RANGE ROVER

EN TIDLÖS LYX-SUV.

360 EXTERIÖR DENNA MODELL

CO2 UTSLÄPP g/km
Så lågt som 72*


BRÄNSLEEKONOMI blandad körning l/100km
Från 3.2*

9ZOjjguTDJk
RANGE ROVER <br/>PHEV

UPPTÄCK VÅR INNOVATIVA PHEV-DRIVLINA.

SE FILMEN

CO2 UTSLÄPP g/km
Så lågt som 72*


BRÄNSLEEKONOMI blandad körning l/100km
Från 3.2*

RANGE ROVER

UPPKOPPLING OCH UNDERHÅLLNING PÅ ALLRA HÖGSTA NIVÅ.

UTFORSKA HÖJDPUNKTER

CO2 UTSLÄPP g/km
Så lågt som 72*


BRÄNSLEEKONOMI blandad körning l/100km
Från 3.2*

JÄMFÖR VÅRA BILAR
Använd jämförelseverktyget för att hitta din perfekta Land Rover.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ta reda på mer om våra bilar.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Land Rover-återförsäljare nära dig.
HÖJDPUNKTER
DESIGN
Med den svepande taklinjen, obrutna midjelinjen och den klassiska designen kände vi inget behov av att göra om Range Rover, vi har bara förbättrat den. Med en mängd innovativa funktioner som LED-strålkastare med Pixel-laser får den ännu mer närvaro.
UTFORSKA UTRUSTNING
yt:yRzwc69-5t4
FÖRFINING
En fantastisk förstklassig körupplevelse. Range Rovers diskreta och vackra interiör erbjuder fyra säten med exklusiv komfort, och flexibilitet till fem säten. Baksätet kan lutas och har fått djupare stoppning för ännu högre komfort.
UTFORSKA UTRUSTNING
yt:wOmJlO60HEE
TEKNIK
Från rattens dolda, pekkänsliga reglage till Touch Pro Duos vackert integrerade 10-tum stora pekskärmar, har Range Rover en mängd teknik framtagen för att ge en uppkopplad körupplevelse.
UTFORSKA UTRUSTNING
yt:6_yslklA0dI
DESIGN
UTFORSKA EXTERIÖR
UTFORSKA EXTERIÖR

Designen är självklar, ikonisk och nu ännu modernare med ny design på kylargrill, främre stötfångare och motorhuv kombinerat med integrerade avgasrör och ny, snygg LED-belysning.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
STANDARD HJULBAS
SJÄLVSÄKERT UTSEENDE

Dessa tre klassiska linjer gör detta till en omisskännlig Range Rover. Den distinkta silhuetten är mjukt avsmalnande, medan den närmast helt släta fönstermonteringen och blanksvarta takstolpar framhäver taket och förstärker den eleganta strömlinjeformen.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
LÅNG HJULBAS
EXCEPTIONELL ELEGANS

Range Rover med lång hjulbas känns igen omedelbart, med superb ingenjörskonst och vacker inredning. Med ett panoramatak som standard har denna karosstyp förlängts 200 mm för att möjliggöra en ännu högre känsla av lyx i kupén.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
INTERIÖR DESIGN
INTERIÖR DESIGN

Okomplicerad komfort med superb utrustning är den en bli som står pall för ingående granskning. Detaljerna, ny fanér och ny dekor understryker känslan av elegans i Range Rover.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
STANDARD HJULBAS
KOMFORT

Range Rovers nya interiör är utformad och utrustad för klassledande komfort. Utsökta material så som semianilinskinn används genomgående, sätena är bredare och den nya konsolen med renare utformning är enklare att använda.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
LÅNG HJULBAS
DEFINITIV LYX

Passagerarna i din Range Rover Long Wheelbase kan skapa sin egen lugna miljö. Jämfört med standardhjulbasen uppvisar denna bil en ny nivå av elegans med sitt 186 mm extra benutrymme som ger passagerarna ännu mer utrymme och komfort.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
VERSIONER OCH SPECIALBILAR
WESTMINSTER
RANGE ROVER WESTMINSTER

Modellens välkända hållning och stil kommer till sin fulla rätt i Range Rover Westminster. Med takklädsel i mocka, Kalahari-faner och ett skjutbart panoramatak finns det mycket att njuta av. Eller ge den ytterligare en touch med Westminster Black.

SE DENNA MODELL
SE GALLERI
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

SVAutobiography Dynamic Stealth framhävs med hjälp av unika svarta designelement, såsom lacken Santorini Black och accenter i Narvik Black, och en interiör i Ebony med sömmar i Pimento. Special Vehicle Operations tar lyx, kompetens och prestanda till nya höjder.

SE DENNA MODELL
SE GALLERI
TEKNIK
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Med två ytterst reaktionssnabba 10-tums högupplösta pekskärmarna som ingår som standard i bilens Touch Pro Duo infotainmentsystem, kan du se viktig information samtidigt som du använder andra funktioner. Allt för ökad flexibilitet och effektivitet.

