INGENIUM.
RENT OCH EFFEKTIVT.

VÅRA ULTRA-EFFEKTIVA INGENIUM-MOTORER FINNS BÅDE SOM BENSIN OCH DIESEL OCH HJÄLPER DIG ATT SPARA PENGAR PÅ LÅNG SIKT.

Kunderna kräver bilar som går renare och som förstärker prestandaattributen som förväntas av ett robust fordon för alla underlag. Våra Ingenium-motorer levererar detta på en helt ny nivå.

DR. WOLFGANG ZIEBART

JAGUAR LAND ROVER GROUP ENGINEERING DIRECTOR

 • MILJÖVÄNLIGA

  Alla våra motorer uppfyller EU6, men våra Ingenium-motorer har ännu lägre utsläpp av skadliga ämnen som exempelvis CO2 och kväveoxider.

 • ÖKAD PRESTANDA

  Ingenium-motorernas ökade vridmoment ger en mer engagerande körning med ännu bättre respons.

 • LÄGRE KOSTNADER

  Bättre bränsleeffektivitet och minskade utsläpp innebär lägre kostnader för bränsle och skatt. Dieselmotorn på 2,0 liter och 180 hk i Evoque hamnar i skatteintervall D och kostar därmed bara GBP 160 första året.

 • JÄMN OCH TYST GÅNG

  Ingenium-motorerna är lättare, vilket ger en jämnare och tystare körupplevelse.

VILKEN INGENIUM-MOTOR PASSAR DIG?

Ingenium-motorerna är mer bränsleeffektiva än någonsin, men det är viktigt att du väljer den motor som bäst passar för dina behov.

INGENIUM DIESEL

INGENIUM DIESEL

Ingenium-dieselmotorerna är det bästa alternativet om du vill ta din bil på längre resor och njuta av friheten att kunna köra i olika länder utan att omfattas av miljözonsregler. Du når och kan hålla din hastighet med hög effektivitet.
INGENIUM BENSIN

INGENIUM BENSIN

Om du är ute efter kraftfull körning med utmärkt respons, samtidigt som kostnader och utsläpp hålls nere, då är våra Ingenium-bensinmotorer det bästa alternativet för dig. De ger ökad prestanda för smidig körning och lämpar sig väl för regelbundna korta resor.