PUBLIK LADDNING

PUBLIK LADDNING

FYLL PÅ MED NY ENERGI NÄR BILEN ÄR PARKERAD

Förutom bekvämligheten och kostnadsbesparingarna med en laddbox kan en snabb energipåfyllning på din slutdestination vara ett bra sätt att förlänga din plug-in elektrisk hybrids räckvidd.

Detta bidrar också till att minska dina bränslekostnader och ditt miljöavtryck eftersom du under en längre tid kan köra i eldriftsläget (EV) utan några avgasutsläpp.

VAR KAN JAG LADDA UTANFÖR HEMMET?

Med ett snabbväxande nätverk av laddpunkter över hela landet har det blivit enklare än någonsin att ladda din bil under resans gång.

Med hjälp av InControl-navigationssystemet1 och vår Land Rover Charging-app kan du alltid hitta en ledig laddningspunkt med bara ett klick.

LAND ROVER CHARGING-APP

LAND ROVER CHARGING-APP

Med Land Rover Charging-appen får du tillgång till över 300 000 laddstationer i Sverige och Europa. Med hjälp av appen kan du enkelt betala för laddningen av din plug-in hybrid, hitta lediga laddstationer samt få realtidsuppgifter om priser och mycket mer.
NAVIGERING I BILEN

NAVIGERING I BILEN

Med Land Rovers InControl-navigationssystem1 kan du planera din rutt samtidigt som systemet övervakar trafiken i realtid och märker ut laddpunkter längs vägen.

HUR LADDAR JAG UTANFÖR HEMMET?

När du ansluter din plug-in hybrid till en laddpunkt använder den sig av ett kombinerat laddningssystem (CCS). Systemet är kompatibelt med AC-laddare och på vissa modeller även med DC-snabbladdare. Vissa andra biltillverkare använder andra mindre kända system för laddning, t.ex. CHAdeMO, som inte är kompatibla med plug-in hybrider från Land Rover.


Långsammare AC-laddstationer finns på platser som butiksparkeringar, gym och parkeringsplatser. Snabbladdningsstationer är vanligtvis placerade längs med motorvägar och huvudvägar.

AC-LADDNING

AC-LADDNING

De flesta laddstationer utanför städerna kräver att du använder en egen laddkabel. En sådan följer med som standard i din Land Rover plug-in hybrid. Och precis som hemma kan den användas i alla väder.
DC-SNABBLADDNING

DC-SNABBLADDNING

Det snabbaste sättet att ladda längs vägen. DC-snabbladdare är utrustade med egna laddkablar, så du behöver inte använda laddkabeln som följer med din bil.

HUR BETALAR JAG FÖR LADDNINGEN?

FORTSÄTT UTFORSKA ELDRIFT

ATT LADDA

ATT LADDA

Från laddningstider till kostnadsbesparingar – lär dig allt du behöver veta om att ladda din plug-in hybrid hemma eller på resmålet.

1Funktioner, tillval och deras tillgänglighet är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser.

2Kabel för elbilar är endast tillgänglig på vissa marknader. Kontakta din lokala återförsäljare.