PROGRAMUPPDATERINGAR

PROGRAMUPPDATERINGAR

UPPDATERA DIN BIL — TRÅDLÖST

Du kan uppdatera din Land Rover via bilens infotainmentsystem. Uppdateringen ger dig tillgång till de senaste funktionerna och säkerställer optimal stabilitet för din Land Rover. Trådlösa uppdateringar finns till alla våra senaste bilar. Äldre Land Rover-bilar kan vara berättigade till en uppgradering.

SÅ AKTIVERAR DU TRÅDLÖSA PROGRAMUPPDATERINGAR

STEG 1 – ANSLUT

STEG 1 – ANSLUT

Tryck på ikonen ”Inställningar” på din pekskärm och gå in på ”Alla inställningar”. Fortsätt till menyn ”Uppkoppling” och ställ in dina mobildata på ”På”, ELLER aktivera din bils Wi-Fi.
STEG 2 – SLÅ PÅ

STEG 2 – SLÅ PÅ

Gå tillbaka till ”Alla inställningar” och välj ”Programuppdatering”. I den här menyn kan du slå på programuppdateringarna. Om de är avstängda trycker du helt enkelt på knappen för att ändra programuppdateringarna till ”På”.
STEG 3 – GODKÄNN

STEG 3 – GODKÄNN

Ett popup-fönster med ”Villkor och bestämmelser” visas. Tryck på ”Godkänn” för att aktivera programuppdateringar.

SÅ INSTALLERAR DU DIN TRÅDLÖSA PROGRAMUPPDATERING

STEG 1 – PÅBÖRJA UPPDATERING

STEG 1 – PÅBÖRJA UPPDATERING

Du kan söka efter programuppdateringar till InControl Touch Pro genom att gå till ”Inställningar” > ”Alla inställningar” > ”Programuppdatering” och trycka på ”Sök efter uppdatering”. Om det finns en uppdatering visas ett popup-fönster på din pekskärm med tre alternativ: ”Installera nu”, ”Påminn mig senare” och ”Hoppa över uppdatering”.
STEG 2 – INSTALLATION

STEG 2 – INSTALLATION

När du har tryckt på ”Installera nu” och godkänt villkor och bestämmelser, startar uppdateringen. Du kan fortsätta att använda din bil som vanligt medan InControl Touch Pro uppdaterar.
STEG 3 – SLUTFÖRT

STEG 3 – SLUTFÖRT

Du får ett meddelande på din pekskärm när uppdateringen har slutförts. Din bil har nu uppdaterats med den nya programversionen.

VANLIGA FRÅGOR OM PROGRAMUPPDATERINGAR

OPEN ALL
ALLMÄN ÖVERSIKT
SÅ KOPPLAR DU UPP DIN BIL
SÅ AKTIVERAR DU PROGRAMUPPDATERINGAR
SÅ UTFÖR DU EN PROGRAMUPPDATERING
PROBLEMLÖSNING

GLÖM INTE ATT UPPGRADERA

Med vår senaste uppgradering kan du uppdatera din Land Rovers programvara trådlöst – när som helst, var som helst. Kontrollera nu om du är berättigad.
GLÖM INTE ATT UPPGRADERA