SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

OÖVERTRÄFFAD LYX. OSLAGBAR PRESTANDA.

EN HELT UNIK KÄNSLA

Med perfektion i sikte. Våra designexperter, tekniska visionärer och erfarna hantverkare drivs alla av en önskan om att briljera. De experimenterar, samarbetar, konkurrerar men kompromissar aldrig. Vi är dom som frågar: tänk om vi kan göra det perfekta ännu bättre, ännu mer dynamiskt, ännu mer ditt?

KÄNNETECKNAR DE MEST SPECIELLA BILARNA


Materialen. Körupplevelsen. Statusen. I samband med lanseringen av nya Range Rover SV symboliserar en elegant handgjord keramisk rundel visionen, syftet och passionen i hjärtat av alla SV-märkta bilar.

ATT GÖRA DET BÄSTA ÄNNU MER EXKLUSIVT

Med perfektion i sikte. Våra designexperter, tekniska visionärer och erfarna hantverkare drivs alla av en önskan om att briljera. De experimenterar,
samarbetar, konkurrerar men kompromissar aldrig. Vi är dom som frågar: tänk om vi kan göra det perfekta ännu bättre, ännu mer dynamiskt, ännu mer
ditt?

DE FINASTE YTORNA OCH MATERIALEN

Noggrant genomtänkta detaljer, med en strävan efter perfektion. Användningen av utsökta material, färger och finishar är en särskiljande nyckelfaktor för SV. Ta interiör- och exteriördetaljerna på nya Range Rover SV som är tillverkade av keramik. Det är ett rent men ändå starkt material som symboliserar vårt moderna lyx-uttryck med en mjuk, sval och taktil finish – som är vanlig inom klock- och smyckesbranschen.

SKAPAR EN UNIK RELATION MELLAN FÖRARE OCH MASKIN

Special Vehicle Operations Technical Centre är ett specialbyggt center på 20 000 kvadratmeter. Det är indelat i fyra huvudzoner: VIP Commissioning Suite, Manufacturing Facility, Paint Facility och F1-style Technical Suite. I denna toppmoderna anläggning skapas specialfordon med oöverträffad anpassningsbarhet och lyx.

VÅR SENASTE SV-PRODUKTPORTFÖLJ

Utforska de senaste kreationerna från Land Rover Special Vehicle Operations.

NYA RANGE ROVER SV

NYA RANGE ROVER SV

En utsökt tolkning av den lyx och personanpassning som kännetecknar Range Rover.