VÅR HÅLLBARA FRAMTID

ELEKTRISKT I FÖRSTA HAND

Världen omkring oss utvecklas och det gör även Land Rover. Som ett steg mot att uppnå vårt mål, att skapa en säkrare och renare planet för alla, sätter vi eldriften i centrum för våra SUV:ar och vår klimatplan.


Våra nuvarande plug-in hybrider (PHEV) och mildhybrider (MHEV) är starten på resan. Men våra ambitioner tar inte slut där. Ta reda på hur vi tänker kring hållbar lyx och hur du kan göra skillnad genom att köra elektriskt.

BATTERIER SOM BYGGTS FÖR ATT HÅLLA

När du kör en Land Rover är lång livslängd standard. Batteriet i din plug-in hybrid är inget undantag. För din trygghet omfattas batteripaketet av en garanti som varar i 6 år eller 10 000 mil – beroende på vilket som inträffar först.


Och när det så småningom når slutet av sin livstid, fortsätter vårt hållbarhetsengagemang genom våra omfattande återvinningsprogram.

MINSKAD KLIMATPÅVERKAN

Bakom ratten på en Land Rover plug-in hybrid har du möjlighet att minska din klimatpåverkan på flera sätt.

HÅLL BATTERIET LADDAT

HÅLL BATTERIET LADDAT

Att vakna upp till ett fulladdat batteri hjälper till att maximera din räckvidd under dagen. Det snabbaste, bekvämaste och mest kostnadseffektiva sättet att ladda är att helt enkelt ansluta till en laddbox.
ANVÄND LÅGPRISPERIODER OCH FÖRNYBAR ENERGI

ANVÄND LÅGPRISPERIODER OCH FÖRNYBAR ENERGI

Du kan minska effekterna av att ladda din bil genom att göra det på natten när belastningen på elnätet är lägre. Detta kan också innebära att du får dra nytta av betydligt lägre elpriser och löftet från flera leverantörer om att öka deras användning av förnybar energi.
KÖRA I ELDRIFTSLÄGET

KÖRA I ELDRIFTSLÄGET

Med en enkel knapptryckning kan dinplug-in hybrid växla mellan bensin- och eldrift. Att köra i eldriftsläget (EV) är ett enkelt sätt att ta sig från A till B med noll avgasutsläpp under kortare resor.

FORTSÄTT UTFORSKA ELDRIFT

plug-in hybridens BATTERITEKNIK

plug-in hybridens BATTERITEKNIK

Förstå tekniken som driver elektroniken i våra plug-in hybrider och hur den främjar en mer hållbar framtid.
FÖRSTÅ EN plug-in hybrids RÄCKVIDD

FÖRSTÅ EN plug-in hybrids RÄCKVIDD

I en Land Rover plug-in hybrid är ingen sträcka någonsin för lång. Se hur du kan maximera bilens räckvidd på varje resa.
ATT LADDA EN plug-in hybrid

ATT LADDA EN plug-in hybrid

Från laddningstider till kostnadsbesparingar – lär dig allt du behöver veta om att ladda din plug-in hybrid hemma eller under resans gång.

ANSVAR FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID

På Land Rover strävar vi efter att vara en ansvarfull aktör i samhället och vår planet. Vi är fast beslutna att göra vår del för att säkerställa en hållbar framtid genom att ta ansvar och genomföra åtgärder som har en positiv inverkan på miljön och samhället.

Värdena för räckvidd, bränsleekonomi och CO2 – utsläpp kan variera beroende på faktorer som hastighet, körsätt, utrustning samt batteriets skick.