RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

DESIGNAD FÖR LYXPRESTANDA

BYGG DIN BIL

Den distinkta exteriören hos Range Rover SVAutobiography Dynamic är tidlös. Med en kraftfull V8-motor under huven matchar bilens prestanda det dynamiska utseendet.

JOHN EDWARDS
VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR FÖR SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

 

DESIGN

/

DESIGN

/

KÄNNETECKNANDE DETALJER

FÄLGAR

SVAutobiography har 21-tums 'Style 5005' med fem delade ekrar och Dark Grey-finish som standard. 22-tums 'Style 5087' med fem delade ekrar och diamantsvarvad finish och kontrast i Dark Grey kan fås som tillval.

PRESTANDA

Den kompressormatade V8-motorn på 565 hk är otroligt sofistikerad och samtidigt den mest kraftfulla motorn i Range Rovers historia. 5,0-litersmotorn helt i aluminium har finstämts och utvecklar nu 565 hk.

KÖRDYNAMIK

Den unika fjädringskonfigurationen hos SVAutobiography Dynamic har kalibrerats till att matcha det ökade effektuttaget på 565 hk.

EXTERIÖRDESIGN

Den exklusiva SVAutobiography-stylingen omfattar en rad unika Graphite Atlas-detaljer inklusive Graphite Atlas kylargrill och Graphite Atlas sidointag, båda med ljusa kromade inlägg.

BEHAGLIGA SITTPLATSER

Fina diamantvadderade framsäten med 24 olika inställningar, uppvärmning/kylning och massage samt Executive Class Comfort Plus-baksäte. Finns i fyra olika färgsättningar.

DEKOR

Känslan av elegans förhöjs av interiördetaljer som den lettrade finishen hos stopp/start-knappen och fotpedalerna samt dekor i stålvävd kolfiber.

PRESTANDA

Den kompressormatade V8-motorn på 550 hk är otroligt sofistikerad och samtidigt den mest kraftfulla motorn i Range Rovers historia. 5,0-litersmotorn är gjord helt i aluminium och har fintrimmats så att den utvecklar 550 hk och 680 Nm, med max. vridmoment vid 3 500–4 000 varv/min.

BYGG DIN BIL

Välj din perfekta kombination för att matcha din stil.

BYGG DIN BIL

LAND ROVER GEAR - TILLBEHÖR

Snyggt, robust och praktiskt. Ge din Range Rover en personlig touch med olika utvändiga och invändiga tillbehör.

ALTERNATIV OCH TILLBEHÖR 

STANDARDHJULBAS

LÅNG HJULBAS

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev