UTFORSKA DEFENDER

UTFORSKA DEFENDER

ÄNDAMÅLSENLIG DESIGN

Defender L663 90 22MY
KLICKA FÖR ATT INTERAGERA

KARAKTÄRISTISK DESIGN

Moderna, övertygande proportioner. Reducerade, sofistikerade ytor. Upphöjd motorhuv, skulpterad frontgrill och exakta detaljer.
BYGG DIN EGEN
Range Rover Defender interior

MODERN OCH ROBUST

En mästerlig tillämpning av hållbarhet och funktion. Interiören är belagd med en mycket slitstark pulverlack för att se till att fordonets insida är lika hållbar som utsidan.
Bygg din egen

EN IKON I NY TAPPNING

DEFENDER 130 OUTBOUND

Den ultimata kombinationen av kompetens och komfort. Åk på längre äventyr med mer utrymme för packning och avkoppling.
BYGG DIN EGEN

ROBUST OCH PÅLITLIG

TESTAD TILL MAXGRÄNSEN

Lättviktschassit har konstruerats och testats till sin maxgräns runt om i världen genom 73 000 provkörningar och en sammanlagd körsträcka på 3,9 miljoner km. Det här är vår starkaste Defender någonsin.

LASTNING

Kompromissa inte. Den dynamiska takbelastning tillåter upp till 168 kg.**Och den statiska takbelastning på upp till 300 kg** gör att du kan få ut ännu mer av ditt äventyr. Så om du vill stanna över natten kan du göra det i ett Rooftop Tent.

PIVI PRO

Förbli ansluten med vårt prisvinnande infotainmentsystem Pivi Pro och ta kontrollen med hjälp av den centrala 11,4-tums pekskärmen. Den eleganta fasaden har intuitiva justeringsfunktioner för volym, klimat och säten.
IMPONERANDE LJUD

IMPONERANDE LJUD

Lyssna på musik med perfekt återgivning tack vare Meridian TM -surroundljudsystem. Med 700 watt, 14 högtalare och en tvåkanals subwoofer levereras kristallklara höga toner och djupa, fylliga bastoner runt om i kupén.
ANSLUTEN KOMFORT

ANSLUTEN KOMFORT

Online-paketet ger dig tillgång till4 anslutna appar så som Spotify och programuppdateringar utförs automatiskt med hjälp av Software-over-the-air-teknik.
OBEHINDRAD SIKT

OBEHINDRAD SIKT

Håll ett öga på släpet med den inre ClearSight-backspegeln.5Tekniken förvandlar backspegeln till en högupplöst videoskärm och ger fri sikt bakåt oberoende av passagerare och packning.
FÖRARASSISTANS

FÖRARASSISTANS

Välj bland en rad funktioner som tagits fram för att göra körning och parkering enklare och säkrare. All innovativ teknik är utformad för att förhöja din körupplevelse.

KRAFTFULL PRESTANDA

DEFENDER PLUG-IN HYBRID

Med Defender plug-in hybrid behöver du inte kompromissa. Den erbjuder upp till 51 km räckvidd enligt WLTP.**Du kan även fylla på batteriet från 0-80 % på bara **30 minuter med en publik DC-snabbladdare.

SPECIFIKATIONER FÖR PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISK RÄCKVIDD (UPP TILL)**

51 KM

WLTP. Förväntad verklig räckvidd upp till 43 km.

0-100 KM/H

5,6 SEKUNDER

0-100 km/h på 5,6 sekunder.

OFFENTLIG LADDNING (FRÅN)

0,5 TIMMAR

Ladda upp till 80 % på 30 minuter med en DC-snabbladdare.

DRAGKAPACITET (UPP TILL)

3.000 KG

Motorval kan påverka dragkapaciteten.

UNIK FÖR DIG

Redo för alla miljöer och väglag. Förstärk kompetensen hos din Defender med våra olika tillbehörspaket.
UNIK FÖR DIG

FORTSÄTT UTFORSKA

DEFENDER-MODELLER

DEFENDER-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta och siffror.

**Visa WLTP-värden

Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2,2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

*Våt: Volym uppmätt genom simulering av lastutrymmet fyllt med vätska

**Defender 110 och 130 med off-road-däck. Ej tillgängligt för Defender V8-modeller.

*Topphastighet är 191 km/h med 20-tumsfälgar.

1Ej kompatibelt med Expedition Protection System eller ‘A’ Frame Protection Bar.

2Kontrollera alltid rutten och avfart innan vadning.

3Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

4Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. Ett års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.
5Omfattas av lokala bestämmelser. Om bifokala eller varifokala användare inte enkelt kan justera fokuset på ClearSight inre backspegeln, kan de när som helst återgå till normal visning.