UTFORSKA

DISCOVERY SPORT
<h3><b>UTFORSKA</h3> DISCOVERY SPORT

MÅNGSIDIG TILL SIN UTFORMNING

RYMLIGT SITTUTRYMME

Med upp till sju säten och klassens rymligaste förvaring i mittkonsolen,1kan hela familjen resa med stil och komfort.

FÅ PLATS MED ALLT

Gör plats för takboxar, cyklar och annan utrustning med en dynamisk taklast på upp till 75 kg.

SÖMLÖS ANSLUTNING

Med USB-C-uttag i varje sätesrad och högre antal watt för snabbare laddning behöver du aldrig mer vara strömlös.

FÖR DITT NÄSTA ÄVENTYR

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

FÄNGSLANDE DESIGN

De blanksvarta listerna och den blanksvarta frontgrillen med det karaktäristiska hexagonmotivet kompletteras av karossfärgade hasplåtar och Discovery-text i Narvik Gloss Black på motorhuven.

DYNAMISK NÄRVARO

Discovery-arvet syns tydligt i den målmedvetna hållningen, den upphöjda midjelinjen och det distinkta bakpartiet. Lägg till 21-tums eller 19-tums aluminiumfälgar i Gloss Black eller Diamond turned finish.

SLÅENDE FÄRGER

Discovery Sport Dynamic har dragkroksskydd i samma färg som karossen och nedre lister i Gloss Black för att understryka bilens djärva, moderna utseende.

INTUITIVA REGLAGE

Kontrollera varje aspekt av din resa via den nya flytande 11.4-tums pekskärmen med Pivi Pro.2 En ny växelspak ger enkel och taktil kontroll.

GARANTERAD KOMFORT

Se till att alla sitter bekvämt med ett brett urval av klädslar i olika material, inklusive Luxtec och mocka. DuoLeather eller Windsor-läder finns i en mängd olika färgutföranden.

NATURLIGT LJUS

Fyll din Discovery Sport med naturligt ljus och njut av en bättre utsikt med tillvalet panoramaglastak.

INTUITIV TEKNIK

ALLTID UPPKOPPLAD

Börja varje familjeäventyr på ett ögonblick med Pivi Pro.2 90% av funktionerna kan aktiveras inom två tryck på den nya 11,4-tums böjda pekskärmen.

INTERAKTIV FÖRARDISPLAY

Med den interaktiva 12,3-tums förardisplayen kan du hålla dig informerad och anpassa vilken data om bilen och resan som ska visas. Tillvalet Head-up Display projicerar viktig information direkt på vindrutan.4.

KUPÉLUFTRENING

Med den mest sofistikerade luftreningstekniken i sin klass1, reducerar Discovery Sports kupéluftreningssystem kupén från luftburna lukter, bakterier och allergener.2 Ett enkelt sätt att öka din familjs välbefinnande.

ANSLUTEN KOMFORT

Sömlös uppkoppling finns tillgänglig för hela familjen med hjälp av Apple CarPlay® 7 och online-paket med dataabonnemang. Du kan interagera med din bil på distans tack vare Land Rover Remote Skill8.

TRÅDLÖS LADDNING

Njut av trådlös laddning och anslutning3 av kompatibla smartphones samtidigt som kupén förblir prydlig och fri från sladdar.

FÖRBÄTTRAD EFFEKTIVITET

PLUG-IN HYBRID

Genomför över 90% av dina dagliga resor på enbart el9. Plug-in hybriden levererar noll koldioxidutsläpp under körning med elektrisk räckvidd upp till 61 km ††.
BYGG DIN EGEN

SPECIFIKATIONER PLUG-IN HYBRID

WLTP ELEKTRISK RÄCKVIDD (UPP TILL)

61 KM**

Förväntad verklig räckvidd upp till 47 km.

CO2- UTSLÄPP (FRÅN)

33 G/KM**

Njut av noll koldioxidutsläpp i EV-läget.

OFFENTLIG LADDNING (FRÅN)

30 MINUTER

Ladda upp till 80 % på 30 minuter med en DC-snabbladdare.

HEMMALADDNING (FRÅN)

2 TIMMAR

Ladda upp till 100 % med en 7 kW AC-laddare.

SJÄLVSÄKER KAPACITET

CONFIDENT CAPABILITY

DRA ALLT DU VILL

Med en dragkapacitet upp till 2500 kg* kan du transportera allt från mindre släp till större husvagnar med Discovery Sport.

ANPASSNINGSBAR TEKNIK

Discovery Sport är utrustad med både fyrhjulsdrift, All Terrain Progress Control och Terrain Response 2 för framkomlighet i alla miljöer.

OPTIMAL DRAGKRAFT

Känn dig trygg och säker i alla väder och omgivningar tack vare Launch Traction Control, Gradient Release Control, Hill Launch Assist och Hill Descent Control.

FORTSÄTT UTFORSKA

DISCOVERY SPORT-MODELLER

DISCOVERY SPORT-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
ÖVERSIKT

ÖVERSIKT

Få ut mer av ditt liv med Discovery Sport.

**Visa WLTP-värden
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, 2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

Våtvolym uppmätt genom simulering av lastutrymmet fyllt med vätska.

*Släpvagnskörning påverkar den elektriska räckvidden avsevärt.

Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

1Jämfört med en rad likvärdiga konkurrenter i samma klass den 3 mars 2023.

2Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

3Kompatibla mobiltelefoner endast.

4Kräver tonade rutor på vissa marknader. Navigationsanvisningar på vindrutan visas endast när bilen är utrustad med Pivi Pro.

5Kunder som använder varifokala eller bifokala linser kan få problem med att anpassa sig till spegelns digitala läge. Spegelns normala läge kan dock alltid användas. Bilden är inte live. Kontrollera att omgivningen är säker. Omfattas av lokala bestämmelser.

6ClearSight Ground View är beroende av 3D-surroundkamera. Bilden är inte live. Kontrollera att omgivningen är säker. Omfattas av lokala bestämmelser.

7Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.

8Land Rover Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare. Land Rover Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store.

9Genomsnittlig daglig reslängd (51 km) beräknat utifrån InControl-data från 30 globala marknader för Discovery Sport-fordon mellan 2019 och 2022. Förutsätter fulladdat batteri.

Meridian är ett varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustning kan även variera beroende på motorvariant och växellåda.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska endast användas av förare då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval och tredjepartstjänster för Pivi och InControl samt deras tillgänglighet är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.