ELEKTRIFIERING MED LAND ROVER

LEGENDARISK KOMPETENS OCH LYX PÅ ETT NYTT SÄTT

I mer än sju decennier har Land Rover tänjt på gränserna för vad som är möjligt.

Idag ger eldriften världens mest kompetenta och lyxiga SUV:ar helt nya och unika nivåer av hållbarhet, respons och förfining.

BEVARA DEN FANTASTISKA NATUREN

BEVARA DEN FANTASTISKA NATUREN

Vår nya serie med plug-in hybrider (PHEV) bidrar med noll avgasutsläpp i eldriftsläget (EV) och betydligt minskade avgasutsläpp i hybridläget. Vilket gör att du kan minimera ditt koldioxidavtryck medan du utforskar naturen1.

1 I jämförelse med en motsvarande modell utrustad med mildhybriddrivlina.
NÄSTA NIVÅ AV ELEGANS

NÄSTA NIVÅ AV ELEGANS

Våra plug-in hybrid (PHEV) och mildhybrider (MHEV) kompletterar de legendariska Land Rover-egenskaperna med en nästintill ljudlös elektrisk prestanda och en ökad förfining.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->HELT ELEKTRISKA RANGE ROVER

HELT ELEKTRISKA RANGE ROVER

Nya helt eldrivna Range Rover är snart här. Skriv upp dig på vår väntelista som öppnar i slutet av 2023.

TYPER AV ELDRIFT SIGNERAD LAND ROVER

plug-in hybrid&nbsp;(PHEV)

plug-in hybrid (PHEV)

En kombinerad bensin- och elmotor. Byt från helt elektrisk pendling med noll avgasutsläpp till en blandning av bensin och vid längre resor. Det är enkelt att ladda elmotorn i din plug-in hybrid hemma eller under resans gång.
MILDHYBRID (MHEV)

MILDHYBRID (MHEV)

Ingen laddning krävs. Med stöd av en liten elmotor ökar bensin- och dieselmotorernas effektivitet i våra mildhybrider genom att återanvända energi som lagrats genom retardation och regenererande bromsning.

LIVET MED EN plug-in hybrid FRÅN
LAND ROVER

LADDA HEMMA ELLER BORTA

LADDA HEMMA ELLER BORTA

Det mest bekväma och kostnadseffektiva sättet att ladda hemma är vi en laddbox. Publika laddstationer är perfekta för snabb påfyllning utanför hemmet.
KOMPROMISSLÖS KOMPETENS

KOMPROMISSLÖS KOMPETENS

Eldrift levererar omedelbar respons som passar mycket bra när du kör i utmanande terräng. Du kommer inte att sakna en traditionell förbränniingsmotor när det kommer till vadning2 eller situationer som kräver exceptionell markfrigång.

LAND ROVERS ELEKTRIFIERADE BILAR

Utforska vårt utbud av plug-in hybrid (PHEV) och mildhybrider (MHEV) som representerar vår moderna vision av Land Rovers kompetens och lyx.2Kontrollera alltid rutt och utfarter innan du påbörjar vadning.