UTFORSKA

RANGE ROVER
<h3><b>UTFORSKA</h3></b> RANGE ROVER

DISTINKT DESIGN

Range Rover L460 22MY
KLICKA FÖR ATT INTERAGERA

FÖRFINAD EXTERIÖR

Den avskalade designen är fri från överflödiga detaljer vilket resulterar i en otroligt modern form.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

FÖRFINAD IN I MINSTA DETALJ

En modern och sofistikerad interiör som förstärks av utsökta detaljer och ett intuitivt teknikfokus.

LYXIGT LÄDER

Välj mellan ett brett urval av läderklädslar, alla med den lyx och förfining som du förväntar dig. Finns i fem olika färger.

HÅLLBARA MATERIAL

De lyxiga premiumalternativen till läder är KvadratTM och UltrafabricsTM tyg som ger en mjuk känsla och modern look.

SKRÄDDARSYDD FINISH

Skräddarsy interiören så att den matchar din personliga smak med hjälp av ett lyxigt utbud av träfaner, material och ytfinish.

FÖRFINING OCH LYX

MINNESVÄRD UPPLEVELSE

Från elektriska dörrar* till säten med hot stone-massage - allt i Range Rover är skapat för att ge dig en lyxig reseupplevelse som är svår att glömma.

AKTIV LJUDREDUCERING

Nästa generations aktiva ljudreducering levereras via världens första nackstödshögtalare som skapar en tyst zon, och kombineras med ljuddämpande rutor för att skapa en rofylld oas.
KUPÉLUFTJONISERING PRO

KUPÉLUFTJONISERING PRO

Tillvalet PM2,5-filtrering och NanoeTMX-teknologi reducerar märkbart luftburna lukter, bakterier och allergener så som SARS COV-2, medan CO2 Management ökar välbefinnandet och håller dig alert.
4-ZONS KLIMATANLÄGGNING

4-ZONS KLIMATANLÄGGNING

4-zons klimatanläggning som gör livet ännu bekvämare för alla genom att justera temperaturnivåer, luftriktning och flödeshastighet. Systemet har separata reglage för föraren, passageraren fram och passagerarna på var sida i den andra sätesraden.

INTUITIV TEKNIK

NÄSTA GENERATIONS PIVI PRO

Det prisbelönta infotainmentsystemet Pivi Pro är vårt mest intuitiva system hittills. Alla kontroller finns på en enda pekskärm, vilket ger enkel anslutning av mobiltelefoner och möjlighet till en mängd uppkopplade köralternativ.
IMPONERANDE LJUD

IMPONERANDE LJUD

MeridianTM ljudsystem levererar en verklighetstrogen ljudupplevelse i varje enskilt säte med hjälp av en subwoofer och 34 högtalare.TM Trifield 3D technology.
ANSLUTEN KOMFORT

ANSLUTEN KOMFORT

Online-paketet ger sömlös uppkoppling tack vare Wi-Fi Hotspot och inbyggda appar. Automatiska mjukvaruuppdateringar (SOTA) håller din bil utrustad med det senaste.
PEKSKÄRM I BAKSÄTET

PEKSKÄRM I BAKSÄTET

En 8-tums pekskärm, bekvämt placerad i det bakre armstödet i Executive Class-baksäten, ger baksätespassagerarna full kontroll över underhållning, klimat och komfort.
FÖRARASSISTANS

FÖRARASSISTANS

Välj bland en rad funktioner som är utformade för att göra körning och parkering enklare. Många innovativa tekniker finns tillgängliga för att förbättra din körupplevelse. 

DIGITALA LED-STRÅLKASTARE

De digitala LED-strålkastarna med karakteristiska varselljus, Image Projection och Adaptive Front Lighting använder navigationsdata för att förutse och lysa upp vägen framför dig.
BYGG DIN EGEN

FÖRBÄTTRAD PRESTANDA

PLUG-IN HYBRID

Range Rover finns som plug-in-hybrid med en räckvidd upp till 113km**. Den 6-cylindriga 3-liters Ingenium-bensinmotor med 105 kW-elmotor finns i versionerna P440e och P510e. Med en 50 kW DC-snabbladdare kan du ladda upp till 80 % på under en timme.

