Paris Motor Show 2016

Vinn en resa till Paris Motor Show

Land Rover Discovery

VINN EN RESA TILL PARIS MOTOR SHOW

Den mycket efterlängtade avtäckningen av Nya Land Rover Discovery är nu bara några veckor bort. Under de gångna 26 åren har Discovery byggt sig ett rykte om att vara en av världens mest premiumladdade, kapabla och mångsidiga SUV:ar. Det senaste tillskottet till denna modellfamilj kommer ytterligare förstärka detta grundmurade rykte.

Paris Motor Show – en av bilvärldens starkaste tilldragelser – kommer vara en ytterst passande inramning för lanseringen av Nya Discovery. Det kommer bli en av de mest spektakulära händelserna i årets Land Rover kalender.

Som medlem i Discovery Circle får du chansen att vara med om denna exklusiva händelse. Genom att gå med nedan så kan du vinna en dubbelbiljett till Paris och bli en av de första att vara med på världspremiären av Nya Discovery.

Utöver VIP entré till Paris Motor Show så ingår tur och returbiljetter till Paris för två personer, samt boende på femstjärniga Hotel Du Collectionneur.

Läs om tävlingsvillkoren här

Tävlingen är över

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Default
Config