TANZANIA - DEN ULTIMATA SAFARIN

Upplev vildmarken i lyx. 

Vår resa i Tanzania tar oss till subsahariska Afrika och Serengetis vildmark. Följ med oss och utforska Ngorongoro-kratern och Tarangire nationalpark på en veckas enastående safari av det annorlunda slaget.

Bakom ratten på en Land Rover Discovery kan du njuta av den ultimata upplevelsen av safariäventyr medan du färdas genom den djurrika bushen och korsar enorma öppna savanner och vattendrag som kantas av baobabträd. Det finns knappast något bättre sätt att med egna ögon få se de stora hjordarna av gnuer röra sig över Serengeti på sin årliga stora vandring.

Du kan känna dig trygg i Land Rover Experience-instruktörernas närvaro, och du kommer även att tas om hand personligen av professionella guider och erbjudas lyxigt boende och mat på ett sätt som är unikt för Abercrombie & Kent.

Du erbjuds att testa bilarnas kompetens när vi tar oss fram i denna mycket speciella terräng, men vi har också sett till att det finns gott om tid att varva ner och koppla av. Du äter civiliserat hela vägen, med de allra bästa och fräschaste lokala ingredienser.

Till och med brödet bakas dagligen i markugnar, och kvällsdrinkarna är alltid redo när du är det.

BOKA DETTA ÄVENTYR

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev