FLEET & BUSINESS KUNDSERVICE

Vem ska du prata med?

Du kan prata med någon av våra återförsäljare angående dina specifika önskemål eller, om du hellre vill, vända dig direkt till våra specialister på Fleet & Business hos Land Rover Sverige. De kan ge dig all information som du behöver för att kunna fatta ett välgrundat beslut. När du väljer en bil från Land Rover vill vi nämligen att du och dina kolleger ska ha fördelen av total trygghet, bekvämlighet och exemplarisk service utan tveksamheter och kompromisser.

Vår kundservice

Land Rover Fleet & Business kundserviceprogram gör det enkelt att hitta ett serviceavtal som passar dig. Dra nytta av en rad enastående fördelar som ger trygghet och skydd för dig och din bil på vägen.

Serviceavtal

Med våra skräddarsydda underhållspaket tar vi hand om dina bilar som om de vore våra egna. Regelbunden service innebär att de under längre tid går som när de var nya, så att du och dina kolleger kan njuta av optimala prestanda på varje resa.

Förlängd garanti

Vår förlängda garanti innebär fortsatt trygghet när din tillverkargaranti har gått ut. Du kan vara säker på att din bil kommer att vara i goda händer, eftersom allt reparationsarbete utförs av tekniker som är godkända av Jaguar Land Rover och med användning uteslutande av originaldelar.

Vägassistans

Land Rover Assistance är ett omfattande skräddarsytt assistansprogram. Det ger ett heltäckande skydd och bästa supporten i sin klass för nödsituationer på vägen, allt från haverier och olyckor ner till mindre nödsituationer.

Olycksservice

I händelse av en olycka kommer vi att göra allt i vår makt för att dina kolleger ska vara tillbaka bakom ratten så snart som möjligt. Din bil kommer att repareras i enlighet med de strängaste standarder, och eftersom vi endast anlitar plåt- och lackverkstäder godkända av Land Rover kommer du att få tillbaka den i dess ursprungliga toppskick, så att restvärdet bibehålls

KONTAKTA OSS

TILBAKA TILL FLEET & BUSINESS, ÖVERSIKT

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö