Tjänstebil & Företagsbil

Vi skräddarsyr lösningar för alla sorters tjänstebilsförare, vagnparkschefer, småföretag och kunder från specialistbranscher.

STÖTTAR FÖRETAG GLOBALT

Här kan du utforska och jämföra vårt breda utbud av lyxbilar och hitta information om alla tjänster som är utformade för att stödja dig och din verksamhet.

RÄTT BIL FÖR DIN VERKSAMHET

Vårt omfattande utbud av lyxiga Jaguar- och Land Rover-modeller säkerställer att vi alltid kan tillgodose de olika behoven i din verksamhet.
UTFORSKA VÅRA MODELLER

UPPTÄCK FÖRDELARNA
MED ELDRIFT

När du kör en Land Rover laddhybrid (PHEV) i jobbet får du betydande kostnadsbesparingar, ultralåga utsläppsvärden och helt nya nivåer av förfining.
UTFORSKA ELDRIFT FÖR FÖRETAG

SPECIALISTKUNDER

Vi erbjuder ett brett urval av mycket kompetenta, lyxiga fordon till kunder över hela världen.
Detta inkluderar diplomater, ambassad- och militärpersonal samt de som behöver pansar- och utryckningsfordon.

RÄDDNINGSTJÄNST

RÄDDNINGSTJÄNST

Vår kombinerade portfölj av Jaguar- och Land Rover-bilar är betrodda av räddningstjänster över hela världen. De erbjuder terrängegenskaper och klassledande kapacitet som gör det möjligt att hantera alla utryckningar.
MILITÄRPERSONAL

MILITÄRPERSONAL

Militärer kan vara berättigade till förmånliga priser på fordon i hela Jaguars sortiment.
DIPLOMATIC SALES

DIPLOMATIC SALES

Genom vårt program Diplomatic Sales erbjuder Jaguar ett brett utbud av fordon som matchar specialbehov, utmaningar och önskad look.
EMBASSY SALES

EMBASSY SALES

Med fordon från hela Jaguars portfölj, anpassade för ambassader, bygger och distribuerar vi skräddarsydda vagnparker för representanter över hela världen.

KONTAKTA OSS

Om du vill veta mer om hur Jaguar och Land Rover kan hjälpa dig och din verksamhet är du välkommen att kontakta någon i vårt Fleet & Business-team.