LAND ROVER REBORN

LAND ROVERS SERIE I RESTAURERADE TILL SIN URSPRUNGLIGA GLANS. BLI ÄGARE TILL ETT STYCKE HISTORIA.

Året är 1947. En man ritar silhuetten av en bil i sanden på en walesisk strand. Den bilen är Land Rover. Robust och orädd som den är, och med sin förmåga att bemästra alla underlag och fånga folks hjärtan över hela världen, kommer den att förändra historien.

Årtionden av innovation har tagit oss längre än förväntat. Vi har tagit oss genom okänd terräng med ett fast grepp om var vi började – den unika föreningen av kompetens och fattning som utmärker alla fordon som bär Land Rover-emblemet.

VÅRT ARV

Genom att skapa ett fordon som ingav fullt förtroende oavsett terräng introducerade vi en ny generation äventyrare.

VÅRT HANTVERK

Följ med bakom kulisserna och se hur våra kvalificerade yrkesmän – både tekniskt och traditionellt – njuter av detaljarbete och ger liv åt Land Rovern.

VÅRA ÄVENTYR

Våra rekordexpeditioner visar att om du ska ge dig ut i det okända, så är det bara en Land Rover som duger.

VÅR FRAMTID

Resor till oupptäckt territorium är alltid spännande, och framtiden är inte annorlunda. Vi ser innovation som vårt sätt att kartlägga morgondagens terräng.

VÅRT URSPRUNG

Maurice Wilks var Land Rovers första innovatör.
VÅRT URSPRUNG

IKONER BAKOM RATTEN

Ikoner föds inte över en natt. De måste slita för att göra sig förtjänta av den statusen. Några av de mest berömda Land Rover-förarna vet detta av egen erfarenhet. Vi är stolta över att ha varit med på deras resor...
IKONER BAKOM RATTEN

VÅRT HANTVERK

VÅR FRAMTID