TRÅDLÖSA PROGRAMUPPDATERINGAR

TRÅDLÖSA PROGRAMUPPDATERINGAR

ALLTID ANSLUTEN, ALLTID UPPDATERAD

Din tekniskt avancerade Land Rover uppdateras trådlöst, precis som din smartphone. Tack vare bilens mjukvara för trådlös kommunikation är den alltid uppdaterad och redo inför nästa resa. Med hjälp av din Land Rovers inbyggda dataanslutning kan den senaste progravaran laddas ned automatiskt utan kostnad. Uppdateringar behöver inte göras omedelbart. Du kan schemalägga en uppdatering upp till två veckor i förväg till en tidpunkt som passar dig.

SÅ INSTALLERAR DU DIN PROGRAMUPPDATERING

STEG 1 – PÅBÖRJA UPPDATERING

STEG 1 – PÅBÖRJA UPPDATERING

När en uppdatering är tillgänglig visas ett meddelande på pekskärmen med två alternativ: "Uppdatera nu" eller "Schemalägg". På anmodan, acceptera villkoren för att fortsätta.
STEG 2 - INSTALLERA

STEG 2 - INSTALLERA

När du är redo trycker du på "Uppdatera nu". Vissa uppdateringar kräver att din bil är stängd, låst och larmad innan uppdateringen kan påbörjas. I detta läge kan du inte använda din bil medan installationen pågår. Din Land Rover meddelar dig när denna typ av uppdatering krävs.
STEG 3 – SCHEMALÄGGA

STEG 3 – SCHEMALÄGGA

Om uppdateringen kräver avstängning av bilen kan du schemalägga en tid som passar dig. Uppdateringar kan schemaläggas upp till två veckor i förväg.
STEG 4 – SLUTFÖRA

STEG 4 – SLUTFÖRA

När uppdateringen är klar får du ett meddelande på pekskärmen som informerar dig om att installationen är slutförd. Nu kan du njuta av den allra senaste programvaran för din Land Rover.

MEDDELANDEN OM NYA PROGRAMUPPDATERINGAR

Visa innehållet i varje programversion med hjälp av länkarna nedan:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.5a
OS 2.0.6

AUTOMATISKA UPPDATERINGAR

De flesta programuppdateringar kräver att du accepterar manuellt före installation. Emellanåt händer det att din Land Rover uppdateras automatiskt för bibehållen säkerhet, trygghet eller för underhåll av system. För automatiska uppdateringar behöver du inte göra någonting, du kommer inte att se något meddelande på din pekskärm och du kan köra som vanligt.

VANLIGA FRÅGOR OM PROGRAMUPPDATERINGAR

Har du frågor om programuppdateringar?
Våra frågor och svar kan hjälpa dig.
VANLIGA FRÅGOR OM PROGRAMUPPDATERINGAR