UTFORSKA RANGE ROVER SPORT
<h3><br></h3>
UTFORSKA RANGE ROVER SPORT

STRAM OCH KRAFTFULL

Range Rover Sport L461 22MY
KLICKA FÖR ATT INTERAGERA
Range Rover Sport side view.

STRAM DESIGN

Strama karossytor förmedlar kraft och prestanda, medan strålkastarna, grillen och den skulpterade nedre stötfångaren utstrålar självförtroende och attityd. Den obrutna bakljusgrafiken får bakpartiet att stå ut.

KRAFTFULL HÅLLNING

Nya Range Rover Sports imponerande närvaro grundar sig i den kraftfulla hållningen, de dramatiska proportionerna och det korta överhänget. 23-tumsfälgar finns i en rad olika utföranden. Bilens siluett känns igen direkt.

EXKLUSIVA DETALJER

Range Rover Sport Dynamic har designdetaljer som märks. Detaljer i Satin Burnished Copper, unika stötfångare och Matte Graphite-text förstärker bilens självsäkra attityd.
STEALTH AND POWER

MODERNA MATERIAL

Omdefinierar begreppet modern lyx genom valbara innovativa material så som UltrafabricsTMutan att kompromissa med kvaliteten.

FÖRBÄTTRAD PRESTANDA

DEN NYA PRESTANDAMÄSTAREN


SV EDITION ONE levererar suverän prestanda tack vare den specialanpassade turbomotorn med mildhybridteknik, 626 hk och ett innovativt 6D Dynamic-upphängningssystemet. 23-tums kolfiberfälgar och keramiska bromsskivor frigör den sanna dynamiska potentialen hos vår mest tekniskt avancerade Range Rover Sport.
UTFORSKA DENNA MODELL

STORMER HANDLING-PAKET

Med det valfria Stormer Handling-paketet blir din körning ännu mer fokuserad. Det kombinerar en rad av de senaste chassistyrningsfunktionerna, inklusive Dynamic Response Pro, fyrhjulsstyrning, elektronisk aktiv differential med momentstyrning genom bromsning och Configurable Programs.
DYNAMISK LUFTFJÄDRING

DYNAMISK LUFTFJÄDRING

Justerbar dynamisk luftfjädring är standard på alla Range Rover Sport-modeller och förbereder bilen för det kommande väglaget med hjälp av navigeringsdata och fjädringsregleringar för en mer responsiv och rofylld hantering.
MOMENTSTYRNING GENOM BROMSNING

MOMENTSTYRNING GENOM BROMSNING

Torque vectoring (momentstyrning) ger bättre kontroll vid kurvtagning samt styrning även i de snävaste kurvorna. Den elektroniska differentialen och bilens bromssystem balanserar konstant fördelningen av motorns vridmoment mellan de fyra hjulen under kurvtagning.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics övervakar bilens rörelser upp till 500 gånger i sekunden och reagerar på förarens inputs och rådande vägförhållande för att göra körningen bekväm och stabil.
DYNAMIC LAUNCH

DYNAMIC LAUNCH

Dynamic Launch 1 optimerar växlingen och levererar maxial momentstyrning för ökad acceleration. En funktion som är unik för Range Rover Sport.

PLUG-IN HYBRID

Spännande prestanda och en av de få som erbjuder 50 kW DC-snabbladdning. Range Rover Sport plug-in hybrid med utökad räckvidd kan laddas upp till 80 procent på mindre än en timme. Med en 3-liters sexcylindrig Ingenium-bensinmotor och flera körlägen.
LÄS MER

PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISK RÄCKVIDD UPP TILL

123 KM

WLTP. Förväntad verklig räckvidd upp till 94 km.

CO2 UTSLÄPP (FRÅN)

15 G/KM*

Njut av noll koldioxidutsläpp i EV-läget.

OFFENTLIG LADDNING (FRÅN)

<60 MINUTER**

Ladda upp till 80 % på under en timme med en 50 kW DC-snabbladdare.

HEMMALADDNING (FRÅN)

5 TIMMAR**

Ladda upp till 100 % med en 7 kW AC-laddare.