PLUG-IN HYBRID *

ELEKTRISK RÄCKVIDD UPP TILL

121 KM

WLTP. Förväntad verklig räckvidd upp till 94 km.

CO2 UTSLÄPP (FRÅN)

16 G/KM

Njut av noll koldioxidutsläpp i EV-läget.

OFFENTLIG LADDNING (FRÅN)

<60 MINUTER

Ladda upp till 80 % på under en timme med en 50 kW DC-snabbladdare.

HEMMALADDNING (FRÅN)

5 TIMMAR

Ladda upp till 100 % med en 7 kW AC-laddare.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics övervakar bilens rörelser upp till 500 gånger i sekunden och reagerar på förarens inputs och rådande vägförhållande för att göra körningen bekväm och stabil.
AKTIV BAKRE ELEKTRONISK DIFFERENTIALSPÄRR

AKTIV BAKRE ELEKTRONISK DIFFERENTIALSPÄRR

Aktiv bakre elektronisk differentialspärr ger förbättrat grepp i kurvor och tuff terräng genom att kontrollera slir mellan hjulen på bakaxeln.
MOMENTSTYRNING GENOM BROMSNING

MOMENTSTYRNING GENOM BROMSNING

Torque vectoring (momentstyrning) ger bättre kontroll vid kurvtagning samt styrning även i de snävaste kurvorna. Den elektroniska differentialen och bilens bromssystem balanserar konstant fördelningen av motorns vridmoment mellan de fyra hjulen under kurvtagning.
ELEKTRONISK LUFTFJÄDRING MED DYNAMIC RESPONSE PRO

ELEKTRONISK LUFTFJÄDRING MED DYNAMIC RESPONSE PRO

Välj bland en rad funktioner som är utformade för att göra körning och parkering enklare. Många innovativa tekniker finns tillgängliga för att förbättra din körupplevelse.

EXCEPTIONELL KAPACITET

ALL WHEEL STEERING
ELEKTRONISK LUFTFJÄDRING
KONFIGURERBAR TEKNIK

PERSONLIG ANPASSNING

Charente Grey (Premium Metallic) | Autobiography | Femsitsig Standard Hjulbas

SKRÄDDARSY DIN EGEN ELLER VÄLJ EN FÄRDIGBYGGD

Välj modell, motor och exteriörpaket innan du anpassar din bil med lack, fälgar och interiöralternativ.

UNIK FÖR DIG

En rad olika paket och tillbehör. Val av färger, fälgar och takalternativ. Det här är din Range Rover.

FORTSÄTT UTFORSKA

RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Se hela modellutbudet.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Förfinad, lyxig och exklusiv.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se alla mått och fakta.

*Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.


Visa WLTP-värden.
Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör.


1 Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay® är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.

2 Din bil är förberedd för Android AutoTM. Tjänsterna som erbjuds av Android AutoTM är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.android.com/auto/ för mer information.

3 Land Rover Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Land Rover Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store. ​

4 Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

5 Kräver solcellsdämpande vindruta på vissa marknader.

6 Uppdateringar kräver dataanslutning.

7 Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

8 Regler för "fair use" gäller. När 20 GB data har använts under en månad kan datahastigheten och funktionaliteten i fordonet minska under resten av månaden.
För mer information om regler för "fair use" i samband med den här funktionen, se www.landrover.com/pivi-pro-terms för mer information.
Uppspelningshastigheten beror på streamingleverantör och definitionen av videoinnehållet.
HD-video ökar avsevärt dataförbrukningen.


All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.


Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.


Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl- och Pivi Pro-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av mjukvaruuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.


Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.
Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.​ Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och och enheten med ”tre fält” är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.
NanoeTM är ett varumärke som tillhör Panasonic Corporation.