ELEKTRIFIERING MED LAND ROVER

LEGENDARISK KOMPETENS OCH LYX PÅ ETT NYTT SÄTT

I mer än sju decennier har Land Rover tänjt på gränserna för vad som är möjligt.

Med eldrift får världens mest kapabla och lyxiga SUV:ar förbättrad hållbarhet, respons och förfining.

NYA RANGE ROVER ELECTRIC

NYA RANGE ROVER ELECTRIC

Där precision och hantverk möter typisk Range Rover-lyx och nästan ljudlös, eldrift, noll avgasutsläpp och tillgång till de snabbaste offentliga laddnätverken.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->HELT ELEKTRISKA RANGE ROVER

HELT ELEKTRISKA RANGE ROVER

Nya helt elektriska Range Rover kommer att kunna förbeställas på utvalda marknader i slutet av 2023.
NÄSTA NIVÅ AV ELEGANS

NÄSTA NIVÅ AV ELEGANS

Våra plug-in elektrisk hybrid (PHEV) och mildhybrider (MHEV) kompletterar de legendariska Land Rover-egenskaperna med en nästintill ljudlös elektrisk prestanda och en ökad förfining.

ELDRIFT SIGNERAD LAND ROVER

ELECTRIC

ELECTRIC

Elbilar drivs av en elmotor och ett batteri. Istället för att tanka på en bensinstation kan du ladda din bil hemma via en laddbox. När du är på språng kan du dra nytta av snabbladdning med likström på offentliga laddstationer. Genom att köra på el hjälper du till att minska koldioxidutsläppen och ditt koldioxidavtryck.
elektrisk&nbsp;hybrid&nbsp;(PHEV)

elektrisk hybrid (PHEV)

En elmotor och ett batteri som backas upp av en bensinmotor. Kör på enbart el utan avgasutsläpp på de flesta av dina kortare resor. På längre resor ger kombinationen av el och bensin en extra trygghet. Det är enkelt att ladda batteriet, både hemma och på din slutdestination.
MILDHYBRID (MHEV)

MILDHYBRID (MHEV)

Land Rover mildhybrider (MHEV) förbättrar effektiviteten hos bensin- och dieselmotorer genom att återanvända och samla in energi via regenerativ bromsning. Eftersom de inte har någon elmotor kan de inte köras på enbart el och behöver inte laddas.

LAND ROVERS ELEKTRIFIERADE BILAR

Utforska vårt utbud av plug-in elektrisk hybrid (PHEV) och mildhybrider (MHEV) som representerar vår moderna vision av Land Rovers kompetens och lyx.

FORTSÄTT UTFORSKA ELDRIFT

LADDA

LADDA

Det mest bekväma och kostnadseffektiva sättet att ladda hemma är vi en laddbox. Publika laddstationer är perfekta för snabb påfyllning utanför hemmet.
KOMPROMISSLÖS KOMPETENS

KOMPROMISSLÖS KOMPETENS

Eldrift levererar omedelbar respons som passar mycket bra när du kör i utmanande terräng. Du kommer inte att sakna en traditionell förbränniingsmotor när det kommer till vadning2 eller situationer som kräver exceptionell markfrigång.