Vår mångsidiga SUV designad för familjeliv. Alltid redo för upptäcktsfärder med ett brett utbud av praktiska tillbehör.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Månsgsidig och redo för familjeäventyr.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

BANBRYTANDE INNOVATION

Den flytande böjda 11,4-tums Pivi Pro1 pekskärmen är fylld med infotainment-funktioner. Discovery Sport är redo för alla dina äventyr.

PIONEERING INNOVATION

ELEKTRISK EFFEKTIVITET

Med en räckvidd upp till 61 km** erbjuder plug-in hybriden elektrisk effektivitet och flexibilitet. Du har möjlighet att ladda upp till 80% på bara 30 minuter med en DC-snabbladdare.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

INSPIRATION

Utforska Discovery Sport genom vår samling av modeller som skräddarsytts av våra designers.

INSPIRATION

VÄLJ DIN MODELL

Välj mellan tre pålitliga modeller för ditt nästa familjeäventyr.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

Höjden av utrymme, komfort och djärvhet.
BYGG DIN EGEN

UTFORSKA DISCOVERY SPORT

OÖVERTRÄFFAD MÅNGSIDIGHET

OÖVERTRÄFFAD MÅNGSIDIGHET

Oavsett var nästa familjeäventyr utspelar sig tar Discovery Sport er dit med stor frihetskänsla och kompetens.
DISTINKT DESIGN

DISTINKT DESIGN

Åk på upptäcktsfärd med bästa möjliga komfort i en bil som designats för vardagsäventyr.
INNOVATIV TEKNIK

INNOVATIV TEKNIK

Njut av ständig uppkoppling tack vare det intuitiva infotainment-systemet1 Pivi Pro. Med en elegant flytande 11,4-tums pekskärm och automatiska Software Over The Air-uppdateringar 2 är din Discovery Sport alltid utrustad med den senaste programvaran.
OBEGRÄNSAD KOMPETENS

OBEGRÄNSAD KOMPETENS

En SUV utrustad för alla väglag med sofistikerad fjädring och toppmodern elektrifierad drivlina.

**Visa WLTP-värden
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, 2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, fälgval, monterade tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.[
2Endast kompatibla mobiltelefoner. Beroende på marknadens mobilnät, signal och kundkonto. Kräver mobildata eller Wi-Fi-anslutning. Software Over The Air kräver förarens medgivande och beror på nätverksanslutning och marknadstillgänglighet.

Meridian är ett varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustning kan även variera beroende på motorvariant och växellåda.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva montering av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska endast användas av förare då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval och tredjepartstjänster för Pivi och InControl samt deras tillgänglighet är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.