SPORTIG LYX

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Fokusera på resan. Nästa generations Active Road Noise Cancellation filtrerar bort oönskat vägljud via bilens avancerade MeridianTM Signature-ljudsystem..

INTUITIV TEKNIK

PIVI PRO

Det prisbelönta infotainmentsystemet Pivi Pro är vårt mest intuitiva system hittills. Alla kontroller finns på en enda pekskärm, vilket ger enkel anslutning av mobiltelefoner och möjlighet till en mängd uppkopplade köralternativ.
BAKSÄTESUNDERHÅLLNING

BAKSÄTESUNDERHÅLLNING

Två högupplösta 11,4-tums pekskärmar som erbjuder spegling av andra enheter och HDMI-anslutning håller baksätespassagerarna roade under resan.
TRÅDLÖS LADDNING

TRÅDLÖS LADDNING

Trådlös enhetsladdning låter dig enkelt fylla på batteriet i din mobiltelefon utan missprydande sladdar.
FÖRARASSISTANS

FÖRARASSISTANS

Välj bland en rad funktioner som är utformade för att göra körning och parkering enklare. Många innovativa tekniker finns tillgängliga för att förbättra din körupplevelse. 

DIGITALA LED-STRÅLKASTARE

De digitala LED-strålkastarna med karakteristiska varselljus har en räckvidd på upp till 500 meter. Varje strålkastare består av 1,3 miljoner mikrospeglar och Adaptive Front Lighting använder navigationsdata för att förutse och lysa upp vägen framför dig.

EXCEPTIONELL KAPACITET

TERRAIN RESPONSE

Med de sju olika körlägen i Terrain Response 2-systemet kan du optimera Range Rover Sports växellåda, motor och chassisystem efter de rådande vägförhållandena och göra körningen enklare.
OFF-ROAD CONTROL

OFF-ROAD CONTROL

Ställ in och bibehåll en jämn hastighet på svåra underlag som lera, vått gräs, is, snö och grus. Världens första Adaptive Off-Road Cruise Control känner av terrängen och reglerar automatiskt fordonets hastighet för optimal kontroll och komfort.
VADNING

VADNING

Range Rover Sport kan vada i vattendjup på upp till 900 mm^. 3D-Surroundkameran, med funktionen Wade Sensing, informera dig när vattennivån närmar sig bilens maximala djup. Kontrollsystemet levererar information i realtid och är särskilt användbart i mörker.

TESTAD TILL MAXGRÄNSEN

Den pressas till sina yttersta gränser under de mest krävande förhållanden, från polcirkeln till brännande öken, på tävlingsbanan och i terrängen. Range Rover Sport är redo att anta utmaningen.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->TESTAD TILL MAXGRÄNSEN

PERSONLIG ANPASSNING

Skräddarsy din Range Rover Sport med en rad olika motorer och specifikationer.

SV EDITION ONE

SKRÄDDARSY DIN EGEN ELLER VÄLJ EN FÄRDIGBYGGD

Välj modell, motor och exteriörpaket innan du anpassar din bil med lack, fälgar och interiöralternativ.

FORTSÄTT UTFORSKA

RANGE ROVER SPORT-MODELLER

RANGE ROVER SPORT-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Fascinerande, dynamisk och självsäker.
ÖVERSIKT

ÖVERSIKT

Upplev nya prestandanivåer med Range Rover Sport.

*Visa WLTP-värden.

Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden vid verklig körning kan avvika. Värdena för CO2,2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

**Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

‡Standard på Range Rover Sport SV EDITION ONE
^ Kontrollera alltid rutten och avfart innan vadning.

1Inte tillgänglig på plug-in hybriden.
2Texcell research 2020, utförd på uppdrag av och resultat tillhandahållet av Panasonic.
3Land Rover Remote skills applicable in specific Markets only.
4Bilden är inte live. Kontrollera att omgivningen är säker.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl- och Pivi Pro-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av mjukvaruuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.

Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.​

App Store är ett varumärke som tillhör Apple Inc.

Google Play Store är ett varumärke som tillhör Google LLC.​

MeridianTM är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med ”tre fält” är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.