TILLGÄNGLIG KOMPETENS

Discovery Sport har en ren, aerodynamisk silhuett, den legendariska Land Rover-kompetensen och en flexibel interiör, vilket sammantaget gör den till en otroligt snygg bil som kan så mycket mer.

VÄLJ MODELL

Med hjälp av en skjutbar andra sätesrad (tillval), som ger liknande benutrymme som i Range Rover, och en tredje sätesrad (tillval) kan du anpassa bilens utrymmen efter dina last- eller sätesbehov.

SE FILMEN

DESIGN

UNIKT DESIGNAD FÖR IDAG

Detta är en modern, vederhäftig och fängslande bil, med sin välproportionerligt kompakta kaross och ändamålsenliga hållning. Den distinkta silhuetten och de vackert utformade ytorna bidrar tillsammans till att skapa en bil som verkligen tilltalar en på ett känslomässigt plan.

BYGG DIN BIL
SE GALLERI

INTERIÖRDESIGN

Den attraktiva exteriördesignen fortsätter inne i kupén, med djärva horisontella och vertikala linjer kombinerade med rena ytor, superb finish och premiumläder (tillval). Tillsammans med bilens inneboende DNA ger dessa den ytterst mångsidiga interiören en lyxig känsla.

BYGG DIN BIL

KOMPETENS

SLÄPVAGNSKÖRNING

Med sin dragkapacitet på upp till 2500 kg klarar Discovery Sport även de mest krävande uppgifter med släpvagn. Tillval som en elektriskt utfällbar eller avtagbar dragkrok i kombination med bilens kamerasystem och släpvagnsstabiliseringsassistent ger överlägsen trygghet vid manövrering och när du ska dra din last.

BYGG DIN BIL

BOKA PROVKÖRNING

TRYGGHET ÄVEN I DJUPARE VATTEN

Wade Sensing (tillval) är en funktion som hjälper dig när bilen körs ner i vatten. Sensorer i ytterbackspeglarna tillhandahåller information i realtid via pekskärmen, såsom vattendjup och bilens maximala vadningsförmåga.

BOKA EN UPPLEVELSEDAG

LÄS MER

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Med Land Rover i sitt hjärta är Discovery Sport mycket kompetent även under de mest utmanande förhållanden. På asfalt, grus, sand eller snö fungerar All Terrain Progress Control (ATPC) ungefär som en farthållare för låga hastigheter och hjälper föraren att helt fokusera på styrning och att hitta ett spår förbi hinder.

SE TEKNIK
BOKA EN UPPLEVELSEDAG

PRESTANDA

INGENIUM DIESELMOTOR

Ingenium är Jaguar Land Rovers nya motorer, designade för suveräna prestanda, förfining och effektivitet. De finns i två effektvarianter (150 hk och 180 hk) och kan fås med två- eller fyrhjulsdrift (4WD) och antingen 6-växlad manuell eller 9-växlad automatisk växellåda. Med sin avancerade teknik och konstruktion helt i aluminium har dessa motorer imponerande värden för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

De är betydligt lättare, mer bränsleeffektiva och förfinade än sina föregångare, och de är dessutom billigare och bekvämare att äga tack vare att serviceintervallerna har förlängts från 2500 till 3400 mil eller två år på 4WD-modeller.

SE MODELLER

Back

VÄLJ MODELL

VÄLJ MODELL

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Precis som för varje Land Rover hittar du ett brett utbud av skräddarsydda tillval och tillbehör som gör din bil ännu mer personlig och attraktiv. Med allt från utvändiga och invändiga designdetaljer till dragutrustning och uppgraderingar av underhållning och teknik kan du skapa din optimala Discovery Sport.

SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö

Anmäl dig till nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Land Rover nyhetsbrev