LAND ROVER REBORN

LAND ROVERS SERIE I RESTAURERADE TILL SIN URSPRUNGLIGA GLANS. BLI ÄGARE TILL ETT STYCKE HISTORIA.

LÄS MER
lLiUrmRL7tk
ABOVE AND BEYOND

EN SKISS I SANDEN VAR BÖRJAN TILL EN VÄRLDSBERÖMD IKON I FRÅGA OM KOMPETENS, STYRKA OCH ANVÄNDNINGSOMRÅDEN.

SE FILMEN

Året är 1947. En man ritar silhuetten av en bil i sanden på en walesisk strand. Den bilen är Land Rover. Robust och orädd som den är, och med sin förmåga att bemästra alla underlag och fånga folks hjärtan över hela världen, kommer den att förändra historien.

Årtionden av innovation har tagit oss längre än förväntat. Vi har tagit oss genom okänd terräng med ett fast grepp om var vi började – den unika föreningen av kompetens och fattning som utmärker alla fordon som bär Land Rover-emblemet.

VÅRT ARV
Genom att skapa ett fordon som ingav fullt förtroende oavsett terräng introducerade vi en ny generation äventyrare.
VÅRT HANTVERK
Följ med bakom kulisserna och se hur våra kvalificerade yrkesmän – både tekniskt och traditionellt – njuter av detaljarbete och ger liv åt Land Rovern.
VÅRA ÄVENTYR
Våra rekordexpeditioner visar att om du ska ge dig ut i det okända, så är det bara en Land Rover som duger.
VÅR FRAMTID
Resor till oupptäckt territorium är alltid spännande, och framtiden är inte annorlunda. Vi ser innovation som vårt sätt att kartlägga morgondagens terräng.
VÅRT URSPRUNG

Maurice Wilks var Land Rovers första innovatör. Hans son berättar om sitt arv.

SE FILMEN
VÅRT ARV
DEN OMÖJLIGA RESAN

Det är något med Land Rover som får den äventyrslystne att försöka sig på det till synes omöjliga. Följ våghalsarna i den första expeditionen landvägen från London till Singapore 1955.

LÄS ARTIKELN
IKONER BAKOM RATTEN

Ikoner föds inte över en natt. De måste slita för att göra sig förtjänta av den statusen. Några av de mest berömda Land Rover-förarna vet detta av egen erfarenhet. Vi är stolta över att ha varit med på deras resor...

VÅRT HANTVERK
PERFEKT INSTÄLLNING
Terrain Response® övervakar körförhållandena och optimerar automatiskt bilens inställningar efter den aktuella terrängen. Så nu vet du varför vi är så välanpassade.
SE FILMEN
RES LÄTT
Styrka behöver inte väga mycket. Vi leder tillverkningen av mer effektiva bilar med aluminiumkaross eftersom vi anser att framsynta idéer alltid är de mest hållbara.
INRE SKÖNHET
Land Rover förknippas sedan länge med friluftsliv, men vi är även besatta av upplevelsen inne i våra bilar. Endast de finaste materialen och de skickligaste yrkesmännen är gott nog.
MOTORRUM
Våra motorer är produkter av sin miljö. Ta en titt under huven på en Land Rover, in i epicentret av expertis som driver varenda en av våra bilar.
Grottforskare
Våra 3D-CAVE-utrymmen och utrustning för virtuell verklighet gör att designers kan kliva in i bilar långt innan de någonsin har byggts.
LAND ROVER E-KOMPETENS-TEKNIK

På Land Rover har vi varit fokuserade på att göra våra bilar så effektiva som möjligt, vi har en lång historia av effektiv teknik – från aktiv fjädringssänkning till smart stopp/start.

Våra aktuella bilar fortsätter denna resa med innovativ teknik som bland annat elektronisk servostyrning med låg vikt, aluminiumkarosser och våra nya Ingenium-motorer.

För att våra nya effektiva E-kompetens-modeller ska vara lätta att identifiera, erbjuder vi nya E-kompetens-specifikationer som kännetecknas av blåa bokstäver bak på bilen. Låga driftskostnader och klassledande CO2 - Range Rover Evoque från 109 g/km och Discovery Sport från 123 g/km.

VÅR FRAMTID
PLÖTSLIGT ÄR ALLT GLASKLART
Vi presenterar den transparenta motorhuven. Ett uppenbart försök att locka teknikfantaster? Du har genomskådat oss.
SE FILMEN
PIONJÄRER PÅ LAND OCH I RYMDEN
Land Rover och Virgin Galactic: två varumärken som är kända för att flytta på gränserna.
SE FILMEN
LYS UPP ETT SPÅR
Avancerade laserstrålkastare som skannar terrängen gör mer än att bara lysa upp, de beräknar bästa möjliga rutt och kopplar in Terrain Response® för att ta dig tryggt och säkert förbi hinder, genom öppningar och över all slags terräng.
SE FILMEN
FRAMTIDEN KALLAR
Fjärrstyrning är bara ett exempel på vårt grepp om morgondagens bilteknik. Precis som Discovery Vision Concept visar, satsar vi på bedrifter och inte prylar.
SE FILMEN
ANSVARSFULL DRIFT ÄR AVGÖRANDE FÖR EN HÅLLBAR AFFÄRSVERKSAMHET

Vi har ambitiösa planer för framtiden. Vi är också medvetna om att vi verkar i en värld med begränsade resurser. Så vi utvecklar vår verksamhet för att anpassas efter dessa utmaningar och ge näring åt resurserna och samhällena som vi är beroende av.

LÄS MER
BOKA EN UPPLEVELSEDAG
Upplev Land Rovers terrängkompetens på egen hand.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
KONTAKTA OSS
Du kan kontakta oss via telefon, online eller via våra sociala nätverk.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Land Rover.