HUSDJURSTILLBEHÖR

DINA KÄRASTE MINNEN SKAPAS MED HELA FAMILJEN – DITT HUSDJUR INKLUDERAT.

FÖR HUSDJUR SOM INGÅR I FAMILJEN

Ta med dig dina favoritdjur smidigt och i stil, vart du än ska åka. Med vårt sortiment av tillbehör kan din trogna följeslagare sträcka ut sig, koppla av och njuta av åkturen, samtidigt som din bil hålls ren. Låt oss skapa minnen.

LASTSKYDDSGALLER - FULL HÖJD

LASTSKYDDSGALLER - FULL HÖJD

Gallret är konstruerat för att hindra last från att komma in i passagerarutrymmet. Lastskyddsgallrets design har optimerats för den andra sätesraden med hjälp av en lutningsfunktion. Uppfyller föreskrifterna i ECE-17. Med praktisk integrerad skidlucka så att längre föremål som skidor kan fraktas, förutsatt att baksäteskonfigurationen medger det.
GUMMIMATTA I LASTUTRYMMET

GUMMIMATTA I LASTUTRYMMET

Vattentät gummimatta med Land Rover-märkning och kant som skyddar lastutrymmet bak mot allmän smuts. För bilar med luftkonditionering bak. Kompatibel med lastskenor, lastutrymmesavdelare och lastskyddsgaller.
SKÅLAT LASTUTRYMMESSKYDD

SKÅLAT LASTUTRYMMESSKYDD

Halvstyvt vattentätt skålat lastutrymmesskydd med upphöjd kant på tre sidor för att skydda mattorna på lastutrymmets golv och sidoväggar mot smuts eller våt utrustning. Inte kompatibel med lastsäkringssats.

EXKLUSIVA HUSDJURSPAKET

Med hjälp av tillbehören i våra husdjurspaket åker dina husdjur bekvämt och säkert, samtidigt som bilens inredning skyddas. Paketet är särskilt framtaget för Land Rover och innehåller lastskyddsgaller med fullhöjd samt antingen ett skålat lastutrymmesskydd eller en gummimatta i lastutrymmet.

HUSDJURSPAKET 1

HUSDJURSPAKET 1

Lastskyddsgaller med fullhöjd samt gummimatta i lastutrymmet

Kombinerar lastutrymmets gummimatta med lastskyddsgaller med fullhöjd som skydd för både bilen och ditt husdjur. Gummimattan är vattentät och skyddar golvmattan i bilens lastutrymme. Lastskyddsgallret med fullhöjd förhindrar åtkomst till kupén och håller samtidigt ditt husdjur säkert skyddat.
HUSDJURSPAKET 2

HUSDJURSPAKET 2

Lastskyddsgaller med fullhöjd samt skålat lastutrymmesskydd av gummi

Kombinerar skålat lastutrymmesskydd med lastskyddsgaller med fullhöjd som skydd för både bilen och ditt husdjur. Skyddet är helt vattentätt och skyddar golvmattan och sidoväggarna i bilens lastutrymme. Lastskyddsgallret med fullhöjd förhindrar åtkomst till kupén och håller samtidigt ditt husdjur säkert skyddat.

*För bilar utan bakre klimatanläggning. Priser giltiga vid tidpunkten för tryckning, och rätt till ändringar förbehålles. Priser varierar beroende på modelltyp