Land Rover x Niklas Söderlund

Följ med #TEAMDEFENDER på en episk resa i vår nya YouTube-serie.
"Jag vill pröva något helt nytt och gå långt utanför min comfort zone."

OM NIKLAS SÖDERLUND

Fotografen Niklas Söderlund har rest världen över för att fånga sina häpnadsväckande bilder. Med en stor passion för äventyr befinner han sig ofta på avlägsna platser för att hitta nya vinklar. För tillfället är han bosatt i Sverige.
OM NIKLAS SÖDERLUND

NYA DEFENDER

Nya Defender har designats, utvecklats och byggts utan kompromisser. Allt för att du ska kunna drömma större och våga mer. Det är en ikon pånyttfödd, skapad för att du ska kunna få ut mer av världen, kunna gå “Above & Beyond”.
NYA DEFENDER

HÄNG MED PÅ NIKLAS EPISKA RESA – SE ALLA 5 AVSNITT

Avsnitt 1

Avsnitt 1

Det är dags för en episk resa genom Sverige. Upptäck hur frigörelse kan bli början på något stort och nytt. Bli inspirerad av kärleken till äventyr, utomhusliv och tatueringar. I premiäravsnittet av vår YouTube-serie, berättar Niklas (@nattesferd) Söderlund, hur hans resa till framgång inom sociala medier började.
Avsnitt 2

Avsnitt 2

#TEAMDEFENDER reser tillsammans med Niklas Söderlund och fångar hemligheten bakom hans framgångar inom fotografering. Via sitt populära Instagram-konto @nattesferd överväger han framtida expeditioner och risktagandet som är förenat med att nå nya höjder inom sin bransch.
Avsnitt 3

Avsnitt 3

I avsnitt tre får vi följa med när Niklas kör genom den vidsträckta svenska barrskogen i jakten på ny inspiration. Med full tank och rätt växel bidrar nya Defender med den ultimata frihetskänslan. Stundar en expedition till Nordkap för Niklas med norrsken, hundspann och skoteråkning?
Avsnitt 4

Avsnitt 4

I avsnitt fyra beger sig Niklas Söderlund till dem lappländska skogarna i sin nya Defender. Där fascineras han av naturens enkla och stundtals oväntade skönhet.
Avsnitt 5

Avsnitt 5

I det femte och sista avsnittet av vår Land Rover-serie, följer vi med Niklas Söderlund och #TEAMDEFENDER djupare in i Lappland. I jakten på äventyr tänjs gränserna “Above & Beyond”.