UTFORSKA TEKNIK
INTERAKTIV FÖRARDISPLAY
INTERAKTIV FÖRARDISPLAY

Den 12,3 tum stora interaktiva, högupplösta förardisplayen kan ta emot och visa en stor mängd körinformation, underhållning och aktiv säkerhetsdata, bland annat navigation, telefon och media.

UTFORSKA TEKNIK
MÅNGSIDIGHET
5 SÄTEN
5 SÄTEN

900 liter


Du och dina vänner eller familjen kan ge er av tillsammans över en helg med gott om utrymme för resväskor och annan packning. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 707.

4 SÄTEN
4 SÄTEN

1317 liter


Använd fyra säten och utnyttja mer av lastutrymmet för större föremål som skidväskor eller en picknickkorg. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 1102.

3 SÄTEN
3 SÄTEN

1526 liter


Med tre säten uppfällda har du ett lastvänligt utrymme att spela med. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 1299.

2 SÄTEN
2 SÄTEN

1943 liter


Med tre säten nedfällda kan du utan problem packa även de mest skrymmande föremålen i lastutrymmet. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 1694.

Våtvolym är industristandard och mäts genom att lastutrymmet fylls med vätska. Torrvolym mäts med fasta block (200 x 50 x 100 mm) och anger den praktiskt användbara volymen i bilen.
Lastutrymmet bak är reducerat på PHEV-modeller, kontakta din lokala återförsäljare för närmare information.
Alla uppgifter som visas gäller för standardhjulbas.

FJÄRRFÄLLNING AV SÄTEN

Intelligent sätesfällning med fjärrkontroll låter dig konfigurera baksätena via den övre pekskärmen eller en app på din smarttelefon.

UTFORSKA UTRUSTNING
KOMPETENS
FYRHJULSDRIFT
FYRHJULSDRIFT

Terrängkörning är inga problem tack vare fyrhjulsdrift (AWD). För att bibehålla optimalt väggrepp för framkomlighet under alla förhållanden är drivningen i Range Rover dynamisk och levereras med hjälp av en rad noggrant konstruerade tekniska lösningar.

JAG VILL FÅ INFORMATION
KÖRNING MED SLÄP OCH BOGSERING
KÖRNING MED SLÄP OCH BOGSERING

Med en dragkapacitet på upp till 3500 kg och integrerade tekniska lösningar klarar Range Rover alla krävande uppgifter. Använd de bekvämligheter som erbjuds med tillvalet elektriskt aktiverad dragkrok, det avancerade draghjälpssystemet och höjdjustering bak.1

LADDA NER BROSCHYR
VADNING
VADNING

Range Rover kan vada i djup på upp till 900 mm. Funktionen Wade Sensing2 använder sensorer i ytterbackspeglarna till att informera dig om när vattennivån närmar sig bilens maximala djup. Kontrollsystemet levererar information i realtid och är särskilt användbart i mörker.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

Range Rover på terrängbana. Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

PRESTANDA
PHEV
PHEV

Vår mest innovativa drivlina hittills. Range Rover plug-in hybrid (PHEV) har en avancerad Ingenium bensinmotor och elmotor. Det ger en uteffekt på 404 hk.

UTFORSKA PHEV
MOTORER
MOTORER

Kraft och klassledande effektivitet. Välj ur vårt utbud av avancerade motorer för Range Rover. SDV6 3.0L dieselmotor levererar bränslesnål drift med starka prestanda. Välj ur vårt utbud av avancerade motorer för Range Rover. SDV6 3.0L dieselmotor levererar bränslesnål drift med starka prestanda.

UTFORSKA UTRUSTNING
ALUMINIUMCHASSI
ALUMINIUMCHASSI

Den självbärande aluminiumkarossen gör Range Rover till en av de starkaste och lättaste bilarna av sitt slag. Höghållfast aluminium i karossens konstruktion säkerställer minimal insträngning i säkerhetscellen i händelse av en kollision.

UTFORSKA UTRUSTNING
VÅRT UTBUD AV HYBRID-, BENSIN- ELLER EURO 6 DIESEL SUV
VÅRT UTBUD AV HYBRID-, BENSIN- ELLER EURO 6 DIESEL SUV:AR

Oavsett om du ofta kör i stadstrafik eller gör längre resor på motorvägen, kan du fatta ett välgrundat beslut om din nästa bil med hjälp av fem korta frågor.

VILKEN PASSAR DIG?
VÄLJ DIN RANGE ROVER
VÄLJ DIN MODELL
LAND ROVER GEAR – TILLBEHÖR

Förhöj din Range Rover när du känner för det genom att lägga till Land Rovers tillbehörsutrustning. Anpassa din bil efter dina behov med snygga, slitstarka och mångsidiga tillbehör som utformats, testats och tillverkats enligt samma precisionsstandarder som den originalmonterade utrustningen.

SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR
yt:yGT-kJB1NbY

Range Rover på terrängbana. Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk.

*Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning.
NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.

Visa WLTP-värden.
WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

1Begränsad till 2 500 kg på P400e.
2Vadning kan endast ske när förbränningsmotorn är inkopplad.

Sätena har nya stöd och mellanlager med mjukare och lösare läder för att optimera dessa funktioner. Kontakta din Land Rover-återförsäljare för mer information.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av mjukvaruuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.