Finansiell leasing från <br>6.193 kr/mån

Välj en ikon i ny modern tappning som din nästa tjänstebil.

SE FÖRETAGSPRISER
Land Rover x Niklas Söderlund

Följ med #TEAMDEFENDER på en episk resa i vår nya YouTube-serie.

SE ALLA 5 AVSNITT
Billån från <br>7.741 kr/mån

Vår tuffaste Land Rover finns nu som attraktiv Signature-modell.

SE KAMPANJPRISER

Land Rover Defender på terrängbana. Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på Defender.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner eller se den senaste Defender-broschyren online.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Land Rover Defender.
HÖJDPUNKTER
SE GALLERI
HÅLLBARHET
Utrustad med våra tuffaste material hittills och testad till sina gränser. Defender har utformats för optimal hållbarhet.
yt:FxJALxhIx8k
KOMPETENS
Naturligt kompetent. Defender klarar extrem terräng och tar dig tryggt från storstadsdjungeln till svepande sand och isiga miljöer.
yt:FxJALxhIx8k
DESIGN
Det här är design med tveklös integritet. Och enastående syfte.
yt:5yzqt1R6opo
TEKNIK I BILEN
Rustad för 2000-talets äventyr och försedd med vår mest intuitiva teknik hittills för att säkerställa bekvämlighet, uppkoppling och sikt.
yt:dNbsM0EBHOw

Land Rover Defender på terrängbana. Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

EXTERIÖRDESIGN

Defenders exteriör saknar motstycke. Den distinkta silhuetten speglar omedelbart bilens karaktär.

utforska 90
utforska 110
INTERIÖRDESIGN

En interiör med syfte. Kupén i Defender kan skräddarsys efter dina krav.

utforska 90
utforska 110
VÄLJ DIN DEFENDER

Storhet finns i alla former, storlekar och karossdesigner.

VÄLJ DIN MODELL
DEFENDER
Designad. Som ingen annan. Defender är den starkaste och mest kompetenta bil vi någonsin har skapat. Med permanent fyrhjulsdrift1, 2-stegad fördelningsväxellåda och självbärande kaross kan den tackla vad som helst. Och allting.
SE GALLERI
DEFENDER FIRST EDITION
Defender First Edition har 20-tums ”Style 5098” med 5 ekrar i blank sparkle silver, First Edition-emblem och en mängd övrig utrustning, till exempel ClearSight inre backspegel och premium LED-strålkastare med karakteristiska varselljus.
SE GALLERI
DEFENDER X-DYNAMIC
Byggd för de tuffaste kraven. Med otroligt slitstark Robustek-tråddekor på sätena, svarta exponerade bogseröglor bak och stryktålig design utvändigt.​
SE GALLERI
DEFENDER X
Ostoppbar. Var som helst. Defender X kombinerar kompetens med terrängbilsutseende, vilket innebär att du kan komma längre än du någonsin gjort tidigare. Det finns stryktålig. Och så finns det Defender X.
SE GALLERI
NYTT FÖR DEFENDER

Defender erbjuder det ultimata uttrycket för kraft, kompetens och design. Nu med tre nya tillskott i programmet. ​ ​ ​

DEFENDER XS EDITION
Defender XS Edition finns i Gondwana Stone, Hakuba Silver, Santorini Black och Silicon Silver. Denna distinkta modell har karossfärgade nedre paneler och hjulhuskanter samt 20-tumsfälgar "Style 5095" med femdelade ekrar och blank mörkgrå diamantsvarvad kontrastfinish.


Finns till 90 och 110.
SE GALLERI
DEFENDER V8
En sann förarbil. Gasreglaget i Defender V82 är avstämt för maximerad kontroll vid körning i både svåra och enkla förhållanden. V8-motorn med 525 hk och 625 Nm i vridmoment kan ta dig från 0-100 km/h på bara 5,2 sekunder i Defender 90 och vidare till en topphastighet på 240 km/h 3.


