STÄLL IN DIN PLUG-IN HYBRID

STÄLL IN DIN PLUG-IN HYBRID

FÖRDELARNA MED ATT VARA UPPKOPPLAD

Välkommen till ditt nya spännande äventyr med Land Rover. Här hjälper vi dig bli uppkopplad till de viktigaste egenskaperna och funktionerna i din plug-in hybrid, inklusive infotainmentsystemet och appar.1.

ANSLUT TILL INFOTAINMENTSYSTEMET

ANVÄNDBARA FUNKTIONER FÖR SMARTARE LADDNING

MAXIMERA RÄCKVIDDEN MED FÖRKLIMATISERING

MAXIMERA RÄCKVIDDEN MED FÖRKLIMATISERING

Förklimatisering gör det möjligt att värma upp eller kyla ner kupén och batteriet när din bil laddas. Då används energi från elnätet istället för bilbatteriet vilket maximerar räckvidden 2.

Ladda ner iGuide-appen för att komma igång med förklimatisering.
LADDA HEMMA OCH SPARA PENGAR

LADDA HEMMA OCH SPARA PENGAR

Att ladda bilen hemma över natten kan resultera i att du sparar pengar. Genom att använda fordonets tidsinställda laddningfunktion kan du alltid se till att laddningen sker den tiden på dygnet då elpriset är som lägst.

Ladda ner iGuide-appen för att ställa in laddtiden du föredrar.

VIKTIGA APPAR

Med Remote- och iGuide-appen har du omedelbar tillgång till de viktigaste kontrollerna och funktionerna i ditt fordon närhelst du behöver dem.

IGUIDE-APPEN

IGUIDE-APPEN

iGuide-appen är en virtuell guide och digital användarhandbok som gör det enkelt för dig att hitta och förstå de viktigaste funktionerna och reglagen i din plug-in hybrid.
KONTROLLERA DITT FORDON VAR SOM HELST

KONTROLLERA DITT FORDON VAR SOM HELST

Remote-appen ger dig möjlighet att styra många av bilens funktioner i din mobiltelefon. Fjärrlåsning, bränslestatus, förkonditionering, laddningstid och klimat kan kontrolleras eller aktiveras var du än är.

YTTERLIGARE PHEV-SUPPORT

SÅ LADDAR DU DIN PLUG-IN HYBRID

SÅ LADDAR DU DIN PLUG-IN HYBRID

Ta reda på hur du laddar din bil hemma eller längs vägen.
PHEV-KÖRLÄGEN

PHEV-KÖRLÄGEN

Lär känna de olika körlägena som låter dig köra på antingen el eller bensin.

1Endast kompatibla smartphones. I mån av tillgång på marknaden till tredje parts plattform och mobiltelefonsignal.
2Bilbatteriets energinivå kan påverkas i förhållande till laddarens kapacitet och elnätets totala förbrukning vid laddningstillfället.

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Hör med din lokala Land Rover-återförsäljare om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser.

iGuide och IOS är varumärken som tillhör Apple Inc, vars slutanvändarvillkor kan gälla.

Android är ett varumärke som tillhör Google LLC.