LAND ROVERS KUNDLÖFTE

Varje fordon som bär Land Rover-emblemet har utvecklats för att smidigt kunna köras genom några av världens tuffaste terränger. Det innebär att vårt Approved-program måste hålla högsta standard för att vi ska kunna säkerställa att alla våra fordon även i fortsättningen klarar denna utmaning, oavsett vad du utsätter dem för.

Två års Land Rover Approved-garanti eller upp till 50 000 km.

Land Rovers Approved-garanti gäller endast bilar som är nyare än 5 år och som har gått mindre än 100 000 kilometer vid köptillfället, och garantin finns endast hos auktoriserade Land Rover-återförsäljare.

Detta omfattande skydd motsvarar en nybilsgaranti. Den täcker reparationer av plötsliga och oväntade mekaniska eller elektriska fel, och arbetena utförs uteslutande av våra utbildade tekniker och med användning enbart av original Land Rover-delar. Ingenting mindre. Det finns ingen gräns för antalet reklamationer som kan göras, upp till bilens inköpspris, och garantin ger dig ett skydd i minst två år. Garantin kan endast tecknas av auktoriserad Landrover-handlare.

*Eller upp till 50 000 km

Sök Approved

Vägassistans inom Europa, dygnet runt i 24 månader

Land Rover Assistans är ett omfattande assistansprogram speciellt framtaget för att erbjuda Land Rover-förare fullständig trygghet. Programmet innebär assistans i alla nödsituationer med bilen, från stillestånd på grund av ett haveri eller en olycka, till mindre incidenter som en punktering eller förlust av nycklar.

Alla Land Rover Approved-bilar omfattas under hela garantitiden av vägassistans inom Europa. Denna är tillgänglig dygnet runt hela året och omfattar starthjälp hemma, hyrbil, hjälp med fortsatt resa, återleverans av fordonet, boende och en olyckshanteringstjänst. Allt detta ingår.

Sök Approved

Flerpunktsinspektion med 165 punkter

Med en inspektionslista på 165 punkter säkerställer vi att bilen uppfyller de höga kraven. Det säkerställer att din bil befinner sig i bästa möjliga elektriska och mekaniska skick och att karossen är i utmärkt kondition. Våra tekniker genomför kontrollerna med största noggrannhet och använder sig av senaste teknik, verktyg och diagnosutrustning. Inspektionen omfattar alltid lack, inredning, en fullständig genomgång av motorn, en provkörning och en slutlig inspektion innan bilen personligen godkänns av en Land Rover-utbildad tekniker. Alla bilar måste klara samtliga 165 kontrollpunkter för att klassas som Land Rover Approved.

Sök Approved

Våra tekniker

Det krävs en viss personlighet för att man ska kunna erbjuda den professionalism, expertis och känsla för detaljer som vi förväntar oss. Alla rekonditioneringsarbeten utförs av Land Rovers utbildade tekniker med hjälp av specialverktyg, diagnosutrustning och originaldelar från Land Rover. Vi arbetar alltid enligt strängaste standarder och låter därför endast Approved-återförsäljare utföra arbetena.

Sök Approved

Vägtest

Våra tekniker provkör alla bilar för att utvärdera var bils unika prestanda och köregenskaper. Till exempel granskas fjädring, vibrationer, bromssystem, motorprestanda, kraftöverföring och nio andra specifika punkter för att fordonets optimala prestanda ska säkerställas. Genom att utföra dessa noggranna tester kan vi garantera att ditt Approved-fordon håller högsta kvalitet.

Sök Approved

Kontroll av mätarställning och historik

Varje fordons historik kontrolleras noggrant med hjälp av marknadsledande undersökningar. Alla fordon har en verifierad mätarställning samt ägarhistorik, detta för att säkerställa att det inte finns någon obetald finansiering kopplad till fordonet och att det inte är stulet eller avskrivet. När du kör iväg med din nya Approved-bil kan du alltså känna dig trygg eftersom du känner till dess fullständiga historik.

Sök ApprovedOberoende inspektioner

För att kunna upprätthålla de höga standarder som vi sätter upp för oss själva och våra återförsäljare, genomgår våra tjänster, anläggningar och anställda en oberoende inspektion. Den omfattar alla aspekter av Approved-programmet ur ett kundperspektiv, från anläggningarna till själva bilarna. Eftersom ett oberoende organ kontrollerar att vi håller våra standarder, kan vi alltid följa vårt motto och gå utöver vad som är nödvändigt.

Sök Approved

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö