VIKTIG UTRUSTNING

FLEXIBEL DESIGN

Den flexibla interiören har en konfigurerbar sjusitsig layout som tillval, förbättrad komfort samt ett rejält och smart utnyttjat lastutrymme. Intelligent sätesfällning gör att du kan konfigurera den andra och tredje radens sittplatser med hjälp av reglage i lastutrymmet, på huvudpekskärmen eller till och med på avstånd via din smartphone.

UDFORSK VIKTIG UTRUSTNING

GENIAL TEKNIK

Infotainmentsystemet levererar uppkoppling och information i toppklass. Du har allt inom nära räckhåll, från smarta hjälpsystem att använda under körning, parkering och släpvagnskörning till den senaste avancerade tekniken.

UDFORSK VIKTIG UTRUSTNING

KLASSENS BÄSTA DRAGKAPACITET

Helt nya Discovery ser inte bara ut att vara hemma i staden, utan briljerar förstås även off-road. Den lyfter släpvagnskörning till en helt ny nivå med en kapacitet på upp till 3 500 kg och en mängd funktioner som gör släpkörning enkel och säker. Optimerad geometri i kombination med unik Land Rover-teknik säkerställer att den levererar klassledande kapacitet under alla körförhållanden.

UDFORSK VIKTIG UTRUSTNING

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro lyfter uppkopplings- och underhållningsfunktionerna hos helt nya Discovery till högsta nivå på modellerna HSE och HSE Luxury med 10-tums HD-pekskärm. Den har en ren och modern design med en engagerande bild- och ljudupplevelse, inklusive ”plug and play” via USB-portar, som fungerar som extra lagringsutrymme för filmer och musik och laddstationer för flera enheter.

SE TEKNIK

PRESTANDA

MOTORER

Discovery har imponerande diesel- och bensinmotorer, var och en med lättillgängliga prestanda, precision och effektivitet. Ett utbud som inkluderar senaste generationens högeffektiva 3.0-liters dieselmotor och Si4 Ingenium besinmotor på 300 hk.

SE SPECIFIKATIONER 

Back

VÄLJ MODELL

VÄLJ MODELL

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Skräddarsy helt nya Discovery efter dina egna behov med hjälp av snygga och praktiska tillbehör som är robusta, mångsidiga och ger en personlig touch.

SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev