AVANCERADE FÖRARASSISTANSSYSTEM (ADAS)

DESSA TILLVALSFUNKTIONER FINNS TILLGÄNGLIGA SEPARAT ELLER SOM EN DEL AV ETT FÖRARASSISTENTPAKET. PAKET OCH FUNKTIONER ÄR MODELLBEROENDE.
Evoque kör på stadsvägen

KÖRFUNKTIONER

En anpassningsbar funktion som kombinerar: Främre kollisionsvarnare, filhållningsassistans, varning för hastighetsgräns och meddelande om hastighetsgräns.

Närbild av hastighetsmätare
Närbild av hastighetsmätare

KÖRFUNKTIONER

InControl omfattar standard- och tillvalsfunktioner för förarassistans så att du kan få ut mesta möjliga av din Land Rover och köra så säkert som möjligt vart du än väljer att åka. Kontakta din återförsäljare för att ta reda på vilka alternativ som är bäst för dig.

Illustration av adaptiv farthållare

ADAPTIV FARTHÅLLARE

Ställ in din hastighet och ett avstånd för att hålla avståndet till framförvarande fordon, så att ditt fordon automatiskt anpassar hastigheten till ett långsammare trafikflöde.
Illustration av nödbroms

NÖDBROMSNING

Nödbromsning kan hjälpa till att förhindra kollisioner med andra bilar, fotgängare eller cyklar. Den visar en varning om det finns risk för en kollision och bromsar automatiskt om ingen åtgärd vidtas.
Illustration av filhållningsassistent

FILHÅLLNINGSASSISTANS

Funktionen upptäcker när din bil oavsiktligt glider ur körfältet och applicerar ett korrigerande vridmoment på ratten för att uppmuntra dig att styra tillbaka bilen.
Illustration av dödvinkelnassistent

DÖDAVINKELASSISTENT

Funktionen2 hjälper dig att byta fil på ett säkrare sätt genom att tända en liten varningslampa i sidospegeln när ett annat fordon upptäcks i din döda vinkel. Ytterligare styrkorrigering uppmuntrar dig att leda bort din bil om en potentiell kollision upptäcks.
Land Rover trafiksignaligenkänning stiliserad representation

TRAFIKSKYLTSIGENKÄNNING MED ADAPTIV FARTHÅLLARE

Visar tydligt hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud på instrumentpanelen eller Head-up displayen (tillval). När den är aktiverad använder den adaptiva farthållaren trafikskyltsigenkänning 3 för att justera bilens hastighet efter detta.
Illustration av Land Rover Driver Condition Monitor

FÖRARÖVERVAKNING

Förarövervakningen upptäcker om du börjar känna dig dåsig genom att övervaka styrinmatningar, broms- och gaspedalaktivitet för att ge dig en tidig varning när du behöver ta en paus.
Land Rover Rear Collision Monitor stiliserad representation

BAKRE KOLLISIONSMONITOR

Funktionen kan upptäcka om en bil som närmar sig bakifrån inte saktar in och utgör ett potentiellt kollisionshot. Systemet kommer då att försöka varna föraren genom att automatiskt blinka med varningslamporna.

PARKERINGSFUNKTIONER

Hjälper dig att manövrera din Land Rover på trånga parkeringsplatser. Kontakta din återförsäljare för att ta reda på vilka alternativ som är bäst för dig.

Defender parkeringsassistanssystem

3D-SURROUNDKAMERA

3D-surroundkameran hjälper dig att se mer. Nya exteriöra perspektiv tillsammans med en 360°-översikt gör manövreringen enklare, medan terrängvyer inklusive den innovativa ClearSight Ground View ger dig ökad trygghet i olika terränger.
Illustration av främre och bakre parkeringsassistans

FÄMRE OCH BAKRE PARKERINGSHJÄLP

Gör manövreringen ännu enklare. Sensorer i de främre och bakre stötfångarna aktiveras manuellt när du backar. När du parkerar indikerar pekskärmen samt ljudsignaler hur nära hinder du befinner dig.
Illustration av bakre trafikmonitor

REAR TRAFFIC MONITOR

Rear Traffic Monitor varnar dig för fordon, fotgängare eller andra faror som närmar sig från bilens sidor. Särskilt användbart när du backar ut från en parkeringsficka.
Illustration av Clear Exit Monitor

CLEAR EXIT MONITOR

Clear Exit Monitor hjälper passagerare att kliva ur bilen säkert genom en upplyst varning i dörren om en annalkande fara upptäcks, t.ex. förbipasserande fordon och cyklister.

BYGG DIN EGEN

Bygg en bil som passar dina behov.

Range Rover

NYA RANGE ROVER

Oslagbar förfining och lyx.
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Visuell. Dramatisk. Kompromisslös.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Den avantgardistiska Range Rovern.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Dags att göra intryck.
Discovery

DISCOVERY

Den mest mångsidiga SUV:en med sju säten.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Den mångsidiga kompakta SUV:en.
DEFENDER

DEFENDER

Kapabel till stora saker.
Range Rover

NYA RANGE ROVER

Oslagbar förfining och lyx.
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Visuell. Dramatisk. Kompromisslös.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Den avantgardistiska Range Rovern.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Dags att göra intryck.
Discovery

DISCOVERY

Den mest mångsidiga SUV:en med sju säten.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Den mångsidiga kompakta SUV:en.
DEFENDER

DEFENDER

Kapabel till stora saker.

1Observera: Bilar på GSR II-marknader och/eller NCAP-marknader återgår till läget "High" vid varje ny start. På marknader som inte omfattas av GSR II och/eller NCAP finns det valda förarassistansläget kvar i bilens minne och ändras inte av en ny start. Oavsett marknad kommer de förarvalda inställningar som görs i "Custom"-läget att kommas ihåg av bilen. GSRII (General Safety Regulation II) är en säkerhetslagstiftning som trädde i kraft för nya modeller 2022 och kommer att gälla för redan lanserade modeller 2024.
2Assistenten för döda vinkeln kan hjälpa till att förhindra kollisioner. Om en annan bil upptäcks i döda vinkeln när du börjar byta fil, uppmuntrar styrkorrigeringen dig att styra bort bilen för att undvika kollision.
3Endast tillgänglig med Pivi Pro.  

För mer information, ladda ner iGuide-appen.
Ladda ner iGuide för Apple.
Ladda ner iGuide för Android.  

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.  

All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.