SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Lyx, prestanda och kompetens tagna till nya nivåer för att skapa unika Land Rover-fordon.

RANGE ROVER SPORT SVR

Detta senaste tillskott till programmet bygger på Range Rover Sports kompetens och skapar en prestanda-SUV som är ännu mer komplett och lockande. Detta är genast uppenbart i designen, där bilens muskulösa, bredaxlade hållning är ett perfekt komplement till uppgraderingen av prestanda och väghållning.

SE FILMEN
BYGG DIN BIL

RANGE ROVER SPORT SVR

SVR är konstruerad med hjälp av Land Rovers monocoque-teknik för karosser helt i aluminium och byggd på en stark och styv struktur, och ändå ger bilens lättviktsarkitektur ännu bättre prestanda. Bilen är trygg och samlad och måste bara köras.

SE FILMEN

RANGE ROVER Autobiography

En makalös kombination av lyx, design och prestanda på alla underlag.

SE RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

BRITTISKT HANTVERK

Interiören i SVAutobiography är sinnebilden av elegans och njutning. Bara det allra finaste perforerade semi-anilinlädret används på sätena. Det är mjukt och smidigt och kommer från ett enda garveri som använder en organisk process med barkextrakt från akaciaträd. Hållbara träslag och fanertyper på mittkonsolen och instrumentpanelen bidrar till känslan av hantverk och exklusivitet. Våra brittiska hantverksexperter har skapat en interiör som utstrålar förfining, finess och lugn.

SE FILMEN

HOLLAND & HOLLAND

De exklusiva bilarna erbjuds på särskild inbjudan från Holland & Holland och kombinerar Range Rovers precisionsteknik, distinkta design och årtionden av kunnande med unika Holland & Holland-detaljer.

LÄS MER

HOLLAND & HOLLAND

Alla modeller lackeras i en unik Holland & Holland-grön färg och är utrustade med en utdragbar golvplatta för åtkomst till ett låsbart vapenskåp i läderklädd aluminium och kolfiber. I interiören finns fanerdekor i hållbart framtagen fransk valnöt som en anspelning på de oljebehandlade gevärskolvar som Holland & Hollands hantverksexperter är kända för, en unik färgriktning i espresso och mellanbrunt med skräddarsydda sömmar samt Holland & Holland-detaljer på instegslister, dörrar och mittkonsol.

SE FILMEN

SVO TEKNIKCENTER

SVO huserar i en helt ny anläggning för 20 miljoner brittiska pund och kan erbjuda skräddarsydda personliga anpassningar, uppvisningsmodeller och speciallacker samt topputrustade fordon med det allra bästa från Land Rover, bland annat högprestandaversioner, extremt lyxiga produkter och samlarmodeller i begränsad upplaga.

KONTAKTA OSS

Ring oss på +44 (0) 203 601 1544 om du vill tala med oss om specialfordon.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö