ÅTRÅVÄRD DESIGN

En lugn fristad av Range Rovers förfining.

MODERN DESIGN

Range Rover Velar Reductive Design

PRECISIONSDETALJER


Range Rover Velar har utvalda och eleganta detaljer, inklusive en ny frontgrill i en mängd olika tekniska utföranden, för att optimera fordonets proportioner.
Range Rover Velar Reductive Design

SOFISTIKERAD

Den nya sofistikerade mittkonsolen döljer generös förvaring och erbjuder bekvämligheten med trådlös laddning.

AVANCERAD TEKNIK

NÄSTA GENERATION PIVI PRO

Alla reglage är integrerade i vårt 1 prisvinnande infotainmentsystem Pivi Pro och nås via den nya centrala 11,4-tums pekskärmen. Dettta skapar en ren, elegant fasad med intuitiva volym-, klimat- och sätesjusteringsfunktioner.
TRÅDLÖS LADDNING

TRÅDLÖS LADDNING

Njut av trådlös laddning och anslutning av kompatibla smartphones samtidigt som kupén förblir prydlig och fri från sladdar.
FÖRARASSISTANS

FÖRARASSISTANS

Välj bland en rad funktioner som är utformade för att göra körning och parkering enklare och säkrare. Många innovativa teknologier finns tillgängliga för att förbättra din körupplevelse.
FÖRARASSISTANS

FÖRARASSISTANS

Välj bland en rad funktioner som är utformade för att göra körning och parkering enklare och säkrare. Många innovativa teknologier finns tillgängliga för att förbättra din körupplevelse.

ELEGANT KOMFORT

ÅTERHÄMTANDE KOMFORT

En mer stödjande sätesdesign med profilerade kuddar förstärks av framsäten med elektrisk 20-vägsinställning, massage och minne. Välj till uppvärmning- och nedkylningsfunktion för ytterligare komfort.

PRESTANDA

Blanda elektrifierad effektivitet med engagerande kördynamik, oavsett om du väljer plug-in hybrid eller våra mildhybridmotorer.

ELEKTRISK RÄCKVIDD (UPP TILL)

63 KM**
Ladda upp till 100 % med en 7 kW AC-laddare.

CO2 UTSLÄPP (FRÅN)

39 G/KM**
Njut av noll koldioxidutsläpp i EV-läget.

OFFENTLIG LADDNING (FRÅN)

30 MINUTER
Ladda upp till 80 % på 30 minuter med en DC-snabbladdare.

HEMMALADDNING (FRÅN)

2.5 TIMMAR

PETROL MILD HYBRID

Njut av sömlös elektrisk körning. Hybridtekniken kombinerar en 105 kW elmotor och Ingenium bensinmotor.
PETROL MILD HYBRID

TOPP HASTIGHET

230 KM/H**

MAXIMAL KRAFT

300 PS (221 kW)

0-100 KM/H

6,5 SEKUNDER
0-60 mph i 6,1 sekunder.

CO2 UTSLÄPP (FRÅN)

188 G/KM**
WLTP Combined.

DIESEL MILD HYBRID

Våra effektiva och kraftfulla mildhybridmotorer samlar in, lagrar och återanvänder energi som normalt går förlorad vid inbromsning.
DIESEL MILD HYBRID

TOPP HASTIGHET

250 KM/H**

MAXIMAL KRAFT

400 PS (294 kW)

0-100 KM/H

5,5 SEKUNDER
0-60 mph i 5,2 sekunder.

CO2 UTSLÄPP (FRÅN)

218 G/KM**
WLTP Combined.

PETROL MILD HYBRID

Våra effektiva och kraftfulla mildhybridmotorer samlar in, lagrar och återanvänder energi som normalt går förlorad vid inbromsning.
PETROL MILD HYBRID

FÖRTROENDEINGIVANDE KOMPETENS

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

PERSONLIG ANPASSNING

UNIK FÖR DIG

En rad olika paket och tillbehör. Val av färger, fälgar och takalternativ. Det här är din Range Rover Velar.

FORTSÄTT UTFORSKA

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->MODELLER OCH SPECIFIKATIONER

MODELLER OCH SPECIFIKATIONER

Se hela modellprogrammet samt specifikationer.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->ÖVERSIKT

ÖVERSIKT

Njut av Range Rover Velars sofistikerade elegans.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

Teknik som främjar design.

**Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2 bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

2Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.
3Texcell research 2020, utförd på uppdrag av och resultat tillhandahållet av Panasonic.


Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustning kan även variera beroende på motorvariant och växellåda.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl- och Pivi Pro-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av mjukvaruuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.

Android AutoTM är ett varumärke som tillhör Google LLC.​

App Store är ett varumärke som tillhör Apple Inc.

Google Play Store är ett varumärke som tillhör Google LLC.​

MeridianTM är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd.TM och enheten med ”tre fält” är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.