LAND ROVER EXPERIENCE TOUR


FÖR HUR KUL ÄR DET EGENTLIGEN ATT BARA HÅLLA SIG TILL PLAN TERRÄNG? PRESSA DIG SJÄLV OCH VÅRA BILAR TILL GRÄNSEN MED ORDENTLIGA UTMANINGAR.

En häftig dag. Jag är fortfarande inte säker på om jag pressade bilen till dess gränser, men jag vet att jag var väldigt nära mina egna.

KARYN REIDY
LAND ROVER EXPERIENCE-DELTAGARE, SOLIHULL, STORBRITANNIEN

UPPLEVELSEKÖRNING

TESTKÖRNING

TESTKÖRNING

Detta är din chans att ta plats bakom ratten på en Land Rover för en timslång introduktionskurs. Boosta ditt självförtroende i din körning och upplev Land Rovers kompetens med lutningar, sluttningar och vadning.
HALVDAG

HALVDAG

Utveckla dina färdigheter bakom ratten under vägledning av en expert och få en större insikt i sådant som fordonskontroll, hinderhantering och hur du bedömer olika miljöer så som branta uppförs-, utförs- och sidolutningar samt vadningsställen.
HELDAG

HELDAG

Utforska mer utmanande terräng och finslipa din körteknik under ledning av en kvalificerad instruktör. Ta dig fram i olika typer av terräng och känn en större trygghet som kommer att förbereda dig för verkliga miljöer. När du har genomgått en heldagsupplevelse är du redo för den avancerade upplevelsen.
AVANCERAD

AVANCERAD

Dags att byta växel, bokstavligen, för en ingående utforskning av hög- och lågväxelteknik samtidigt som du rör dig över utmanande terräng. Dina färdigheter resulterar i bättre rörelsemoment hos bilen och kontrollerad nödinbromsning på halt underlag.
SPECIALANPASSAD

SPECIALANPASSAD

Berätta för oss vad du vill uppnå så bygger vi en exklusiv Land Rover Experience utifrån dig, dina kunder och din personal. Spännande körupplevelser, teambuilding, belöningar, kick-offer eller firande kan skräddarsys efter era krav.
SPECIALUTBILDNING

SPECIALUTBILDNING

Våra expertinstruktörer levererar specialutbildning för förare på alla nivåer inklusive vinschning, bärgning och släpvagnshantering. Anpassade kurser är tillgängliga för yrkesverksamma.

LAND ROVER EXPERIENCE TOUR


Är du sugen på en ny utmaning? Det är vi med. Land Rover Experience Tour kommer snart. Du sätter dig bakom ratten på din favorit-Land Rover och antar en rad spännande hinder eller terränger. Med intensiva stigningar, dramatiska sluttningar, vinklad backkörning – körningen handlar om att själv få uppleva Land Rovers berömda kompetens.

FÖR HUR KUL ÄR DET EGENTLIGEN ATT BARA HÅLLA SIG TILL PLAN TERRÄNG?
LÄS MER

BOKA DIN UPPLEVELSEKÖRNING

3D körupplevelsecenter En värld att utforska.

KÄNNER DU DIG MER ÄVENTYRLIG?

Färder utöver det vanliga världen över.
LÄS MER

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.