LAND ROVER DISCOVERY ÖKAR DRAGNINGSKRAFTEN MED LANSERINGEN AV TVÅ SPECIALVERSIONER

Discovery

Land Rover fortsätter att öka Discoverys dragningskraft med lanseringen av två nya specialversioner – Landmark och Graphite. Ny, särpräglad exteriördesign utmärker båda versionerna av fjärde generationens Discovery, medan Landmarks unika interiör skapar en lyxigare och exklusivare känsla.

Landmark Edition

Discovery Landmark bygger på de generösa specifikationerna för HSE-varianterna med ny interiör- och exteriördesign som ger Discovery en förstklassig och unik känsla.

I exteriöruppgraderingen syns bland annat takrails i ljus finish som förstärker Discoverys välkända, trappformade takdesign. Distinkta, svarta luftutsläpp på skärmarna, grill och dörrhandtag kompletterar silverfärgade emblem på motorhuv och baklucka, tillsammans med Landmark-emblem på sidan och bak som ytterligare utmärker den här modellen. 20-tums lättmetallfälgar med fem delade ekrar skapar den rätta känslan.

Landmark finns tillgänglig i ett begränsat urval av fem färger, inklusive Zanzibar som är exklusiv för Landmark-utgåvan och finns inte på någon annan Discovery. De fyra andra färgerna är Waitomo Grey, Santorini Black, Yulong White och Indus Silver.

Designmässiga förbättringar på insidan är standard för Landmark med säten i Windsor-läder och utökat läderpaket med läderklädd instrumentpanel, dörrklädsel och front. Interiören är medvetet begränsad till tre färgsättningar: Ebony, Almond och Tan. Tan erbjuds för första gången någonsin för Discovery, med lädersäten i Tan Windsor-läder. Detta kompletteras av dörrklädsel och front i Ebony och läckra valnötsfärgade dekordetaljer.

Det går även att välja från ett urval av standard- och tillvalsrattar som kompletterar valet av träfaner. Det inkluderar ratt i svart lackfaner eller valnötsfärgad med läder.

Discovery Landmark priser:
Discovery 3.0L SDV6 Diesel 4WD Auto Landmark Edition från 658.900
Discovery 3.0L V6 S/C Bensin 4WD Auto Landmark Edition från 658.900

Graphite Edition

Discovery Graphite bygger vidare på framgångarna med Black Pack och introducerar en modern och distinkt look till modellurvalet med iögonfallande finish. En grafitgrå finish på luftutsläpp och grill, med en blanksvart och ljusgrå ram som fint harmonieras av gråa detaljer på dörrhandtagen och Discovery-emblemen på motorhuven och bakluckan. Exklusivt för Graphite är 19-tums lättmetallfälgar med sju delade ekrar i blank mörkgrå som standard. Kunderna kan välja mellan nio olika karossfärger och tre färgval för interiören

Discovery Graphite priser:
Discovery 3.0L TDV6 Diesel 4WD Auto 5 Door Graphite Edition från 568.900
Discovery 3.0L SDV6 Diesel 4WD Auto 5 Door Graphite Edition från 589.900
Discovery 3.0L V6 S/C Bensin 4WD Auto Graphite Edition från 589.900

De här specialversionerna ger Discovery en ännu större vägnärvaro än någonsin tidigare. De finns att beställa hos din närmaste återförsäljare redan nu, och kan ses på vägarna från januari 2016.

Land Rover Discovery behåller sin position som det ultimata fordonet tack vare sina terrängegenskaper och sin mångsidighet med över 1 160 000 sålda bilar och 225 internationella utmärkelser sedan lanseringen 1989.

PROVKÖR DISCOVERY 

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö