslan. Stundar en expedition till Nordkap för Niklas med norrsken, hundspann och skoteråkning?
SE HELA AVSNITT 3
yt:t2GXIT9R2SA
Avsnitt 4
I avsnitt fyra beger sig Niklas Söderlund till dem lappländska skogarna i sin nya Land Rover Defender. Där fascineras han av naturens enkla och stundtals oväntade skönhet.
SE HELA AVSNITT 4
yt:_U9-akcwjC0
Avsnitt 5
I det femte och sista avsnittet av vår Land Rover-serie, följer vi med Niklas Söderlund och #TEAMDEFENDER djupare in i Lappland. I jakten på äventyr tänjs gränserna “Above & Beyond”.
SE HELA AVSNITT 5
yt:jgueU_ikWK4
FORTSÄTT INSPIRERAS TILL ÄVENTYR
KAMPANJPRISER
Är Land Rover Defender din drömbil i jakten på nya äventyr och inspiration? Ta del av aktuella erbjudanden för privatpersoner här.
LÄS MER
VALET ÄR DITT
Svara på tre frågor om din livsstil så berättar vi vilken Defender och tillbehörspaket som är optimalt för just dig.
Till testet
KONTAKTA EN EXPERT
Osäker på vilken Defender som passar dig? Be en kunnig återförsäljare om hjälp! Kontakta den som ligger dig närmast och få svar på alla dina frågor.
HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på Defender.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner eller se den senaste Defender-broschyren online.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Land Rover Defender.