MAROCKO

Färg, kultur och äventyr

Vår marockanska resa tar dig djupt in i hjärtat av Nordafrika, där du får se stränder, skogar och ökendyner längs historiska byvägar och terrängspår.

Bakom ratten på dynamiska Range Rover Sport tar du dig fram genom ett land som blandar Mellanösterns mystik med berbernas traditioner och europeisk flärd. Vi pausar på vägen för en magnifik måltid på den berömda familjerestaurangen Chalet de la Plage.

Ditt resmål är den vindpinade kuststaden Essaouira. Här, i skyddet av medina-väggar, väntar din exklusiva svit på Villa de L’o, inbäddat i den antika stadens bukt.

Sedan sätts dina färdigheter på prov när du lämnar den antika staden Taroudant för att ta dig an de bistra Atlasbergen. Medan du tar dig fram genom en rad hårnålskurvor uppför bergen kan du njuta av panoramautsikter över det romantiska ökenlandskapet från din bekväma Range Rover Sport.

I Marrakech kommer våra lokala guiders erfarenhet att vara ovärderlig när de tar dig genom de pulserande och livliga soukerna och utforskar labyrinten av medina-gångar för att avslöja några väl gömda skatter.

BOKA DETTA ÄVENTYR

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev