LAND ROVERS AMBASSADÖRER

SELMA HAMMARSTRÖM

Selma Hammarström är ny ambassadör för Range Rover Evoque i Sverige. Hon är en ambitiös och begåvad ung ryttare med flera mästerskap i bagaget och en del av den välkända ryttarfamiljen Hammarström.

LÄS ARTIKELN

BEN SAUNDERS

Den brittiska polarutforskaren Ben Saunders var den yngsta och en av blott tre personer någonsin att åka skidor ensam till Nordpolen. År 2014 genomförde han kapten Scotts Terra Nova-expedition från 1912. Han är en världsambassadör för Land Rover.

SE FILMEN

LÄS ARTIKELN

VÄRLDSAMBASSADÖRER

MONTY HALLS

Land Rover har förvandlat en Defender till ett mobilt dykcenter åt Monty Halls, filmmakare och bevarare av havsmiljön, helt enligt hans detaljerade designspecifikation.

LÄS ARTIKELN

HANNAH WHITE

Land Rovers ambassadör för segling, Hannah White, älskar den brittiska naturen och är inte främmande för någon utmaning vare sig på vatten eller land.

LÄS ARTIKELN

ED STAFFORD

Genom att gå Amazonflodens sträckning visade Ed Stafford prov på styrka och uthållighet att uppnå det till synes omöjliga.

LÄS ARTIKELN

BEN SAUNDERS

Polarutforskaren som utmanar sig själv under de hårdaste förhållandena inspireras av dem som gjorde resan före honom.

LÄS ARTIKELN

KENTON COOL

Den brittiska bergsklättraren Kenton Cool har bestigit Mount Everest inte mindre än elva gånger. Hans enastående klättringsbedrifter och banbrytande användning av senaste teknik ligger helt i linje med Land Rovers äventyrsanda.

LÄS ARTIKELN

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö