BATTERITEKNIK I plug-in hybrider

BYGGT FÖR ATT HÅLLA

Precis som resten av din Land Rover är det kraftfulla litiumjonbatteriet i din plug-in hybrid (PHEV) utvecklat för att ge dig en trygg körning, år ut och år in, i alla lägen.

HUR FUNGERAR BATTERIET I EN plug-in hybrid?

HUR FUNGERAR BATTERIET I EN plug-in hybrid?

Batteriet i din plug-in hybrid består av flera separata litiumjonmoduler som samverkar inuti ett enda laddningsbart batteripaket. När du trycker ner gaspedalen i din Land Rover levereras kraft från batteriet till elmotorn som driver hjulen. Detta förbrukar gradvis den mängd elektricitet som finns lagrad tills det är dags att ladda bilen igen.
HUR LÄNGE HÅLLER BATTERIET I EN plug-in hybrid

HUR LÄNGE HÅLLER BATTERIET I EN plug-in hybrid

Batterierna i din plug-in hybrid är utvecklade för att hålla ännu längre än din Land Rover. Till skillnad från det mycket mindre litiumjonbatteri som finns i din bärbara dator eller mobil, använder batteriet i enplug-in hybrid speciella teknologier som optimerar batteriets prestanda i många år och tusentals mil. Bland annat ett sofistikerat vätskekylningssystem och en smart buffert som hjälper till att skydda batteriet från att slitas ut av konstant laddning.

NÄR DET ÄR DAGS ÅTERANVÄNDER OCH ÅTERVINNER VI

Att förlänga livslängden på batterierna i våraplug-in hybrider är kärnan i vår hållbarhetsstrategi.

FÖRSTA LIVET I EN LAND ROVER
ANDRA LIVET PÅ EN NY PLATS
ÅTERVINNING OCH ÅTERUPPBYGGNAD

FORTSÄTT UTFORSKA ELDRIFT

FÖRSTÅ EN plug-in hybrids RÄCKVIDD

FÖRSTÅ EN plug-in hybrids RÄCKVIDD

I en Land Rover plug-in hybrid är ingen sträcka någonsin för lång. Se hur du kan maximera bilens räckvidd på varje resa.
ATT LADDA EN plug-in hybrid

ATT LADDA EN plug-in hybrid

Från laddningstider till kostnadsbesparingar – lär dig allt du behöver veta om att ladda dinplug-in hybrid hemma eller på resmålet.
VÅR HÅLLBARA FRAMTID

VÅR HÅLLBARA FRAMTID

Utforska hur vi främjar hållbar lyx med hjälp av eldrift.