ISLAND

Gejsrar, glaciärer och det storslagna nordiska ljuset

Även om det är en liten ö, så har Island ett helt berg av hemligheter. Tillsammans med professionella guider och instruktörer med unik lokalkännedom får du här ditt livs chans att själv upptäcka hemligheterna.

Vårt äventyr börjar på den vackra sydkusten, där du tar plats bakom ratten på nya Discovery Sport och får tillfälle att färdas över de märkliga svarta sandstränderna. När du senare tar dig fram genom den historiska nationalparken Thingvellir kommer du att stanna vid en berömd gejser. Färden fortsätter sedan mot det spektakulära vattenfallet Gullfoss, en av Islands mest häpnadsväckande sevärdheter.

När kvällen kommer får du varva ner i en infinitypool på det världsberömda ION-hotellet med chans att uppleva det magiska nordiska ljuset i bakgrunden. All avkoppling du behöver inför nästa dag, då du beger dig ut över de uråldriga glaciärerna och avlägsna snötäckta högländerna i Kaldidalur.  

Avslutningsvis bär det av till den pulserande huvudstaden Reykjavik, där du kommer att avnjuta en minnesvärd natt på lyxiga boutique Hotel 101

BOKA DETTA ÄVENTYR

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö