RANGE ROVER SPORT SATIN EDITION

DESIGNAD OCH BYGGD I STORBRITANNIEN
Kraftfull elektrisk prestanda, konstruerad för att anta varje utmaning. Våra plug-in hybrider erbjuder optimerad effektivitet och helt elektrisk körning (EV) med utökad räckvidd.

VÄLJ DIN MODELL

Sinnesbilden av sportig lyx. Välj mellan fyra distinkta modeller för att påbörja din resa.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

En suverän blandning av kraft, innovation och dynamik.
JAG VILL FÅ INFORMATION
SPORT OCH ELEGANS I PERFEKTION
Robb Report
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

BANBRYTANDE INNOVATION

Från förarfokuserad prestanda och världsberömda terrängegenskaper till en mängd spännande och innovativa tekniker gör Range Rover Sport till sinnesbilden av sportig lyx.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

STEALTH PACK

Ta fram Range Rover Sports mörka sida. Exteriör i Carpathian Grey med Satin Protective Film och svarta accenter.

PLUG-IN HYBRID

Med en elektrisk räckvidd upp till 122 km*1 och möjlighet till DC-snabbladdning erbjuder plug-in hybriden kraftfull elektrisk prestanda.

ELECTRIC HYBRID

INSPIRATION

De har konfigurerats av våra designers och uttrycker den perfekta balansen mellan sportig prestanda och förfining. Redo för dig att välja mellan och beställa.

MODERN, DRAMATISK, KOMPROMISSLÖS

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

SATIN FINISH

Bli sedd i ett nytt ljus. Range Rover Sports satinmatta skyddsfilm sprider ljuset över ytan och skapar en distinkt look, samtidigt som den ger ett skyddande ytskikt. Finns i sex kroppsfärger.

THE SPILLWAY CHALLENGE

Se hur nya Range Rover Sport och stuntföraren Jessica Hawkins tacklar dammen vid det isländska vattenkraftverket Kárahnjúkar. Tillsammans tar de sig an is, stenar och vatten. Massor av vatten.
THE SPILLWAY CHALLENGE

I Sverige är terrängkörning som huvudregel förbjudet. Terrängkörning likt den på bilden är endast till för att illustrera bilens köregenskaper.

UTFORSKA RANGE ROVER SPORT

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->KRAFT OCH LUGN

KRAFT OCH LUGN

Range Rover Sport är fri från överflödiga detaljer och utstrålar kraft, prestanda och smidighet. 
FÖRBÄTTRAD PRESTANDA

FÖRBÄTTRAD PRESTANDA

En instinktiv och engagerande körupplevelse med stor stabilitet väntar.
SPORTIG LYX

SPORTIG LYX

Den perfekta kombinationen av dynamisk sportighet och otrolig elegans - precis som du förväntar dig.
INTUITIV TEKNIK

INTUITIV TEKNIK

Njut av den senaste tekniken för ökad komfort och bekvämlighet.

Visa WLTP-värden.
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden vid verklig körning kan avvika. Värdena för CO2,2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

1Förväntad verklig räckvidd upp till 96 km.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.


SV-modellen som visas inkluderar exteriörfärgen Carbon Bronze Matte, nu helt slutsåld och inte längre tillgänglig. Kontakta din lokala återförsäljare för aktuell tillgänglighet.