LAND ROVER DEFENDER

MODELLER

KAROSSTIL

Bilens form och längd bidrar till dess övergripande egenskaper.​

MODELLER

En mängd unika egenskaper definierar utseendet och känslan hos varje modell.

VERSIONSPAKET

Varje paket innehåller ytterligare utrustning och exklusiva funktioner.

VERSIONER

En exklusiv tolkning av bilen. Begränsas av tid eller antal.

VÄLJ DIN MODELL

DEFENDER 90
DEFENDER

DEFENDER 90 SE

Från 827 900 kr
Bättre sikt vart du än kör. Utrustning utöver Defender 90 S.
Specifikationer i korthet

Specifikationer i korthet

3.0D I6 250 PS AWD Auto MHEV

Effekt (kW/HK)

183 / 249

Topphastighet km/h

188

Acceleration (sekunder) 0–100km/h

8,0
Viktig utrustning

Viktig utrustning

UTVÄNDIG UTRUSTNING
  • Premium LED-strålkastare med karakteristiska varselljus
  • Dimstrålkastare​​
  • Automatisk höjdreglering av strålkastare​
FÄLGAR OCH DÄCK
  • 20-tums ”Style 5094”
INVÄNDIG UTRUSTNING
  • Premium kupébelysning
SÄTEN OCH INTERIÖRDEKOR
  • Resist-framsäten med elektrisk 12-vägsinställning och minne samt nackstöd med manuell 2-vägsinställning​
INFOTAINMENT
  • MeridianTM ljudsystem med en effekt på 400 W och 10 högtalare plus subwoofer
FÖRARASSISTANS
  • Dödvinkelassistentpaket

DEFENDER 75 LIMITED EDITION

Vi firar 75 år med Land Rover Series I – bilen som var starstkottet på vår resa. En hyllning till 75 år av upptäckter med unika grafiska detaljer och ikonisk finish i färgen Grasmere Green.

FORTSÄTT UTFORSKA

LADDHYBRID

LADDHYBRID

Upptäck laddhybriden.
LÄS MER
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta och siffror.
SE SPECIFIKATIONER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Ge din Land Rover Defender en personlig touch.
SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR
TILLBEHÖRSPAKET

TILLBEHÖRSPAKET

Välj mellan fyra olika tillbehörspaket.
UTFORSKA TILLBEHÖRSPAKET

Topphastigheten är 209 km/h med 22-tumsfälgar.

‡‡I kombination med elmotor.

Topphastigheten är 191 km/h med 20-tumsfälgar.

119-tums "Style 6009" är standard för modeller med motorerna D300 och P400e.
2Mittkonsol med armstöd är standard för P400e-motorn.
3Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.
4Endast kompatibla smartphones. Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information. Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ för mer information. App Store är ett varumärke som tillhör Apple Inc. Google Play Store är ett varumärke som tillhör Google LLC.​

5Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare. Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store. Endast kompatibla smartphones.

6Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års abonnemang är standard och detta kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

7Elektronisk luftfjädring med Adaptive Dynamics är standard för P400e.

8Omfattas av lokala bestämmelser. Om bifokala eller varifokala förare inte kan ställa in fokus på den digitala bildvisningen för ClearSight, kan de återgå till backspegelns vanliga funktion. Bilden är inte live. Kontrollera att omgivningen är säker. Omfattas av lokala bestämmelser.

7Kräver tonade rutor på vissa marknader. Navigationsanvisningar på vindrutan visas endast när bilen är utrustad med Pivi Pro.

Defender V8-modellerna har en taklastkapacitet på 0 kg. Begränsade tillbehörsalternativ. Kontakta din lokala Land Rover-återförsäljare för mer information.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustning kan även variera beroende på land som bilen köps i, motorvariant och växellåda.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med dataavtal, som också kan kräva förlängning av abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med "tre fält" är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.

All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.