Finns till 90 och 110.
SE GALLERI
DEFENDER V8 CARPATHIAN EDITION
Defender V8 Carpathian Edition2 har samma kontroll vid vid körning i både svåra och enkla förhållanden som Defender V8. Skillnaderna ligger i exteriörens designelement, bland annat den exklusiva kombinationen av Carpathian Grey lack och en matt skyddsfilm, tillsammans med en svart kontrasterande baklucka och kontrasterande motorhuv.


Finns till 90 och 110.
SE GALLERI
KÖR EN IKON PÅ 100% EL

Defender PHEV, plug-in hybrid, är precis lika kompetent och modern som sina syskon med konventionella motorer. Skillnaden är att du kan köra över fyra mil på bara el. Perfekt för stillsamma äventyr både i staden och naturen. Ta reda på mer hur en hybrid fungerar och se alla våra elektrifierade modeller här.

LÄS MER
TILLBEHÖRSPAKET

Obegränsade möjligheter. Välj bland de fyra paketen nedan för att få ut mer av tillvaron.

UTFORSKA OPTIMAL PERSONLIG ANPASSNING
EXPLORER PACK
Kör ditt eget spår, oavsett terräng. Med Explorer Pack är Defender redo att trotsa konventioner och besegra även de mest oländiga trakter.
LÄS MER
ADVENTURE PACK
Ta din passion till nya marker. Med Adventure Pack är Defender rustad för avstickare från vanliga vägar och ut till naturens lekplatser.
LÄS MER
COUNTRY PACK
Ta med dina lerigaste stövlar. Med Country Pack är Defender redo att hantera elementen och göra varje resa minnesvärd.
LÄS MER
URBAN PACK
Besegra betongdjungeln. Med Urban Pack sticker Defender ut från mängden i förorterna tack vare snygg design, självförtroende och hållning.
LÄS MER
EXTRAORDINARY LOCATIONS

Följ med på ett episkt YouTube-äventyr i fem delar med fotografen Niklas (@nattesferd) Söderlund. Det givna resesällskapet är nya Defender och hunden Grizly.

Läs och se mer
HJÄLP MIG VÄLJA

Besvara tre snabba frågor för att hitta din perfekta Defender och tillbehörspaket.

KOM IGÅNG
TA NÄSTA STEG HÄR OCH NU
AKTUELLA ERBJUDANDEN
Ta del av våra aktuella erbjudanden och se om din nästa Land Rover finns till kampanjpris. Du kan välja mellan olika modeller, motorer och utrustningspaket.
SE KAMPANJPRISER
DEFENDER FÖR FÖRETAG
En ikon pånyttfödd, utrustad med den senaste tekniken, bästa komforten och de mest slitstarka materialen hittills. Nya Defender är den perfekta bilen för moderna företag.
SE FÖRETAGSPRISER
NU MED ELDRIFT
Med Defender PHEV, plug-in hybrid, kan du köra över fyra mil på bara el. Perfekt för nya stillsamma äventyr både i staden och på landet.
Läs mer

Land Rover Defender på terrängbana. Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på Defender.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner eller se den senaste Defender-broschyren online.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Land Rover Defender.

1 Permanent fyrhjulsdrift är standard på Land Rover Defender, med undantag för modeller med nya 6-cylindriga motorn D300. D300-motorn har intelligent fyrhjulsdrift som bidrar till ökad bränsleeffektivitet genom att endast driva på två hjul när förhållandena inte kräver mer.

2 Vadning kan endast ske när förbränningsmotorn är inkopplad.


Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.


Visa WLTP-värden.
WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.


All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.


Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.


Terrängsekvenser på särskild avsedd mark med alla tillstånd.

Utmanande terrängkörning kräver omfattande utbildning och erfarenhet. Risk för skador på person och material. Kör aldrig över din förmåga.

Kontrollera alltid rutt, yta, underlag och utväg innan du kör ut i frusen terräng.

För uppdateringar krävs dataanslutning.