NYA RANGE ROVER SV

EN EXLKUSIV TOLKNING AV LYX OCH INDIVIDUALISERING

VI GÖR DEN SPECIELL. DU GÖR DEN UNIK.

På Special Vehicle Operations har vi till uppgift att förstärka de utmärkande dragen och egenskaperna hos våra ikoniska bilar. När det gäller nya Range Rover SV innebär det ännu mer lyx och möjlighet till personlig anpassning.

Med ett större urval än någonsin, inklusive ett hållbart lyxalternativ till läder, återspeglar nya Range Rover SV din personlighet, dina drömmar och din vision. En bil som bara är din.

MED FOKUS PÅ DIG

I hjärtat av de skräddarsydda funktionerna hos nya Range Rover SV finns två valfria exklusiva designteman för interiören och exteriören. SV Serenity och SV Intrepid tar utsökta färger och materialytor i distinkta riktningar, på in- eller utsidan.

Båda temaalternativen finns för versionerna standard och lång hjulbas och med ett brett utbud av kraftfulla och effektiva motorer, inklusive förfinade nya V8 Twin Turbo med 530 hk, Extended Range laddhybrid med 510 hk och den effektiva D350 Ingenium-dieselmotorn.

SV SERENITY

SV Serenitys exteriör är ett rent lyxfokuserat tema. Metallpläterad teknisk lack i Atlas Silver och Corinthian Bronze används för exteriöraccenter, något som gör bilen ännu mer exklusiv. Speciellt i kombination med kontrasterande tak i Corinthian Bronze (tillval) och matchande smidda 23-tums lättmetallfälgar i Diamond Turned med inlägg i Corinthian Bronze.

SV INTREPID

SV-Intrepid exteriören har ett mer dämpat, dynamiskt tema. Exteriördetaljerna är metallpläterade i antracit, en helt ny rökig, mörk kromfinish som är exklusivt framtagen för Range Rover SV. Finishes i Graphite Atlas, ett svart kontrasterande tak som tillval och matta mörkgrå 23-tums smidda lättmetallfälgar med blanka inlägg i Narvik Black fulländar looken.

INSPIRATIONEN FORTSÄTTER PÅ INSIDAN

Dessa två fantastiska exteriöralternativ kan kompletteras invändigt med speciella färgpaletter, faner och perforerade sätesdesigner. De enfärgade standardalternativen Ebony eller Perlino kompletteras av kontrasterande tvåfärgade färgsättningar, från fram- till baksätet, som skapar distinkta zoner i kupén.

För första gången finns det nu ett valbart hållbart lyxalternativ till läder för SV-bilar, vilket gäller hela interiören.

I SV Serenitys interiörtema kontrasteras Perlino av Liberty Blue-, Sequoia Green- eller Caraway-läder fram. Inredningstemat SV Intrepid erbjuder ett urval av enfärgat Ebony-läder, tvåfärgat Rosewood- och Ebony-läder, eller Cinder Grey och Light Cloud Grey UltrafabricsTM.

DIN INRE TILLFLYKSTORT

Våra interiörer är utvecklade för att leverera samma komfort, teknik och lugn som du förväntar dig i hemmet. Alla SV-modeller finns med vår ultimata baksätesunderhållning som tillval med 13,1-tums skärmar, de största bland alla Range Rovers, och exklsuiva högpresterande hörlurar med förbättrad klarhet.

SV SIGNATURE SUITE

Höjdpunkten i interiören på Range Rover SV är vårt exklusiva SV Signature Suite-alternativ med 4 säten. Finns endast på bilar med
lång hjulbas och ger en ultimat passagerarupplevelse.

Blickfånget är konsolen i full längd med funktioner som är dolda tills de behövs. Vid behov åker ett centralt, eldrivet klubbord
tillverkat i aluminium upp ur mittkonsolen i ett enda svep. Mugghållarna som befinner sig under ett fanerlock stiger
också smidigt upp till ytan vid behov.

DE MEST EXKLUSIVA MATERIALEN

Vi har valt keramiska ytor som ett uttryck för modern lyx. Materialet är rent men ändå starkt och används ofta vid tillverkning av lyxiga klockor och smycken.

Du hittar keramiska ytor både utvändigt och invändigt på nya Range Rover SV. På bakluckan sitter ett handpolerat vitt keramiskt emblem med svart SV-rundel. Det här är första gången som man använder keramiska ytor på en exteriör – ett tydligt bevis på bilens unika karaktär.

NYA EXKLUSIVA DEKORDETALJER

Hur du än väljer att skräddarsy din Range Rover SV kan du välja mellan en rad olika dekorer som matchar just ditt valda tema. Till de SV-specifika utförandena hör präglad keramik, naturliga träytor med markisinlägg eller metallinlägg, och till och med anodiserad metall eller vävt nät.

Dessa används i hela kupén, på mittkonsolen, instrumentpanelen och dörrarna. Innovation inom material och teknik har varit fokuspunkten i vår utveckling för att skapa en modern tolkning av bearbetat hantverk.

BARA DIN

Som ett led i den ultimata personliga anpassningen, kan din nya Range Rover SV fås med ett urval av skräddarsydda färgalternativ.

SV-FÄRGER

Förutom färgerna i Range Rovers standardfärgpalett kan SV-kunder välja mellan ytterligare 14 exteriörfärger ur SV Bespoke Premium Palette eller från SV Bespoke Match to Sample-tjänsten.
UTFORSKA VÅRA SKRÄDDARSYDDA SV-FÄRGER

*Finns tillgänglig i mitten av 2022.