RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

TIME TO MAKE A STATEMENT. FINNS NU ÄVEN SOM PLUG-IN HYBRID
Bygg din bil

Designers choice

Låt våra designers skräddarsy din Range Rover Evoque. Nedan visas olika varianter som de har skapat med sina favoritval.
I vår konfigurator kan du anpassa designen ytterligare om du vill.

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Designers choice: P200 AWD AUTOMATIC MHEV
Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Designers choice: P300e AWD AUTOMATIC PHEV

EXTERIÖRDESIGN

Range Rover Evoques eleganta linjer är självsäkra och distinkta och skapar en omisskännlig närvaro.

Klicka för att interagera

INTERIÖRDESIGN

Rena ytor och en noggrant utvald uppsättning av förstklassiga material bidrar till att skapa din perfekta miljö.

HANTVERK INVÄNDIGT

HANTVERK INVÄNDIGT

En rad moderna ytmaterial finns för att förhöja interiören i din Range Rover Evoque ännu mer. Alla förhöjer komforten och stilen för att falla även de mest stilmedvetna i smaken.
DELAT ARMSTÖD

DELAT ARMSTÖD

Inuti Range Rover Evoque hittar du många smarta detaljer, så som en mittkonsol med förvaringsfack och ett delat armstöd. Gör ditt utrymme mer praktiskt och flexibelt.
SÄTEN

SÄTEN

Njut av optimal komfort i din Range Rover Evoque, med uppvärmda och kylda framsäten som möjliggör att du kan anpassa temperaturen efter dina önskemål.

HÖJDPUNKTER

TEKNIK

TEKNIK

Range Rover Evoque är fullt utrustad för 2000-talets stadsäventyr. Innovativa funktioner som Pivi, Apple CarPlay®1 och Android AutoTM2 möjliggör ännu bättre uppkoppling, samtidigt som en intuitiv pekskärm gör användningen enkel. Dessutom ger MeridianTM Surroundljudsystem en konsertlik ljudupplevelse under alla resor.
KOMPETENS

KOMPETENS

En kombination av vardagskompetens och en trygg terrängupplevelse. Range Rover Evoque är utrustad med intelligent Terrain Response 2 och All Terrain Progress Control som gör att du enkelt kan hantera alla förändringar i väder och terräng.
PRESTANDA

PRESTANDA

Du har full kontroll över din körning med Range Rover Evoque. Välj bland en rad olika drivlinor efter dina behov, oavsett om du är ute efter en trygg körupplevelse eller bättre bränsleekonomi. Adaptive Dynamics möjliggör de vassaste köregenskaperna och mest kontrollerade karossrörelserna.

VÄLJ DIN MODELL

Din perfekta Range Rover Evoque väntar runt hörnet.

RANGE ROVER EVOQUE SE

RANGE ROVER EVOQUE SE

Range Rover Evoque SE genomsyras av ett modernt stiluttryck, med 20-tums lättmetallfälgar och en smart utfällbar 10-tums pekskärm utrustad med Pivi Pro3. Inuti kan du uppleva din favoritmusik precis som artisterna tänkt sig, via ett MeridianTM ljudsystem med 11 högtalare.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

I Range Rover Evoque R‑Dynamic SE kan du njuta av noga utvalda detaljerna, som exempelvis premium LED-strålkastare med karaktäristiska varselljus, förarsäte med minne samt 20-tums lättmetallfälgar. Dessutom ger Driver Assist-paketet ökad trygghet.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

Låt din Range Rover Evoque R‑Dynamic HSE kräva uppmärksamhet på vägen med LED-strålkastare med matrix-teknik samt 20-tumsfälgar med diamantsvarvad finish. Koppla av och upplev din musik via MeridianTM ljudsystemet, samtidigt som de intelligenta funktionerna i Driver Assist-paketet minskar stressen under resan.

FINNS SOM PLUG-IN HYBRID

Range Rover Evoque som plug-in hybrid kombinerar en 3-cylindrig bensinmotor på 1,5 liter och en elmotor för att leverera en total effekt på 309 hk. Kör antingen i parallellhybrid- eller i EV-läget.

FORTSÄTT UTFORSKA

HÖJDPUNKTER

HÖJDPUNKTER

Upptäck vad Range Rover Evoque kan erbjuda dig, inklusive teknik i bilen, kompetens, prestanda med mera.
RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

Här hittar du hela modellprogrammet, med ett brett urval av snygga designutföranden, prestandahjälpmedel och teknik.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Utforska de fina detaljerna. Ta reda på mer om motorprestanda, dimensioner och bränsleförbrukning.
TILLVAL OCH TILLBEHÖR

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Snygga, robusta och praktiska. Ge din Range Rover Evoque en ännu mer personlig touch med olika utvändiga och invändiga tillbehör.

††Visa WLTP-värden

Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, fälgval, monterade tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

1Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.
2Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto beror på funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.android.com/auto/ för mer information.
3Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.
4Tillvalet skjutbart panoramatak minskar invändig takhöjd fram och bak.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva montering av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information eller konfigurera din bil online.

Funktioner i bilen ska endast användas av förare när det är säkert att göra detta. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval och tredjepartstjänster för Pivi och InControl samt deras tillgänglighet är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval. Amazon, Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Vissa Alexa-funktioner är beroende av smart home-teknik. Användning av Amazon Alexa kräver ett Amazon-konto.

Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc. Slutanvändarvillkor från Apple Inc. kan gälla.

Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.